Avslutsbibeln: Handboken i hur du frågar efter affären i alla kundsituationer, E-bok

av Mattias Hillestrand
E-bok
Skickas direkt via e-post

Du sitter med din kund och kommer inte på vad du ska säga för att få affären i hamn. Ditt säljsamtal börjar glida dig ur händerna, fast du egentligen har en bra produkt som du vet att kunden kommer att tjäna på om han eller hon bara köper den. Men kunden blir osäker, trummar lite med fingrarna, får ökad puls, vill kanske, men känner sig inte riktigt tillfreds med situationen och väljer den enkla utvägen: -Nej.

I den här boken får du lära dig vad du skulle ha gjort annorlunda och för första gången någonsin, presenteras ett modern synsätt på hur du ska se på begreppet avslutstekniker, för att du ska kunna möta den moderna kunden i deras verklighet.

Med 100 olika sätt att fråga efter affären i olika kundsituationer, så kommer den här boken förmodligen ligga i din säljväska och tas fram inför varje säljsamtal du kommer att ha framöver!

Mattias Hillestrand är säljexpert och säljutbildare. Han har skrivit böckerna "Hur du säljer till moderna kunder" (februari 2013) och "Avslutsbibeln" (maj 2015). Mer info om författaren och fler tips och råd om försäljning finner du på www.avslutstekniker.se och www.hillestrand.se

SKU 9789175697680

Mer information:

Isbn 9789175697680
Förlag Books on Demand
Utgivningsdatum 2 juni 2015
Typ E-bok
Format Epub med vattenmärkning
Språk Svenska
Författare Mattias Hillestrand