Dagarna med Lydia

av Ann Ullander
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Lydia är singel och nybliven pensionär. Den enda gången hon känner sig ung och uppsluppen är när hon träffar sitt gamla tjejgäng. Dagarna med Lydia är en gripande feelgoodroman om att bli äldre utan att känna sig det minsta gammal. Att bli pensionär, leta efter ett nytt sammanhang och den fortsatta jakten efter kärleken.

SKU 9789189846302

Beskrivning / Dagarna med Lydia

Lydia är singel och nybliven pensionär. Den enda gången hon känner sig ung och uppsluppen är när hon träffar sitt gamla tjejgäng. Hemma hos Helena äter de god mat, dricker vin, diskuterar livet och stöttar varandra i stort och smått.

En kväll berättar Lydia att hon inte kunnat glömma lille Milo från den förskola hon arbetade på under sjuttiotalet. Vännerna övertygar henne att kontakta honom på Facebook. Hon skriver till honom och de bestämmer sig för att ses. Istället för pojken hon minns står där en mycket attraktiv man. Det rör upp heta känslor hos henne. Något förbjudet men samtidigt lockande.

Hon slits mellan att vara en engagerad dotter, mor och mormor, samtidigt som hon hela tiden tänker på Milo. Skulle ett förhållande kunna fungera trots åldersskillnaden?

Dagarna med Lydia är en gripande feelgoodroman om att bli äldre utan att känna sig det minsta gammal. Att bli pensionär, leta efter ett nytt sammanhang och den fortsatta jakten efter kärleken.

Mer information:

Isbn 9789189846302
Förlag Vibery Press
Utgivningsdatum 8 dec. 2023
Typ Bok
Format Häftad
Upplaga 1
Språk Svenska
Antal sidor 316
Författare Ann Ullander