Laddar ...

Croissants till frukost

av Annika Estassy
Bok
61,00 kr
I Lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Mer information:
Isbn9789187301728
FörlagBokfabriken
Publiceringsdatum10 mars 2015
TypBok
FormatPocket
SpråkSvenska
Längd290 sidor
Författare Annika Estassy
Designed byHandell, Anna
Skriv din egen recension
Du recenserar:Croissants till frukost
Uppföljaren till feelgood-succén SOLVIKEN

Gabriel har det inte lätt. Inte bara att våren är inställd, Golfströmmen på väg åt helt fel håll och hans spermier för slöa för att orka göra sitt jobb, han känner dessutom på sig att vackra Cecilia tänker lämna honom. Igen.

Cecilia i sin tur tvivlar alltmer på om det var rätt att gå tillbaka till Gabriel. För vad spelar det för roll att han har världens sötaste nackgrop när han ändå inte vill samma sak med livet som hon?

När den karismatiske Antoine gör comeback i Gabriels liv och lockar med en tillvaro i en trakt med ljumma vindar och trehundra soldagar per år, kan inte Gabriel värja sig. Detta är ju precis vad Cecilia och han behöver. Adjö resultatrapporter, övertid och permafrost, bonjour sol, hav och frihet!

Men att börja ett nytt liv är svårare än Gabriel föreställt sig. Dessutom har Cecilia inte glömt bort vilken hennes hetaste önskan är, och hon tänker se till att den går i uppfyllelse. Croissants till frukost är en varm och tragikomisk roman om kärlek, biologiska klockor som tickar och livsdrömmar på kollisionskurs.

Underhållande läsning av hög kvalité.
- LitteraturMagazinet

Lättläst och trevligt om hur oförmågan att tala om det verkligt viktiga riskerar att krossa drömmar.
- Tara
© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430