Balans Företagsekonomi 2, digital, elevlic. 6 mån

Balans Företagsekonomi 2, digital, elevlic. 6 mån

av Inger Cleland , Stephan Löwenhielm , Helena Palmheden , Katarina Synnergård
Digitalt läromedel
Kräver internetuppkoppling
Skickas direkt via e-post

Balans Företagsekonomi 2 digital elevlicens 6 månader är ett komplett och digitalt läromedel för dig som läser företagsekonomi 1 och 2 på gymnasienivå. Här får du som elev fakta och bra övningar i en och samma digitala bok. Du fortsätter här att fördjupa dina kunskaper i att starta och driva företag på ett framgångsrikt sätt. Du utökar din förståelse för bokföring, marknadsföring och företagens roll i samhället i nutid samt även historiskt och internationellt sett. Läromedlet följer samma struktursom Balans Företagsekonomi 1 digital bok. Alltså åtta olika delar med det centrala innehållet i kursplanen Företagsekonomi 2. Det finns många fördelar med att välja den digitala versionen av detta läromedel:

Övningar i företagsekonomi

Läromedlet erbjuder övningar i tre olika svårighetsgrader som är självrättande vilket ger ett smidigt studerande. Övningarna berör bland annat ämnen som bokföring, kalkylering och budgetering som är centrala delar.

Alltid material som är uppdaterat

En stor fördel med ett digitalt läromedel är att det är lättare för förlaget att hålla det uppdaterat vilket leder till ett bättre undervisningsmaterial till dig som elev.

Interaktivt och multimodalt lärande

I dessa digitala läromedel erbjuds bland annat bilspel, övningar, tester som rättar sig själv och bra bildspel. Man kan även använda sig av talsyntes vilket innebär att din dator läser texten för dig. Läromedlet ger även användaren möjlighet till en mer personlig inlärning jämfört med en fysisk bok. Förutom att detta digitala läromedel ger bra hjälp för studieteknik så kan användaren anpassa mycket detaljer för att passa varje individ. Exempelvis kan man ändra utseende som bakgrundsfärg och storlek på text. Man kan även använda sig av verktyg som att skapa favoriter, göra markeringar och anteckningar. Läraren ges med detta digitala läromedel större möjlighet och flexibilitet att skapa ett mer individanpassat lärande för eleven.

Teknisk info

Balans Företagsekonomi 2 digital elevlicens 6 månader funkar på dator, surfplatta och smarttelefon/smartphone.

SKU 9789140695055

Mer information:

Isbn9789140695055
Licenstid6 månader
FörlagGleerups Utbildning AB
Publishing date1 mars 2018
Media formatOnlineprodukt
Edition1
UtbildningsnivåVuxenutbildning
SpråkSvenska
Book collectionBalans
Författare Inger Cleland, Stephan Löwenhielm, Helena Palmheden, Katarina Synnergård