10,00 kr - 289,00 kr
289,00 kr
10,00 kr

1536 produkter

1536 produkter

Hitta ljudböcker för barn i åldern 3-6 år. Här kan du lyssna på ljudböcker utan krångliga abonnemang. Tusentals titlar att välja mellan.

Ljudböcker - 3-6 år

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Pelle Svanslös firar midsommar, Ljudbok
  Pelle Svanslös firar midsommar, Ljudbok
  Ljudbok
  58,00 kr

  Äntligen har sommaren kommit till Uppsala och Gullan har hyrt ett torp i Marielund dit hon har bjudit katterna att fira midsommar. Pelle ser så mycket fram emot att dansa runt midsommarstången, leka lekar och sova i tält. Men måste midsommarkransen verkligen sitta på svansen? Och finns det verkligen någonting som heter midsommartroll?

  En ny härlig berättelse om Pelle Svanslös, återberättad för dagens barn av Maria Frensborg och inläst av Björn Kjellman. Utgiven i samarbete med Sagogränd.

  Läs mer
 2. Djungeläventyr : En övning i fysisk yoga, Ljudbok
  Djungeläventyr : En övning i fysisk yoga, Ljudbok
  Ljudbok
  29,00 kr

  Sträck ut tungan som ett lejon, andas som en elefant och bli smidig som en kobra!

  Det här är övning i fysisk yoga, som på ett lekfullt sätt introducerar barn till yoga. Genom att kliva in i sagans värld och härma elefanter, lejon, ormar tränas styrka, smidighet och balans.

  "Djungeläventyr" är en av fem olika yoga-övningar från boken "Sagoyoga", de andra heter Luftballongfärden (fysisk yoga), Djuren på bondgården (andning), Tågresan genom kroppen (avslappning), Lugnet i universum (meditation).

  Och kom ihåg – i sagoyogans värld finns inget rätt eller fel.

  Läs mer
 3. Super-Charlie och rymdvalpen, Ljudbok
  Super-Charlie och rymdvalpen, Ljudbok
  Ljudbok
  29,00 kr

  Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också!

  Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar!

  Familjen adopterar en vovve till allas stora förtjusning. Ja, nästan allas. Super-Charlie tycker nämligen att det är något väääldigt mystiskt med den lilla valpen Lilly. Den bajsar grönt bajs, äter inte hundmat (bara prickig korv-mackor) och om nätterna är den uppe och ylar. Som om inte det vore nog har Super-Charlie sett att Lilly kan förvandla sig till ett läskigt monster – en alien! Det måste vara en rymdvalp som har sprungit bort och hamnat på jorden, tänker Super- Charlie. Nu måste han, med lillasyster Pollys hjälp, tar reda på hur ska kunna hitta Lillys riktiga familj.

  ”Super-Charlie och rymdvalpen” är den elfte fristående boken om barnens egen superhjälte. Deckardrottningen Camilla Läckbergs träffsäkra skildring av det smått kaotiska familjelivet och illustratören Therese Vildefalls fartfyllda bilder gör böckerna om den kaxiga Super-Charlie till barnens favoriter.

  Läs mer
 4. Musse & Helium. Dags att sova, Ljudbok
  Musse & Helium. Dags att sova, Ljudbok
  Ljudbok
  43,50 kr

  Kom till ro med Musse och Helium. Camilla Brincks magiskt sprakande fantasivärld om de två mössen Musse och Helium är barnens ljudfavoriter. Följ med på ett avkopplande äventyr när Musse och Helium ska sova.

  Rogivande lyssning vyssar både möss och andra små lyssnare till sömns. Här finns också inslag av mindfulness och kvällsrutiner som kan göra nattningen eller vilostunden mysig och harmonisk.

  En bok för hela familjen! Den här ljudboken vänder sig främst till barn mellan 3 och 6 år, men passar även utmärkt för 7-10-åringar.

  Själva berättelsen är 16 minuter lång, därefter följer avslappnande musik i 45 minuter.

  Läs mer
 5. Pelle Svanslös och äggjakten, Ljudbok
  Pelle Svanslös och äggjakten, Ljudbok
  Ljudbok
  43,50 kr

  Det har blivit påsk i Uppsala och Måns anordnar en äggjakt! Tävlingen går ut på att leta efter bokstäver med hjälp av en karta och första pris är ett glimrande guldägg. Men medan de andra katterna enkelt hittar bokstäver på bänkar och lyktor och grenar, får Pelle kämpa hårt. Är det någonting fuffens med hans karta?

  En ny härlig berättelse om Pelle Svanslös, återberättad för dagens barn av Maria Frensborg och inläst av Björn Kjellman. Utgiven i samarbete med Sagogränd.

  Läs mer
 6. Bojan och tunnelbanan, Ljudbok
  Bojan och tunnelbanan, Ljudbok
  Ljudbok
  29,00 kr

  Bojan leker i sängen innan läggdags. Av täcket bygger han långa tunnlar där tunnelbanetåget kan köra. Men plötsligt tar tunneln slut! Akta tapeten, säger mamma. Det är ingen fara, för det är en bergvägg, säger Bojan. Men hur ska han göra nu? Som tur är har Bojans mamma Bibbi jobbat som tunnelbaneförare och vet allt om hur det går till att både köra tunnelbanetåg och bygga tunnelbanetunnlar.

  I ”Bojan och tunnelbanan” blandar Bolibompas Johan Anderblad, precis som i de andra Bojan-böckerna, fakta och saga.

  Djuplodande och verklighetsbaserat utan att vara för långt för att lyssna på om och om igen!

  Musiken är inspelad, producerad och framförd av Jakob Torgander

  Läs mer
 7. Super-Charlie och monsterbacillerna, Ljudbok
  Super-Charlie och monsterbacillerna, Ljudbok
  Ljudbok
  29,00 kr

  Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också!

  Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar!

  Monster attackerar vår hjälte Super-Charlie. Monsterbaciller!

  Han förstår inte varifrån de kommer, men gör sitt bästa för att försvara sig. Hjälm, visir och svärd blir plötsligt oumbärliga. Mormor förstår inte heller varifrån de ettriga bacillerna kommer.

  Mitt upp i allt upptäcker Super-Charlie en ny superkraft. Han kan göra sig osynlig! Men, som vanligt är det inte så lätt i början. Han måste träna hårt och han skrämmer nästan ihjäl sin stackars mamma på kuppen.

  Läs mer
 8. Sagasagor. Ballonglängtan, kurragömma och två tomtar i diket, Ljudbok
  Sagasagor. Ballonglängtan, kurragömma och två tomtar i diket, Ljudbok
  Ljudbok
  43,50 kr

  Saga Louisa Larsson är en stadig, klok och envis liten person som bor tillsammans med mamma och pappa i ett av radhusen på Solrosvägen. I den här boken berättar Josefine Sundström i fem fristående kapitel om när Saga leker kurragömma hos Samir och råkar kissa på sig, om ett djurparksbesök fyllt av avund och om ett julfirande hos morfar på landet med två tomtar och en bil i diket. Sagas mamma och pappa råkar bråka med varandra en dag och då tror Saga genast att de ska skilja sig. Saga har också en stark vilja och hon lyckas dessutom välja en egen eftermiddagsaktivitet som passar henne perfekt, trots pappas önskan om annat.

  Läs mer
 9. Chinos tjocka kinder, Ljudbok
  Chinos tjocka kinder, Ljudbok
  Ljudbok
  13,05 kr

  Vem har störst och mjukast kinder och springer snabbast i hjulet? Det händer alltid något kul i hamsterburen när Chino är i farten! Det tycker de andra hamstrarna också – oftast i alla fall. Men när Chino stoppar in allas frön i kinderna blir det kanske för mycket av det roliga. Maria Nilsson Thore är här i högform med en bedårande ljudbok.

  En varm och rolig berättelse om omtänksamhet och glädjen i att dela med sig. Chino är populärast i hamsterburen. Med de tjockaste kinderna, de roligaste upptågen och aldrig sinande energi står Chino alltid i centrum. Med sin stora personlighet och energi sprider Chino mycket glädje i hamsterburen. Men det är inte alla påhitt som uppskattas av kompisarna. För den som är en naturlig ledare och klassens clown måste också komma ihåg att tänka på andra. För och hur stora kinder man än har så börjar det skava om man proppar munnen full.

  Läs mer
 10. Simskola, Ljudbok
  Simskola, Ljudbok
  Ljudbok
  21,75 kr

  Det är bråttom på onsdagar. Då ska Saga och pappa direkt från förskolan till simskolan. Men just den här ”bråttomdagen” står pappa och kliar sig i huvudet när han ska plocka upp Sagas baddräkt ur den gula ryggsäcken. Den ligger inte där. Pappa har glömt Sagas baddräkt. Vilken katastrof!

  Läs mer
 11. Mumindalens alfabet, Ljudbok
  Mumindalens alfabet, Ljudbok
  Ljudbok
  43,50 kr

  Att vakna arla i april

  att andas vårluft, finnas till

  att smeka armens sammetshud.

  och höra vårens alla ljud

  Allt är så nytt och underbart

  när Snorkfröken har sovit klart.

  Hon kammar pannlugg och sin svans

  och binder snabbt en blåsippskrans

  A börjar alfabetet men

  till vilken bokstav går vi sen?

  Mumindalens alfabet är en introduktion till alfabetet, och en rundvandring i den magiska Mumindalen. I den här färgsprakande ABC-boken får vi träffa Tove Janssons älskade Mumintroll, men också upptäcka okända knytt och andra spännande karaktärer ur originalverken om Muminfamiljen

  Den mästerliga barnboksförfattaren och poeten Annika Sandelin har skrivit en dikt för varje bokstav. Dikterna, skrivna på rim, tar oss på ett språkligt äventyr där läsaren får vända, vrida, smaka och känna på hur bokstäverna i vårt alfabet kan användas.

  Under 2021 lanserar Moomin Characters en global läs- och skrivfrämjande satsning. För Moomin Characters är samhällsansvar en naturlig del av verksamheten och därför läggs nu fokus på läs- och skrivförmåga. Läsning gör oss speciella: läskunnighet ger oss en möjlighet att utforska världen, var och en på sitt sätt. I satsningen deltar även aktörer som Röda korset, Unicef och PEN International.

  Läs mer
 12. Hockey, Ljudbok
  Hockey, Ljudbok
  Ljudbok
  13,05 kr

  När Saga och pappa städar hemma i gladhuset hittar de farfars gamla hockeyrör i garderoben. Kanske vill Saga testa att spela knattehockey, undrar pappa. Ibland är det svårt att veta vilken aktivitet man tycker är rolig. Alla kan behöva prova på lite, för att veta vad det är man längtar efter att göra. Kanske är det någonting annat än hockey i en mörk och kall ishall som Saga längtar efter.

  Möt Saga Louisa Larsson i små men livsviktiga ögonblick i en fem/sex-årings vardag.

  Sagasagor: Studsmatta, simskola och en borttappad Tigertass tilldelades priset: Din bok - Vårt val, Svenska Bokhandelsmedhjälpareföreningens årliga pris för bästa barnbok år 2016.

  Tv-filmerna Sagasagor är nominerade till Kristallen i kategorin: Årets bästa bästa barnprogram 2019.

  Läs mer
 13. Studsmatta, Ljudbok
  Studsmatta, Ljudbok
  Ljudbok
  21,75 kr

  Saga och Samir studsar studsmatta hemma hos Saga. Det är så skoj! ”Akta så att ni inte krockar”, förmanar pappa. Då händer det som inte får hända. Saga snubblar och trillar rakt på Samirs arm…

  Läs mer
 14. Tanden, Ljudbok
  Tanden, Ljudbok
  Ljudbok
  21,75 kr

  Saga har en fin glasburk där hon samlar alla sina favoritsaker. Där ska också hennes lösa tand ligga när hon väl tappar den. När det äntligen händer råkar tanden försvinna. Vilken tandkatastrof!

  Läs mer
 15. Kissnöd, Ljudbok
  Kissnöd, Ljudbok
  Ljudbok
  13,05 kr

  Saga älskar att leka med Samir. Just idag leker de så fnissiga lekar och har så roligt att Saga helt enkelt inte har tid att gå på toa, trots att hon är kissnödig. Till slut råkar byxorna bli blöta av kiss, men Saga vill inte sluta att leka och inte heller berätta för Samir att hon kissat på sig. Vilken tur att Saga får lite hjälp av Samirs kloka och snälla mamma.

  Möt Saga Louisa Larsson i små men livsviktiga ögonblick i en fem/sex-årings vardag.

  Sagasagor: Studsmatta, simskola och en borttappad Tigertass tilldelades priset: Din bok - Vårt val, Svenska Bokhandelsmedhjälpareföreningens årliga pris för bästa barnbok år 2016.

  Tv-filmerna Sagasagor är nominerade till Kristallen i kategorin: Årets bästa bästa barnprogram 2019.i

  Läs mer
 16. Husdjur, Ljudbok
  Husdjur, Ljudbok
  Ljudbok
  21,75 kr

  Saga önskar sig en hund av tomten. Men mamma är allergisk och tycker att det borde gå lika bra med en guldfisk. Mamma fattar ju ingenting, tycker Saga och går ut för att sura. Plötsligt är det någon som ropar: Tigertass, Tigertass! Grannen Brittas katt har försvunnit och Saga måste hjälpa till att leta…

  Läs mer
 17. Djuren på bondgården : En andningsövning, Ljudbok
  Djuren på bondgården : En andningsövning, Ljudbok
  Ljudbok
  29,00 kr

  Sträck ut dig som en katt, härma en fjäril och andas som ett träd!

  Det här är en övning i andning, som på ett lekfullt sätt introducerar barn till yoga. Genom att kliva in i sagans värld och härma djuren på bondgården tränas olika vägar till andningen.

  "Djuren på bondgården" är en av fem olika yoga-övningar från boken "Sagoyoga", de andra heter Luftballongfärden (fysisk yoga), Djungeläventyr (fysisk yoga), Tågresan genom kroppen (avslappning), Lugnet i universum (meditation).

  Och kom ihåg – i sagoyogans värld finns inget rätt eller fel.

  Läs mer
 18. Luftballongfärden : En övning i fysisk yoga, Ljudbok
  Luftballongfärden : En övning i fysisk yoga, Ljudbok
  Ljudbok
  29,00 kr

  Balansera som en surfare, sträck ut dig som en orm och härma ett flygplan!

  Det här är en övning i fysisk yoga, som på ett lekfullt sätt introducerar barn till yoga. Genom att kliva in i sagans värld och härma ormar, surfare och flygplan tränas styrka, smidighet och balans.

  "Luftballongfärden" är en av fem olika yoga-övningar från boken "Sagoyoga", de andra heter Djungeläventyr (fysisk yoga), Djuren på bondgården (andning), Tågresan genom kroppen (avslappning), Lugnet i universum (meditation).

  Och kom ihåg – i sagoyogans värld finns inget rätt eller fel.

  Läs mer
 19. Tågresan genom kroppen : En avslappningsövning, Ljudbok
  Tågresan genom kroppen : En avslappningsövning, Ljudbok
  Ljudbok
  29,00 kr

  Följ med på en tågresa genom kroppen - en avslappningsövning för barn!

  "Tågresan genom kroppen" är en av fem olika yoga-övningar från boken "Sagoyoga", de andra heter Luftballongfärden (fysisk yoga), Djuren på bondgården (andning), Djungeläventyr (fysisk yoga), Lugnet i universum (meditation).

  Och kom ihåg – i sagoyogans värld finns inget rätt eller fel.

  Läs mer
 20. Lugnet i universum : En meditationsövning, Ljudbok
  Lugnet i universum : En meditationsövning, Ljudbok
  Ljudbok
  29,00 kr

  En meditationsövning för barn från boken "Sagoyoga", som på ett lekfullt sätt introducerar barn till yoga.

  "Lugnet i universum" är en av fem olika yoga-övningar från boken "Sagoyoga", de andra heter Luftballongfärden (fysisk yoga), Djuren på bondgården (andning), Tågresan genom kroppen (avslappning), Djungeläventyr (fysisk yoga).

  Och kom ihåg – i sagoyogans värld finns inget rätt eller fel.

  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida