sökträffar artiklar
Filter
Pris
-
x
Checkout using your account
This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Checkout as a new customer
Genom att skapa ett konto får du dessa fördelar:
Kvaliteten på råvaran är helt avgörande för slutresultatet på tallriken. Rätt hanterade kan du göra många av våra vanligaste vardagsråvaror till fantastiska smakupplevelser. Särskilt om du vågar laga dem på några nya sätt. Det är utgångspunkten för Henrik Norströms kokbok Åtta råvaror. Den handlar om laxen, gösen, torsken, kycklingen, grisen, lammet, oxen och det vilda.
Kvaliteten på råvaran är helt avgörande för slutresultatet på tallriken. Rätt hanterade kan du göra många av våra vanligaste vardagsråvaror till fantastiska smakupplevelser. Särskilt om du vågar laga dem på några nya sätt. Det är utgångspunkten för Henrik Norströms kokbok Åtta råvaror. Den handlar om laxen, gösen, torsken, kycklingen, grisen, lammet, oxen och det vilda.
Isbn | 9789197982856 |
---|---|
Förlag | Sterners Förlag |
Utgivningsdatum | 8 dec. 2015 |
Typ | Bok |
Format | Inbunden |
Upplaga | 1 |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 206 |
Författare | Henrik Norström |
Formgivare | Creative, Bror Rudi |
Illustratör | Fager, Jens |
Photographs by | Ekner, Morgan |