Dennis Nilsen – Den vänlige mördaren, Ljudbok

av Orage
Ljudbok
Skickas direkt via e-post

Dennis Nilsens desperata rädsla för ensamhet förde in honom på en farlig väg; Han dödade sina älskare för att de aldrig skulle kunna lämna honom.

Dennis Nilsen, som också kallades den vänliga mördaren, är en vemodig norsk-skotsk man som alltid har haft en dragning till det makabra. När han var sex år gammal dör hans morfar av en hjärtinfarkt till sjöss, och liket skickades hem till familjen. Där får Dennis se sin morfar i en öppen kista. Efter detta bröt hans morbiditet ut på allvar. Kanske triggades det av både av rädsla för döden och kärlek till den gamle mannen. När han blev äldre tar Dennis bilder av sig själv i smink som föreställde skotthål, och ber pojkvänner att posera som döda. Men när gick hans eskalerade besatthet av döden över till att faktiskt döda? Vilka brott gjorde han sig skyldig till och vad fick det för konsekvenser?

Ursprungligen publicerad av Orage och Bokasin.se

TIDERNAS VÄRSTA SERIEMÖRDARE är en serie om uppmärksammade seriemördare och brotten de begått som både fängslat och förfärat omvärlden. I kortare artiklar och reportage följer vi världens mest omskrivna seriemördare.

SKU 9788726274011

Mer information:

Isbn 9788726274011
Förlag Saga Egmont
Utgivningsdatum 6 dec. 2019
Typ Ljudbok
Format Mp3 - korta avsnitt
Mp3 - en fil
Språk Svenska
Serie Tidernas värsta seriemördare
Längd 00:10:00
Författare Orage
Read by Håkan Mohede