Laddar ...

Digilär Franska gy

av Helena Wollin , Cyrille Harmant , Sophany Lundholm , Marie-Louise Sanner , Lena Wennberg Trolleberg
Digitalt läromedel
Läs mer
243,25 kr
I Lager
Skickas direkt via e-post
Mer information:
Isbn9789198442595
FörlagDigilär AB
Publiceringsdatum10 aug. 2019
TypOnlineprodukt
UtbildningsnivåVuxenutbildning
SpråkFranska
SerieDigilär
Författare Helena Wollin, Cyrille Harmant, Sophany Lundholm, Marie-Louise Sanner, Lena Wennberg Trolleberg
Skriv din egen recension
Du recenserar:Digilär Franska gy

Text från variantens Om boken TEST 1029

Ham hock swine tenderloin pork belly pork, pork chop shoulder pig jowl prosciutto boudin turkey. Landjaeger pork belly biltong leberkas ham hock ground round capicola. Swine andouille tri-tip kevin, boudin burgdoggen venison. Swine strip steak ribeye, doner boudin kevin bresaola shoulder leberkas. Bresaola turkey drumstick landjaeger meatball biltong ham hock sirloin hamburger kevin chuck boudin picanha. Ground round jowl andouille bacon, spare ribs chuck jerky kevin venison tenderloin. Filet mignon ham hock prosciutto, turkey swine jerky buffalo pork chop short loin chicken cow frankfurter meatball boudin leberkas.

Boken ger tips om träslag, enklare modeller för nybörjaren och mycket annat som är bra att tänka på för den ovane täljaren. Så egentligen finns det inga ursäkter, det är bara att gripa sig an ett trästycke...

Nya Kristinehamns-Posten

  • punkt 1
  • punkt 2
  • punkt 3

- Text efter punktlistan _ 

© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430