Breven som länkar oss samman

av Anne-Lie Högberg
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Finalist i Årets Feelgood 2022! Breven som länkar oss samman är en relationsroman inspirerad av författarens egen släkthistoria - om att gå vidare efter en tragedi och om hur en familj kan hitta tillbaka till varandra trots att det skiljer flera årtionden och att hav mellan dem.

SKU 9789177995029

Beskrivning / Breven som länkar oss samman

Finalist i Årets Feelgood 2022!

Maria älskar sitt lilla faluröda pensionat vid Mälarens strand. När det måste stängas tillfälligt vänds hennes tillvaro upp och ned och hon tvingas fylla sin tid med annat. Av en slump hittar hon ett brev i sin mormors gamla sekretär, ett brev som hennes mormor själv har skrivit och som aldrig nådde mottagaren. Mysteriet blir som en drog för Maria och hon börjar gräva i sin mormors förflutna.  

Hon läser om Axel som bestämmer sig för att lämna Rödeby och den fattiga tillvaro som han och hans mor och syskon hamnade i när fadern dog. I tron om att hans flytt är det enda som kan rädda familjen, kliver han ivrigt och naivt på ångfartyget till New York endast arton år gammal.   

Bit för bit lägger Maria pusslet av sin släkthistoria och snart framkallas en bild av ett mörkt familjedrama, som kommer att ta henne över havet till 1900-talets Amerika.  

Breven som länkar oss samman är en relationsroman inspirerad av författarens egen släkthistoria - om att gå vidare efter en tragedi och om hur en familj kan hitta tillbaka till varandra trots att det skiljer flera årtionden och att hav mellan dem.  

ANNE-LIE HÖGBERG bor i Bålsta med sin man och är mamma till fem barn. Hon har skrivit fem böcker och Breven som länkar oss samman är hennes andra bok på LB Förlag. Hennes böcker har hyllats av recensenter och kallats för gripande bladvändare. När hon inte skriver jobbar hon deltid som ekonomiansvarig och tar hand om sin stora familj.

"Jag älskar romaner där nu och då med lätthet binds samman. Det här är ett utsökt exempel på det." Pekka Heino

"En helt underbar roman som fängslar från första sidan!" Agneta Norrgård

Mer information:

Isbn 9789177995029
Förlag Louise Bäckelin Förlag
Utgivningsdatum 14 nov. 2022
Typ Bok
Format Pocket
Språk Svenska
Antal sidor 247
Författare Anne-Lie Högberg