Byrån

Byrån

av Erik Ehrnst
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Vissa miljöer är för bra för att inte skriva om, har författaren själv sagt. I Byrån bjuds vi in till en anrik advokatbyrå och kan snart andas luften i korridorerna. Byrån är en cozy crime som utspelar sig i advokatmiljö.

SKU 9789174694727

Beskrivning / Byrån

"En skickligt skriven bok med en mordgåta som var riktigt spännande! Det här är en bladvändare som jag varmt kan rekommendera till alla som älskar kluriga mordgåtor!"

Dezmin

"Spännande, och ett underhållande tillskott till deckare av klassisk typ. Betyg 4 av 5"

Bibliotekstjänst, Veit G:Son Berg

 

Ett mumifierat lik hittas i källarvalven till den anrika advokabyrån Steiner i centrala Stockholm. Det finns saker som tyder på att det är Edwin Ander, en före detta delägare som försvann i förlisningen av Estonia. Upptäckten av kroppen i källaren och den kedja av händelser som följer leder in i ett farligt spel för flera personer. Inte minst för Laura Moretti, dotter till Edwin Ander, som börjar rota i hemligheter som någon absolut inte vill ska avslöjas.

Är någon på advokatbyrån inblandad? Vem kan Laura lita på? Kände hennes pappa till hemligheter som ledde till hans död?

Med krypande spänning, obehagliga vibbar, oväntade vändningar och en intrig som för tankarna till pusseldeckare drivs handlingen framåt i verklighetstrogna Stockholmsmiljöer.

ERIK EHRNST arbetar som administrativ chef och Byrån är hans debutbok.

Mer information:

Isbn 9789174694727
Förlag Ordalaget Bokförlag
Utgivningsdatum 9 mars 2022
Typ Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Antal sidor 254
Författare Erik Ehrnst