Digilär Idrott och hälsa gy

av Henrik Gustavsson, Christian Nelin
Digitalt läromedel
Kräver internetuppkoppling
Skickas direkt via e-post

Ett komplett och heldigitalt läromedel som täcker det centrala innehållet i kursen Idrott och hälsa 1 för gymnasiet. Här finns bland annat fördjupningstexter, filmer samt praktiska och teoretiska övningar.

Prova gratis – kom igång direkt!

SKU 9789198442588

Beskrivning / Digilär Idrott och hälsa gy

Fem snabba om läromedlet

  • Instruktions- och inspirationsfilmer.
  • Självrättande quiz.
  • Klickbara fördjupningar för den som vill lära mer.
  • Möjlighet för dig som lärare att lägga till eget material.
  • Praktiska uppgifter varvas med teoretiska och lärarhandledningen stöttar dig på vägen.

Ständigt uppdaterat och inspirerande innehåll

Digilär Idrott och hälsa är ett omfattande och engagerande läromedel där eleven möter idrott och hälsa genom text, bild, ljud och film. Här finns en bra balans mellan teori och praktik. Några av läromedlets arbetsområden är friluftsliv, livsstil och fysisk aktivitet, träningslära, mental träning och spänningsreglering, kost och idrott samt idrott och säkerhet.

Stöttning i din undervisning

Läromedlet innehåller både praktiska och teoretiska arbetsuppgifter. Det finns en specifik lärarhandledning för varje arbetsområde där det finns konkreta tips för det aktuella momentet. Du har som lärare även möjlighet att komplettera med eget material inuti läromedlet.

Under extra material i kapitlen och i lärarhandledningen finns ständigt uppdaterade länktips för att stötta din undervisning. Läromedlet innehåller även slutuppgifter anpassade för att visa kunskapsmål inom flera arbetsområden.

Ett läromedel som motiverar eleven

I läromedlet finns elevaktiverande övningar som inspirerar till individanpassad träning och elevledda gruppövningar. Inspirerande filmer med bland annat porträtt av olika idrottsaktiviteter ingår. Klickbara fördjupningar i direkt anslutning till innehållet och länktips ger extra utmaning och inspiration till eleven som vill gå vidare och lära sig mer.

Mer information:

Isbn 9789198442588
Licenstid 12 månader
Förlag Natur & Kultur Digital
Utgivningsdatum 10 aug. 2019
Typ Onlineprodukt
Upplaga 1
Utbildningsnivå Vuxenutbildning
Språk Svenska
Serie Digilär
Författare Henrik Gustavsson, Christian Nelin