Laddar ...

30 om dagen : en livsresa

av Johanna Toftby
Bok
Läs mer
77,00 kr
I Lager
Skickas inom 1-2 arbetsdagar
Mer information:
Isbn9789187371875
FörlagBladh by Bladh
Publiceringsdatum8 mars 2019
TypBok
FormatPocket
SpråkSvenska
Längd189 sidor
Författare Johanna Toftby
Designed byTimén, Anders
Skriv din egen recension
Du recenserar:30 om dagen : en livsresa

I flera år efter förlusten av sin nyfödde son, Louis, var panikångesten Johanna Toftbys ständiga följeslagare som behärskade hennes liv. Hennes kropp tog också stryk och till slut orkade hon knappt gå runt kvarteret.

Hon hade nu fått två friska barn, men i jakten på att bli den perfekta mamman förlorade hon sig själv och var så rädd för allt som kunde hända att hon knappt vågade leva. Vägen från ångesten till ett lyckligt liv började med ett läkarbesök och ett recept på 30 om dagen.

Inte 30 tabletter, utan 30 minuters motion  

30 om dagen en livsresa skildrar Johannas förvandling till den starka kvinna hon är i dag. Hennes ledord är att inre och yttre välmående hänger ihop, en filosofi som präglar både bloggen och debutboken. Detta är boken hon själv letade efter när hon som bäst behövde hjälp, stöd och goda råd, utan att finna den.  

Om författaren:

Johanna Toftby är entreprenör och influencer på heltid med en av Sveriges största livsstilsbloggar, johannatoftby.se, där hon inspirerar ca 70 000 läsare varje vecka att leva och må bättre.                       

Johanna Toftby är född 1973 och utbildad till frisör. Hon har två barn och ett i himlen och bor i Skövde. 30 om dagen är hennes första bok.

© 2021 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430