14,00 kr - 73,00 kr
73,00 kr
14,00 kr

12 produkter

12 produkter

Hitta ljudböcker med bilder. Här kan du lyssna på ljudböcker utan krångliga abonnemang. Tusentals titlar att välja mellan. Ladda ned idag!

Ljudböcker - Bilderböcker

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Ludde får besök, Ljudbok
  Ludde får besök, Ljudbok
  Isbn: 9789129727944
  Ljudbok
  65,25 kr

  När det är läggdags vill alla djuren sova hos Ludde. Men vad händer sen? Små barn gillar sånt som är tokigt och bakvänt - som hos Ludde. Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt.

  Läs mer
 2. Ludde och någon, Ljudbok
  Ludde och någon, Ljudbok
  Isbn: 9789129727951
  Ljudbok
  65,25 kr

  Någon har burit sig tokigt åt, lika tokigt som Ludde brukar göra. En potatis i skon, en katt i byrålådan ... En rolig fantasilek och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde. Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt.

  Läs mer
 3. Ludde och alla djuren, Ljudbok
  Ludde och alla djuren, Ljudbok
  Isbn: 9789129727937
  Ljudbok
  65,25 kr

  Ludde kastar sin boll till alla djuren men det blir alldeles tokigt. En rolig fantasilek och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde. Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt.

  Läs mer
 4. Ludde letar efter Nalle, Ljudbok
  Ludde letar efter Nalle, Ljudbok
  Isbn: 9789129727982
  Ljudbok
  65,25 kr

  Någon har burit sig tokigt åt, lika tokigt som Ludde brukar göra. En potatis i skon, en katt i byrålådan ... En rolig fantasilek och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde.

  Läs mer
 5. Liv och Lo. Fallet med de försvunna föräldrarna, Ljudbok
  Liv och Lo. Fallet med de försvunna föräldrarna, Ljudbok
  Isbn: 9788726020878
  Ljudbok
  37,70 kr
  Liv och Lo har varit mycket flitiga och löst två fall. Dags för lite semester. Tillsammans med föräldrarna åker systrarna till stranden. Men något mystiskt händer när de är framme. Mamma och pappa är plötsligt borta! 
  Liv och Lo står inför ett nytt fall. Tillsammans måste de försöka lösa det innan solen går ner...

  Karin Jacov är en svensk författare från Göteborg. Hon skriver framför allt roliga och spännande böcker för barn. 
  Kajsa Lind är en svensk illustratör från Malmö. Hon jobbar inom socialtjänsten samtidigt som hon illustrerar. Men hon brinner mest för att teckna barnböcker.
  Läs mer
 6. Påhittiga Ludde, Ljudbok
  Påhittiga Ludde, Ljudbok
  Isbn: 9789129727975
  Ljudbok
  65,25 kr

  Ludde och hans kompis Hasse hittar på en massa knasiga låtsasfigurer: ett päron som cyklar och en limpa som åker kälke med en saffransbulle är bara några av dem. Det blir en rolig fantasilek där den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde. Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt.

  Läs mer
 7. Nicke Nyfiken går på bio, Ljudbok
  Nicke Nyfiken går på bio, Ljudbok
  Isbn: 9789129728439
  Ljudbok
  65,25 kr
  NICKE NYFIKEN OCH HANS VÄN ser en spännande film om dinosaurier. Starkt ljus strömmar ut genom ett fönster längst bak i salongen. Nicke blir rädd nen samtidigt rysligt nyfiken. Vad är det för ett fönster? Är det därifrån filmen kommer? Nicke Nyfiken är en apa som alltid är rysligt nyfiken. Mannen med den gula hatten är han bästa vän. Läs mer
 8. Ludde och busiga nalle, Ljudbok
  Ludde och busiga nalle, Ljudbok
  Isbn: 9789129727968
  Ljudbok
  65,25 kr

  Ludde har en nalle som är väldigt busig och väldigt påhittig. Men Ludde gillar honom ändå. Och han får sova i Luddes säng! En rolig fantasilek och den lilla läsaren får känna sig duktigare än Ludde. Ludde är humor för små människor. En egensinnig karaktär som gör allt på sitt eget sätt.

  Läs mer
 9. Kattresan, Ljudbok
  Kattresan, Ljudbok
  Isbn: 9788726026016
  Ljudbok
  37,70 kr

  När Lillan är ute på promenad möter hon en katt som genast vill att Lillan ska rida på dess rygg. Lillan och katten ger sig iväg på äventyr som får både fåglar, fiskar och grisar att vettskrämt fly åt alla håll!
  Snart kommer de till en stad där de träffar en gubbe, en gumma och en polis. Så småningom besöker de kungen som genast lyser upp när han får se Lillan och katten. På slottet får de så mycket mat att kattens mage spricker! Hur ska det gå?

  Ivar Axel Henrik Arosenius (1878-1909) var en svensk konstnär och bilderboksförfattare. Arosenius var bara 30 år när han dog i blödarsjuka och fick aldrig uppleva sitt konstnärliga genombrott.

  Läs mer
 10. Olsson till salu, Ljudbok
  Olsson till salu, Ljudbok
  Isbn: 9788726237061
  Ljudbok
  14,50 kr
  Ormen fröken Olsson trivs bra i sitt hem i djuraffären, men så en dag flyttar papegojan Ara in i affären. Ara berättar om den stora världen utanför affären och Olsson börjar drömma om att också hon ska få se omvärlden. För att ta sig ut från affären måste man lyckas bli såld, säger Ara. Olsson försöker sitt bästa för att någon ska välja just henne, men att bli köpt visar sig vara svårare än vad hon först trott...

  Viveka Sjögren är en svensk barn- och ungdomsförfattare och illustratör. Hon har skrivit många hyllade böcker och blev bland annat Augustpris-nominerad för boken I den tysta minuten mellan, år 2011.
  Läs mer
 11. Selma vaknar på fel sida, Ljudbok
  Selma vaknar på fel sida, Ljudbok
  Isbn: 9789175778167
  Ljudbok
  72,50 kr

  Selma vaknar nästan alltid med ett leende på läpparna. Men inte den här morgonen. När mamma väcker henne är hon sur som ett bi. Hon drar täcket över huvudet och vill inte kliva ur sängen. Men varför är Selma sur egentligen och vad skulle kunna få henne på bättre humör igen …?

  Selma vaknar på fel sida är en bok om att vara på dåligt humör. Mikael Rosengren och Märta Lindqvist har skapat Selma, en tuff och påhittig tjej som funderar över alla de knasiga uttryck som vuxna använder sig av. Läs eller lyssna också gärna på de första böckerna om Selma: Selma har myror i brallan, Selma har fjärilar i magen och Selma har en räv bakom örat. De finns som böcker, e-böcker och ljudböcker.

  Läs mer
 12. Ayaan och havssköldpaddan, Ljudbok
  Ayaan och havssköldpaddan, Ljudbok
  Isbn: 9789176344057
  Ljudbok
  72,50 kr

  Haven är fulla av plast. Djuren i haven kan tro att plasten är mat och plast i djurens magar är inte bra. Ayaan vill så gärna hjälpa havssköldpaddorna, precis som hennes syster gör på Bali. Tillsammans med kompisen Klara startar hon Rädda miljön-klubben . Nu ska de rädda både havssköldpaddorna och ta hand om miljön där de bor!

  Ayaan och hennes kompisar vill inspirera dig till att fundera över hur du själv kan vara med och ta hand om miljön både i din närhet och långt bort. Alla kan göra något och tillsammans kan vi göra skillnad.

  Boken är faktagranskad av Jonas Wahlström.

  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida