Det perfekta gömstället

av Jenny Quintana
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Det perfekta gömstället är en mörk och välskriven berättelse om hemligheter, kärlek och lögner.

SKU 9789188979544

Beskrivning / Det perfekta gömstället

En krypande spänningsroman om kärlek, hemligheter och lögner   

Marina hittades som nyfödd i ett trapphus i London. Tidningarna kallade henne Baby Blue efter den blå sjalen hon låg inlindad i, men trots all uppmärksamhet hittade man aldrig hennes föräldrar.

Som vuxen har hon svårt att släppa tanken på vad som egentligen hände. Hon söker upp huset där hon hittades, och flyttar in i en av lägenheterna för att försöka ta reda på mer. Huset på 24 Harrington Gardens visar sig vara ett dystert och nedgånget ställe med märkliga hyresgäster, som alla verkar vara rädda för att säga för mycket.

Det mörka huset ruvar på stora hemligheter, och där finns någon som inte vill att sanningen om Baby Blue ska komma fram.

Det perfekta gömstället är en mörk och välskriven berättelse om hemligheter, kärlek och lögner.

"Spännande och skickligt" - Daily Mail

"Det blir en intrikat berättelse om hyresgästerna då och nu, om deras besökare och om några som fortfarande bor kvar i området. Pusslet går att lägga, även om det finns några som vill dölja vad som hände." - Dagens Nyheter

"I det spänningsmättade språket ryms en dragningskraft som gör det mer eller mindre till ett måste att läsa vidare. Allt som allt är Det perfekta gömstället en imponerande och stark tredje roman av Jenny Quintana. Betyg 4" - BTJ-häftet nr 22/2021, Markella Callin

Jenny Quintana växte upp i Essex och Berkshire, och studerade därefter engelsk litteratur i London. Hon har undervisat i London, Sevilla och Aten och bor nu med sin familj i Berkshire. Jenny Quintana har hyllats av läsare och kritiker för sina tidigare böcker Där fåglarna slutat sjunga och Vår mörka hemlighet.  

Mer information:

Isbn 9789188979544
Förlag ETTA
Utgivningsdatum 22 okt. 2021
Typ Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Original language en
Antal sidor 306
Författare Jenny Quintana
Översättning Sonehag, Helen