Almedalen : talarstolen är din

av Karl Melander
Bok
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

I Almedalen träffas politiker, journalister, samhällsdebattörer. Nya politiska förslag lanseras och många gånger har den politiska kartan ritats om just här.

Karl Melander, en av våra mest erfarna bildjournalister, har fångat det politiska spelet, det som sagts och debatterats och det som inte alltid ord kan förmedla en blick, en känsla kroppsspråket.

SKU 9789185421336

Beskrivning / Almedalen : talarstolen är din

Almedalen är en unik mötesplats, naturskönt belägen mellan Östersjön och Visbys ringmur. En sommarvecka varje år träffas här politiker, journalister, samhällsdebattörer och en stor intresserad allmänhet. Mängder av nya politiska förslag lanseras och många gånger har den politiska kartan ritats om just här.

Karl Melander, en av våra mest erfarna bildjournalister, har fångat det politiska spelet, det som sagts och debatterats, men i lika hög grad det som inga ord kan förmedla. Det som handlar mer om en blick, en känsla kroppsspråket. Han har under närmare fyrtio år följt både nya generationer unga och hungriga partiarbetare och de mest etablerade och rutinerade politiska makthavarna.

Mer information:

Isbn 9789185421336
Förlag Krilon Förlag
Utgivningsdatum 9 juli 2018
Typ Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Antal sidor 175
Författare Karl Melander
Formgivare Kurelid, Johan