Benjamins mat och recept, E-bok

av Pia Lebsund
E-bok
Skickas direkt via e-post

Benjamin började bli litet tunnhårig och jag kollade runt och hittade recept som ska hjälpa till hårsäckarna att återhämta sig. De produkterna är tillagda nu i Benjamins vanliga recept och hans frisör tar kort varje gång han klipper sig och ser att håret återhämtat sig. Jag har kollat runt lite olika produkter men inget verkar bra och det är för dyrt. Av en slump hittade jag en amerikansk sida av Galen White om att äta sammansatt mat hindrar håravfall och t o m återhämtar de foliker som ramlat av. Jag testade och översatte olika mått, recept och bad personalen på Benjamins gruppboende se om det fattades en del ingredienser i hans matlista. De kompletterade och därför ser du kategori, 1,2,3och 4 för att checka av det som är kompletterat eller ska kompletteras. Du behöver inte bry dig om detta men kategoriseringen kommer av det jag förstått av copyhairlossprotocil.com 2014. Jag har skrivit till innehavaren att jag anpassat Benjamins recept med de produkter han inte ätit. Det är inte så många men ändå påtagligt för att testa om hans hår blir tjockare. Enligt frisören har min sons återhämtat sig till 80 % på fyra månader och resten lär bli också okey. Han fotograferar Benjamin vid varje klippning.
Jag vill påpeka att min son redan haft en bra sammansättning av mat i många år så det var bara en del produkter i hans fall som behövde komplitteras. Om du eller ditt barn inte ätit näringsriktigt i flera år så får du prova dig fram med resultat. Jag garanterar ingenting utan har själv bara testat mig fram. Programmet kostade ca 450 kronor och var på engelska med amerikanska mått och mycket kunde jag inte använda . Huvudboken är Module 1,2,3 som består av sinnestimulering, rörelser och social träning. Jag har skrivit flera böcker på engelska då jag vänder mig till en internationell publik. Jag har skrivit Benjamins konst- såhär gick det till att skapa som visar på utställningar som han gjort tillsammans med mig från 1990 till 2013. Det är verk från tjugofem olika utställningar. Jag har skrivit en barnbok Pedro på svenska och engelska som handlar om en pojke som lever på en ö utanför Mexico som en jämförelse till vad ett barn bör göra innan han åker till skolan. Med autism är det svårare att förstå allt. Jag har gjort ett dataprogram Vardag med Benji och polarna där jag testat skillnader mellan barn med autism och vanliga förskolebarn. Module 1,2,3, Sensory stimulation. Water, Food, Animals, Seasons och Social skills.

Jag har i över tjugofem år varit verksam inom Autism som förälder, senare specialpedagog och forskare individuellt program på Lärarhögskolan som jag avlutade då jag inte blev finansierad. Jag har bedrivit privat dokumentation och forskning som jag skrivit ned nu i flera böcker. Huvudboken är Module 1,2,3 och sedan flera exempel på de olika modulerna i böcker på engelska. Jag har också varit handikapp politiker i tio år för de gröna. Jag har haft över tjugofem konstutställningar tillsammans med min son och några enstaka. Den sista på Fine Art Gallery Nina Torres i Miami 2014. Jag har varit aktiv inom alternativ behandling och hälso, sjukvård och patientfrågor för de gröna i tio år och mat är ett intresse vad gäller förebyggande hälsovård för mig. Jag försöker få en näringsrik kost för både min son och mig och undersöker för att få information.

SKU 9789175690025

Mer information:

Isbn 9789175690025
Förlag Books on Demand
Utgivningsdatum 7 sep. 2015
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Pia Lebsund