Bedragerskans revansch, Ljudbok

av Johan Elfner
volume-up Ljudbok
paper-airplane
Skickas direkt via e-post

"Vill du förlora dig i några rafflande timmars verklighetsflykt, är det den här boken du ska läsa i hängmattan!" - Dezmin

"Roligt är det... Inte blir det sämre för att många otippade relationer uppstår - både affärsmässiga och amorösa... Johan Elfner håller oss på halster för det finns en riktig cliffhanger - här finns nog en fortsättning för dessa karaktärer. Det ser vi fram emot." - BTJ, Annette Larsson


Spänning och humor i ett! Det här är ett fartfyllt drama som börjar i London och avslutas i Sydafrika. Däremellan tas läsaren med till Portugals kust och vinfälten i Alsace. Svindlande händelser och oväntade vändningar presenteras med kvickhet och rafflande spänning.

Maria Berg har funnit sig tillrätta vid kusten i Portugal efter allt drama då hennes man Jan Berg dog, återuppstod och dog igen. Han lämnade en stor livförsäkring efter sig som Maria kan försörja sig på. Men vad händer om alla turer kring livförsäkringen avslöjas? Står Maria utan pengar då?

När vinodlaren Octave Pernet råkar i skuld till den italienska maffian dras Maria Berg ofrivilligt in i en farlig händelsekedja där förvecklingar avlöser varandra. Tillsammans med Eduardo och José hamnar hon i ett gastkramande vågspel.

I Bedragerskans revansch kan allt hända och förutsättningarna omkullkastas gång på gång. Andra fristående delen i triologin om Maria Berg. Läsning som lockar till både skratt och nagelbitning.

JOHAN ELFNER har gett ut flera böcker, för både vuxna och barn, bland annat vuxenromanen Svärmor samt kapitelböckerna om Monsterstationen för 9-12 år.

"Det är rappt och kul ... Johan Elfners författarskap är driftigt och underhållande, med en skarp blick för människors karaktärsdrag." - BTJ, Annette Larsson

SKU 9789174695236

Mer information:

Isbn 9789174695236
Förlag Ordalaget Bokförlag
Utgivningsdatum 22 juni 2022
Typ Ljudbok
Format Mp3 - korta avsnitt
Mp3 - en fil
Språk Svenska
Längd 11:47:04
Författare Johan Elfner
Read by Anna Asp