Ljudböcker

Här på Ordochbok.se så finns massvis med billiga ljudböcker online inom olika genrers. I menyn till vänster och i menyn längst upp på siten kan du leta dig fram mellan alla ljudböcker. Det finns tusentals olika titlar att välja mellan. Så vi kan garantera att du hittar något som passar dig. Söker du en specifik titel så kan du söka på titelnamnet eller ISBN nummer uppe i sökrutan. Hittar du inte det du söker så maila oss gärna så hjälper vi dig!

Ljudböcker är här för att stanna. De flesta av oss har idag tillgång till en smartphone och med hjälp av den har du tillgång till ett enormt utbud av ljudböcker. På detta sätt kan man lyssna på sin favoritförfattare på väg till jobbet, på rasten, när du tränar, när du arbetar i trädgården eller egentligen när som helst. Du kan lyssna på nya titlar eller varför inte hitta gamla favoriter som fått liv igen. Det finns något för alla.

Här på Ordochbok.se har vi valt att särskilja oss lite jämfört med prenumerationstjänsterna som finns idag. Hos oss köper du enbart enstaka titlar för en billig peng. Det lönar sig i längden.

Ljudböcker

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Atte, Brorsan och Konkan, Ljudbok
  Atte, Brorsan och Konkan, Ljudbok
  By Lotta Westerberg
  Ljudbok
  65,25 kr
 2. Skuggsken, Ljudbok
  Skuggsken, Ljudbok
  By Magnus Falk
  Ljudbok
  123,25 kr
 3. Fjärilsdansen, Ljudbok
  Fjärilsdansen, Ljudbok
  By Magnus Falk
  Ljudbok
  116,00 kr
 4. 41 minuter och nio sekunder, Ljudbok
  41 minuter och nio sekunder, Ljudbok
  By Magnus Falk
  Ljudbok
  123,25 kr
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
© 2019 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430