Bragden i Berlin, E-bok

av John Cardesjö
E-bok
Skickas direkt via e-post

Berättelsen är verklighet och handlar om fyra killar som reser till Berlin för att kolla VM Kval i fotboll mellan Tyskland och Sverige. Killarna hejar på Sverige och skall stå i den svenska klacken på olympiastadium i Berlin. Dagarna före hinner man besöka kulturella och historiska platser vilket ger en bra beskrivning om vad man kan göra och äta i Berlin när man inte tittar på fotboll.

Samtidigt närmar sig matchen och spänningen ökar. Någon är tämligen övertygad om att detta kommer bli en genant stor förlust för Sverige! Men som vi vet så vänder vindarna och Sverige kommer igen och matchen slutar 4-4.

Detta är både en reseskildring om Berlin och en VM Kval upplevelse mellan lagen Tyskland och Sverige.

Författaren John Cardesjö gillade utmaningen i att skriva en bok. 

John kommer Ifrån Trollhättan och Vänersborg, han har Kandidatexamen i Industriell Ledning och Organisation ifrån Högskolan i Skövde samt studerat Entreprenörskap på Handelshögskolan i Göteborg och Idrottsvetenskap på Pedagogen.

John har varit aktiv inom idrott av olika slag och de mest prestigefyllda prestationerna består av Järnmannen triathlon i Kalmar 180 km cykel, 42 km löpning och 3800 m simning. En Svensk Klassiker och flera Göteborgsvarv med bästa tid 1,29. Löparmilen har gått under 37 minuten som bäst. Han har även prövat på kampsporter som Hanmoodo och MMA. Många år med Enduro som sport och tävlingar som C- kåsan, Ränneslättsloppet, 12 timmars på Kråk och körde gärna ifrån ettan till femmans växel på bakhjulet.

Sin värnplikt gjorde han som Jägare på Jägarbataljonen i Karlsborg K3.

Han har i många år varit verksam som installationselektriker ett av Sveriges största elinstallationsföretag.

På det kulturella planet har körsång förekommit dels i Mannskören Harmoni men även i Studentkören Högskolan Väst, bägge i Trollhättan.

 

SKU 9789175698182

Mer information:

Isbn 9789175698182
Förlag Books on Demand
Utgivningsdatum 25 aug. 2015
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare John Cardesjö