Åtta råvaror

av Henrik Norström
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Kvaliteten på råvaran är helt avgörande för slutresultatet på tallriken. Rätt hanterade kan du göra många av våra vanligaste vardagsråvaror till fantastiska smakupplevelser. Särskilt om du vågar laga dem på några nya sätt. Det är utgångspunkten för Henrik Norströms kokbok Åtta råvaror. Den handlar om laxen, gösen, torsken, kycklingen, grisen, lammet, oxen och det vilda.

SKU 9789197982856

Beskrivning / Åtta råvaror

Kvaliteten på råvaran är helt avgörande för slutresultatet på tallriken. Rätt hanterade kan du göra många av våra vanligaste vardagsråvaror till fantastiska smakupplevelser. Särskilt om du vågar laga dem på några nya sätt. Det är utgångspunkten för Henrik Norströms kokbok Åtta råvaror. Den handlar om laxen, gösen, torsken, kycklingen, grisen, lammet, oxen och det vilda. I många läckra variationer. Välj din favorit för dagen och låt dig inspireras till stordåd med hjälp av Henriks erfarenheter som stjärnkock och kritikerhyllad krögare med restaurangerna Lux Dag för Dag, B.A.R. och EAT. Henrik bjuder också på många finurliga tips från proffsköket och sina tankar om en mer hållbar matlagning. En sak till. Det är inte alls särskilt svårt. Men det blir väldigt gott!

Mer information:

Isbn 9789197982856
Förlag Sterners Förlag
Utgivningsdatum 8 dec. 2015
Typ Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Antal sidor 206
Författare Henrik Norström
Formgivare Creative, Bror Rudi
Illustratör Fager, Jens
Photographs by Ekner, Morgan