Det lilla pensionatet i gröna dalen

av Marie Sammeli
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Det lilla pensionatet i gröna dalen är den tredje boken om Julia. Det är en varm, humoristisk feelgood-berättelse om vänskapsförhållanden, familjeband, ödet, hundar och om livet som tar andra vägar än man tänkt sig.

SKU 9789188917706

Beskrivning / Det lilla pensionatet i gröna dalen

Jag avslutar boken med en varm känsla i bröstet samt ett brett leende på läpparna och kan konstatera att denna bok är den bästa i serien. Brij reads  

Den tredje fristående boken i den omtyckta serien om Julia!  

Julia lever sin dröm utanför Kapstaden med veterinären Max, sonen Theo och deras två hundar. Vingården hon sköter om blomstrar med alltfler gäster som uppskattar att prova vin i den mysiga miljön. Men allt förändras när ägarna beslutar sig för att sälja. 

Samtidigt impulsköper Julias pensionerade och framgångsrikt vloggande mamma Gudrun pensionatet Rose Garden i närheten av vingården. Hon ångrar snart sitt köp, men när de undersöker möjligheterna att snabbt sälja det gamla pittoreska viktorianska huset med sin prunkande rosenträdgård uppenbarar sig en spännande historia som gör att Julia får svårare och svårare att skiljas från det.

Men är verkligen att driva ett pensionat i Kapstaden tillsammans med en excentrisk mamma vägen framåt i yrkeslivet?

Det lilla pensionatet i gröna dalen är den tredje boken om Julia. Det är en varm, humoristisk feelgoodberättelse om vänskapsförhållanden, familjeband, ödet, hundar och om livet som tar andra vägar än man tänkt sig. 

OM FÖRFATTAREN Marie Sammeli debuterade 2019 med Det lilla galleriet i solen och uppföljaren Den lilla vingården vid bergets fot utkom året därpå. De varma och humoristiska böckerna utspelar sig i Kapstaden, samma stad som Marie själv flyttade till för nio år sedan med man och fyra barn. Familjen har nu utökats med två hundar och en häst. Marie och hennes familj driver även företaget Bitprop som hjälper framför allt kvinnor i kåkstäderna att bli entreprenörer genom att bygga hyreslägenheter på deras bakgårdar. 

Röster om Det lilla pensionatet i gröna dalen:  

Om du gillar mysiga, charmiga och tänkvärda feelgoodare så är den här ett måste! Bokprataren  

En underbart underhållande feelgoodroman om livet, att tro på sig själv och att våga! Boktyckaren  

Ännu en charmig, mysig och underhållande bok om Julia och hennes härliga familj och vänner. En feelgood fylld med vin, hundar, exotisk sydafrikansk miljö och oplanerade svängar i livet. Malins bokblogg

En underbar roman om kvinnokraft, vänskap och vägval i en miljö av vinrankor, valpar och ett viktorianskt hus fyllt av historia. Läs och njut! Kulturladyn

Mer information:

Isbn 9789188917706
Förlag Bladh by Bladh
Utgivningsdatum 28 juli 2021
Typ Bok
Format Inbunden
Språk Svenska
Serie Serien om Julia
Antal sidor 299
Författare Marie Sammeli