Dilemmat

Dilemmat

av B. A. Paris
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Hur långt skulle du gå för att ge någon du älskar ett par sista timmars lycka?

SKU 9789188827869

Beskrivning / Dilemmat

Hur långt skulle du gå för att ge någon du älskar ett par sista timmars lycka?

Det är Livias födelsedag, och hon har sitt livs stora fest för att kompensera för det bröllop hon inte fick. Alla hon älskar kommer att vara där utom hennes dotter Marnie, som pluggar utomlands. Men trots att Livia älskar Marnie är hon i hemlighet glad att dottern inte kommer till festen. Det är något hon måste berätta för sin man Adam om Marnie, men hon väntar tills festen är över så att de kan få den här sista lyckliga stunden.

Adam vill att allt ska vara perfekt för Livias skull, så han har i hemlighet ordnat så att Marnie kan komma hem och överraska henne på födelsedagen. Under dagen får han en fasansfull nyhet. Han måste berätta för Livia, för hur ska han kunna låta festen äga rum med tanke på det han vet? Men Livia är så lycklig och så upprymd och snart ska gästerna komma.

Enastående thriller i Hitchcocks anda  Publishers Weekly

En ny och beroendeframkallande stämma inom spänningslitteraturen Sophie Hannah

En berättelse om mörka hemligheter, med mysterier och spänning som byggs upp till ett fantastiskt oväntat slut. Jag slukade den jag kunde inte vända blad fort nog Mel Sherratt

Utmanar våra förväntningar på hela genren psykologisk thriller The Guardian

Smart, vanebildande och oväntad, jag kunde inte sova förrän jag hade fått veta sanningen Vändningarna golvade mig! Fullständigt fängslande från början till slut Claire Douglas

B. A. Paris är författare till de internationella bästsäljarna Bakom stängda dörrar, Sammanbrott och Ta mig tillbaka. Hennes böcker har snart sålt i 1,5 miljoner exemplar enbart i Storbritannien, och hon ligger på New York Times bästsäljarlistor liksom på Amazons och iBooks. Hennes böcker har sålt i 38 länder runtom i världen. Efter att i många år ha bott i Frankrike har hon nyligen flyttat hem till England. Hon har fem döttrar.

 

 

Mer information:

Isbn9789188827869
FörlagJentas
Utgivningsdatum14 apr. 2020
TypBok
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Original languageen
Längd301
Författare B. A. Paris
Translated bySpångberg, Ylva