Badhus - erotisk novell, E-bok

av Chleo
E-bok
Skickas direkt via e-post

"Och där jag satt med låren tätt ihop, började fittan svälla och bli våt. Vilken förrädare. Men jag hade redan resignerat för mina begär. Utsattheten gjorde något med mig som ingen, inte jag själv heller, tidigare lyckats göra: få mig att tappa kontrollen. Jag var helt enkelt utom mig av kåthet."
Efter år av nätdejtande, fester och bdsm-klubbar hade jag skapat mig ett lojalt umgänge av just fyra personer. I fem år hade vi träffats på olika platser, i olika utklädnader, lekt och knullat och i år skulle vi ses på Hagabadet. De andra skulle spela anställda på badhuset som var goda, kåta vänner och kollegor som gillade att slänga käft och festa medan jag skulle vara en ung affärsresande "turist" från Östermalm som stannade kvar för länge på badhuset ...


Chleo är en sammansmältning av fem vänner och författare: Alexandra Nedstam, Isabella Edenborg, Carl-Michael Edenborg, Erik Janelm och Erika Johansson. Från fyra olika hörn av Sverige, från fyra olika decennier, längtade de under coronapandemins påtvingade isolering efter en intimare kontakt. De började skriva tillsammans och resultatet är en erotisk novellsamling för vår smittade tid.

SKU 9788726662108

Mer information:

Isbn 9788726662108
Förlag LUST
Utgivningsdatum 8 juni 2021
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Serie Hål: åtta erotiska historietter
Längd 0
Författare Chleo