Allt är mitt

av Ruth Lillegraven
book-open Bok
paper-airplane
Skickas inom 1-2 arbetsdagar

Allt är mitt är en psykologisk thriller där ingenting är som man tror. Boken växlar elegant mellan brutala mord och vardagslivets prövningar. Hur väl känner vi egentligen våra närmaste?

SKU 9789188911278

Beskrivning / Allt är mitt

Norsk nagelbitarspänning med smarta och oväntade vändningar

Clara och Haavard bor i Oslo med sina två barn. Hon är en ambitiös barnrättsaktivist, han en framgångsrik barnläkare. Utåt sett är de den perfekta familjen, men bakom fasaden håller allt på att rasa samman.  

En dag kommer en liten pojke in akut på sjukhuset där Haavard arbetar. Barnet är svårt misshandlat och dör under behandlingen. Samma kväll sker ett mord som skakar hela staden och det blir inte det sista. Händelserna får Claras och Haavards redan bräckliga äktenskap att vackla och i kölvattnet dyker djupt begravda hemligheter upp. 

Allt är mitt är en psykologisk thriller där ingenting är som man tror. Boken växlar elegant mellan brutala mord och vardagslivets prövningar. Hur väl känner vi egentligen våra närmaste?  

"... en både smart och välskriven psykologisk thriller där man inte kan lita på någon" - GP

"Många författare gör försök i deckargenren, men få försök blir så lyckade som Allt är mitt." - DN

"Nu har hon debuterat som deckarförfattare med denna mångbottnade, psykologiska thriller, en kuslig historia med omsorgsfullt spunnen intrig. /.../ Lillegravens strålande debut är kalejdoskopisk: hon låter olika människor berätta historien utifrån sina olika perspektiv. En liten pusselbit läggs till en annan - och plötsligt framträder ett oväntat mönster." - Vi läser

Ruth Lillegraven växte upp på en gård i Hardanger, Norge. Hon har skrivit sexton böcker och har vunnit både Bragepriset och det nynorska litteraturpriset. Allt är mitt är hennes första kriminalroman, och har blivit en internationell storsäljare.

Mer information:

Isbn 9789188911278
Förlag Sekwa förlag
Utgivningsdatum 22 mars 2022
Typ Bok
Format Inbunden
Upplaga 1
Språk Svenska
Original language no
Serie Clara Lofthus
Antal sidor 384
Författare Ruth Lillegraven
Översättning Darke, Niklas