Laddar ...

Digilär Idrott och hälsa gy

av Henrik Gustavsson , Christian Nelin
Digitalt läromedel
Läs mer
225,75 kr
I Lager
Skickas direkt via e-post
Mer information:
Isbn9789198442588
FörlagNatur & Kultur Digital
Publiceringsdatum10 aug. 2019
TypOnlineprodukt
UtbildningsnivåVuxenutbildning
SpråkSvenska
SerieDigilär
Författare Henrik Gustavsson, Christian Nelin
Skriv din egen recension
Du recenserar:Digilär Idrott och hälsa gy
Fem snabba om läromedlet Instruktions- och inspirationsfilmer. Självrättande quiz. Klickbara fördjupningar för den som vill lära mer. Möjlighet för dig som lärare att lägga till eget material. Praktiska uppgifter varvas med teoretiska och lärarhandledningen stöttar dig på vägen.

Ständigt uppdaterat och inspirerande innehåll

Digila¨r Idrott och ha¨lsa a¨r ett omfattande och engagerande la¨romedel da¨r eleven mo¨ter idrott och ha¨lsa genom text, bild, ljud och film. Ha¨r finns en bra balans mellan teori och praktik. Na°gra av la¨romedlets arbetsomra°den a¨r friluftsliv, livsstil och fysisk aktivitet, tra¨ningsla¨ra, mental tra¨ning och spa¨nningsreglering, kost och idrott samt idrott och sa¨kerhet.

Stöttning i din undervisning

La¨romedlet inneha°ller ba°de praktiska och teoretiska arbetsuppgifter. Det finns en specifik la¨rarhandledning fo¨r varje arbetsomra°de da¨r det finns konkreta tips fo¨r det aktuella momentet. Du har som la¨rare a¨ven mo¨jlighet att komplettera med eget material inuti la¨romedlet.

Under extra material i kapitlen och i la¨rarhandledningen finns sta¨ndigt uppdaterade la¨nktips fo¨r att sto¨tta din undervisning. La¨romedlet inneha°ller a¨ven slutuppgifter anpassade fo¨r att visa kunskapsma°l inom flera arbetsomra°den.

Ett läromedel som motiverar eleven

I la¨romedlet finns elevaktiverande o¨vningar som inspirerar till individanpassad tra¨ning och elevledda gruppo¨vningar. Inspirerande filmer med bland annat portra¨tt av olika idrottsaktiviteter inga°r. Klickbara fo¨rdjupningar i direkt anslutning till inneha°llet och la¨nktips ger extra utmaning och inspiration till eleven som vill ga° vidare och la¨ra sig mer.

Licenstid: 365 dagar
© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430