Laddar ...
Törnrosa

Törnrosa

William Silvercrona och det magiska landet Thyrridea

William Silvercrona och det magiska landet Thyrridea

Den omöjliga pojken

170,00 kr
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Isbn 9789178617029
Förlag Lind & Co
Publiceringsdatum 12 okt. 2020
Media format Bok
Format Kartonnage
Åldersgrupp 9-12 år
Språk Svenska
Original language en
Längd 283 sidor
Författare Ben Brooks
Översättare Thuresson, Anna
Alternativa produkter
av Ben Brooks
Bok

Oleg och Emma hittar på en låtsasklasskamrat och blir minst sagt förvånade när han helt plötsligt dyker upp i deras hemliga koja.  

Sebastian är inte som deras andra klasskamrater. Han har aldrig ätit pizza, han är inte säker på vad gåshud är och han har en ryggsäck som verkar ha ett outsinligt förråd av varm glass.  

Men snart börjar andra, ännu mer omöjliga, saker att hända. Från en bortsprungen get i skolan till att snögubbar syns gående längs med vägen. Det hela tar dock en otäck vändning när det mystiska Institutet för overklighet börjar jaga de tre vännerna. Institutet vill tillfångata och sudda ut Sebastian och återställa ordningen i världen.  

Med hjälp av en cowboyträdgårdsmästare, en fängslad forskare och sina klasskamrater försöker Oleg och Emma skydda sin vän och hålla magin levande fram till jul. Kommer de att lyckas ..?      

BEN BROOKS är författaren till bästsäljande Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda och Sagor för barn som vågar vara annorlunda. Ben Brooks bor i Bulgarien och Den omöjliga pojken är hans första roman för barn.

 

"Den omöjliga pojken är en fantasifull berättelse, lätt surrealistisk på ett sagoaktigt vis. Författaren Ben Brooks är känd för boken Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda, i vilka kända och mindre kända personer presenteras. Här berättar han finurligt om två barn som vågar tro på sina drömmar, och låter dem gå i uppfyllelse."
Staffan Engstrand, BTJ

"En rolig och viktig bok där barnen får tackla många av livets verkligheter, och overkligheter."
Johanna Mader Olsson, Lokaltidningen Helsingborg

Skriv din egen recension
Du recenserar:Den omöjliga pojken