De tre nycklarna, E-bok

av Carl-Erik Sahlberg
E-bok
Skickas direkt via e-post

Varför var Jesus tvungen att dö? Och hur använder vi de ”nycklar” som Jesus gav oss? Ett helt vanligt samtal med dottern vid middagsbordet för många år sedan satte igång tankarna och sökandet efter ett svar för Carl-Erik.

På sitt enkla och lättsamma, men ändå väldigt tydliga sätt berättar han vad han kom fram till. Den kristna tron förklarad på ett väldigt inspirerande sätt, och kanske Carl-Erik Sahlbergs bästa bok hittills.

"Man kan se den här boken som något av mitt andliga testamente, där upptäckten av en god Gud som gav människan tre nycklar sammanfattar min kristna tro och erfarenhet."

Carl-Erik Sahlberg (1945-2021) var teol. dr och docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet samt författare till ett stort antal bästsäljande böcker. Under drygt tjugo år arbetade han i S:ta Clara kyrka i Stockholm.

"En positiv och uppmuntrande bok med stort djup på ett lättförståeligt språk som alla kan ta till sig. Boken är en läsupplevelse och ger också många goda argument för att kommunicera den kristna tron så att alla kan förstå. Carl-Erik Sahlbergs stora erfarenhet, bildning, teologiska kunskap – och inte minst humor – förhöjer läsupplevelsen." Börje Norlén, Världen idag

"I denna bok summeras på ett kärnfullt sätt vem Gud är och vad frälsningen och livet med honom innebär ... Vi får läsa om hur Gud gett oss tre nycklar. Frågor om varför inte alla människor blir kristna, tas också upp." Noomi Lind, Tidningen Pingst

SKU 9789189856004

Mer information:

Isbn 9789189856004
Förlag Semnos förlag
Utgivningsdatum 14 juli 2023
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Carl-Erik Sahlberg