Ljudböcker

Ljudböcker

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Månbarn – min berättelse, Ljudbok
  Månbarn – min berättelse, Ljudbok
  By Jon Henrik Fjällgren
  Ljudbok
  143,55 kr
 2. Romeo (min flykt i fem akter), Ljudbok
  Romeo (min flykt i fem akter), Ljudbok
  By Ola Rapace
  Ljudbok
  143,55 kr
 3. Kallad – kamp och kärlek, Ljudbok
  Kallad – kamp och kärlek, Ljudbok
  By Olle Carlsson
  Ljudbok
  143,55 kr
 4. Frihet – att leva sin längtan, Ljudbok
  Frihet – att leva sin längtan, Ljudbok
  By Malin Berghagen
  Ljudbok
  143,55 kr
Visa som Rutnät Lista

7 Varor

Per sida
Stigande ordning

Här på Ordochbok.se så finns massvis med billiga ljudböcker online inom olika genrers. I menyn till vänster och i menyn längst upp på siten kan du leta dig fram mellan alla ljudböcker. Det finns tusentals olika titlar att välja mellan. Så vi kan garantera att du hittar något som passar dig. Söker du en specifik titel så kan du söka på titelnamnet eller ISBN nummer uppe i sökrutan. Hittar du inte det du söker så maila oss gärna så hjälper vi dig!

Ljudböcker är här för att stanna. De flesta av oss har idag tillgång till en smartphone och med hjälp av den har du tillgång till ett enormt utbud av ljudböcker. På detta sätt kan man lyssna på sin favoritförfattare på väg till jobbet, på rasten, när du tränar, när du arbetar i trädgården eller egentligen när som helst. Du kan lyssna på nya titlar eller varför inte hitta gamla favoriter som fått liv igen. Det finns något för alla.

Här på Ordochbok.se har vi valt att särskilja oss lite jämfört med prenumerationstjänsterna som finns idag. Hos oss köper du enbart enstaka titlar för en billig peng. Det lönar sig i längden.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430