18,00 kr - 196,00 kr
196,00 kr
18,00 kr

137 produkter

137 produkter

Här har vi samlat alla e-böcker som är tecknade serier. E-böcker du kan ta med överallt och läsa i mobil & på surfplattan. Hitta din nästa läsupplevelse idag!

E-böcker - Tecknade serier

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Det förlorade paradiset, E-bok
  Det förlorade paradiset, E-bok
  E-bok
  58,00 kr

  Framtiden ser ljus ut för Harry. Han har varit nykter i ett år, kommit in på konstskola och dejtar en tjej han tycker om. Upptagen av sitt eget liv, förstår han inte allvaret när vännen Pål sluter sig alltmer. Pål ställde upp när Harrys alkoholproblem tog över, men nu när han själv behöver hjälp har Harry inte tid. Det förlorade paradiset handlar om att hitta sin plats i livet, vänskap och psykisk ohälsa. En mycket gripande historia, som är både kärleksfullt och humoristiskt berättad. En fristående uppföljare till Harry Andersons debut från 2017, Livet är inte alltid Hawaii.

  Illustratör: Harry Anderson

  Läs mer
 2. Tupakkatauko, E-bok
  Tupakkatauko, E-bok
  E-bok
  103,23 kr
  Nyt voit sinäkin nauttia piristävästä ja savuttomasta TUPAKKATAUOSTA! Tämä humoristinen sarjakuva, jossa seurataan elämää tupakoiden näkökulmasta, on syntynyt lahjakkaan sarjakuvapiirtäjä ja kuva-artesaani Tino Janssonin (1991) kynästä. Hauska tupakan mittainen albumi, johon jäät varmasti koukkuun! www.tupakkatauko.fi Läs mer
 3. Episoder från Auschwitz. Kärlek i dödens skugga, E-bok
  Episoder från Auschwitz. Kärlek i dödens skugga, E-bok
  E-bok
  58,00 kr
  "Kärlek i dödens skugga" är den sanna berättelsen om två fångar i dödslägret Auschwitz - judinnan Mala Zimetbaum och polacken Edward Galinski. Mala blev tack vare sin fängslande personlighet och det faktum att hon behärskade flera språk budbärare (Läuferin) i kvinnolägret. Edek - skickad till Auschwitz med den första transporten med polska, politiska fångar - blev efter en period i huvudlägret överförd till underhållsavdelningen i Auschwitz II - Birkenau. Häftet berättar om de två fångarnas kärlek till varandra, deras misslyckade flyktförsök och deras tragiska död i lägret och, på ett övertygande sätt, de komplicerade kontakter som uppstod och utvecklades mellan fångar, funktionärsfångar och medlemmar av SS-vaktstyrkan i Auschwitz. Läs mer
 4. Det är inte meningen att man ska vara här, E-bok
  Det är inte meningen att man ska vara här, E-bok
  E-bok
  58,00 kr

  Två skepp med 135 män lämnar Londons hamn den 19:e maj 1845. Fjortonårige Thomas Evans från Skottland tar jobb på ett av skeppen. Det visar sig vara Sir John Franklins expedition för att hitta Norvästpassagen – en nordlig genväg från Europa till Asien. Efter ett kort stopp vid Diskobukten på Grönlands västkust fortsätter de in mot Kanadas norra kust. Sedan är spåren borta. Under de följande 170 åren har forskare och vetenskapsmän försökt kartlägga vad som hände med besättningen. De har kunnat konstatera att de gått under av matförgiftning, köldskador och kannibalism. Vintern 2014 hittades ett av skeppen vid King Williams Land på nio meters djup. Arbetet att bärga skeppet har precis börjat. ”Det är inte meningen att man ska vara här” är en serieroman baserad på Franklinexpeditionen. Thomas Olsson (f. 1979) har tidigare utkommit med tre böcker; Rogert, världens bästa pojkvän (2007), Rogert, dubbelmoralens väktare (2010) och Församlingen (2013).

  Läs mer
 5. I paradisets källare, E-bok
  I paradisets källare, E-bok
  E-bok
  108,75 kr

  I en källare inne i stan finns det en dörr till paradiset. Genom en lapp på biblioteket upptäcker Julia denna magiska plats som tillhör en teatergrupp. Julia börjar i barngruppen och får lära sig att spela teater. Det blir en spännande, rolig, utmanande och en så belönande hobby.

  Julia gillar att spela teater. De har teaterfester med popcorn och musik när de spelat upp sina pjäser för föräldrarna. Julia får ett större självförtroende i sitt nya sammanhang. Men efter ett tag vänder det och självdestruktivitet börjar gro i den stängda värld som en sån teatergrupp och andra stängda maktsfärer utgör.

  Teaterläraren utnyttjar sin makt och barnen är i hennes våld. Varför fryser läraren ut vissa elever? Nya tankar planteras i Julia, som "om jag inte äter lunch så ser jag fin ut på scen".  Så börjar smusslet inför mamma och det känns som om det verkliga livet bara utspelar sig där i källaren. Vad är psykisk misshandel? Och hur kan man gömma detta för sin mamma?

  Läs mer
 6. Vad som än står, E-bok
  Vad som än står, E-bok
  E-bok
  58,00 kr

  Patrik Obilic är i 30-årsåldern och så kallad firmakille i AIK. Det är en ålder då man brukar välja bana och karriär i livet. Men Patrik är nöjd med sin tillvaro som kretsar kring, jobbet som servitör på en populär restaurang, fotbollsmatcher och om kvällarna gå ut på krogen och ragga brudar med polarna. ”Vad som än står är” en närgången skildring av en våldsam fotbollssupporters liv, om fotbollsfirmor och supportergäng - en kultur som vi har svårt att förstå, men som finns mitt ibland oss. Det är en bok om manliga relationer, familjeliv, flickvänner och manligt våld. Inför manusarbetet intervjuade författaren och journalisten Cyril Hellman ett tjugotal supportrar, allt lyhört tolkat av serietecknaren Peter Bergting. Stig Larsson skriver i förordet: ”De klipp som jag sett har gått rent till. När det hela är över hjälps motståndarna upp på benen. Man förhör sig om de vill ha revansch. För även om du har åkt i backen får du adrenalinskjutsen. Och du bär med dig känslan av att du har stått upp för dina kompisar. För ditt lag.” Inför manusarbetet med För evigt trogen har Cyril Hellman gjort djupintervjuer med ett trettiotal firmakillar från Stockholm och Göteborg. Allt lyhört tolkat av serietecknaren Peter Bergting, som också gjorde Gängkrig tillsammans med Jens Lapidus.

  Läs mer
 7. Romaner för dig som har bråttom, E-bok
  Romaner för dig som har bråttom, E-bok
  E-bok
  58,00 kr

  Vem skulle inte vilja ha läst alla böcker, eller i alla fall samtliga klassiker somgivits ut? Här kommer boken som gör det möjligt, utan ansträngning och på rekordtid. Här samlas 80 romaner för dig som har bråttom med 96 romaner för dig som fortfarande har bråttom med många nytecknade romaner till en visserligen tjock, men snabbläst samling av närmare 200 klassiker. Henrik Lange summerar genialt varje roman på en enda sida med fyra serierutor. Varsågod, utmärkta sammanfattningar av klassiker som till exempel: Da Vinci-koden, Mörkrets Hjärta, Flugornas Herre, Bibeln, Bröderna Lejonhjärta, Röda Rummet, Den gamle och havet, Lasermannen, God Natt Alfons Åberg, Fru Björks öden och äventyr, Odyssén och Sagan om Ringen (hela trilogin).Henrik Lange är frilansande illustratör med bakgrund i allt från webbdesign, reklam till animation. Hans illustrationer och serier har synts i Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten, Svenska MAD, Svenska Dagbladet men även i olika läromedelsböcker. Dessutom har han skrivit och illustrerat egna barnböcker, däribland Godisfällan, samt bidragit med illustrationer till andra barnboksförfattare såsom Sören Olsson och Anders Jacobsson.

  Läs mer
 8. Farbror Joakims liv, E-bok
  Farbror Joakims liv, E-bok
  E-bok
  174,00 kr
  Farbror Joakims liv är historien om hur Joakim von Anka gick från att vara skoputsare i Glasgow som 10-åring till att bli världens rikaste anka.

  Don Rosas magnum opus om Joakim von Ankas liv berättat i tolv kapitel, blev 1995 hedrat med en Will Eisner Award för bästa serieföljetong. Don Rosa har sedan dess finputast serien - både vad gäller teckningar, text och färgläggning. Utöver Rosas egna kommentarer om serien innehåller boken extramaterial i form av manusskisser, illustrationer, seriereferenser och tolv nya illustrationer tecknade av Rosa 2017.
  Läs mer
 9. Farbror Joakims liv - När Yukons hjärtan glimmar och andra äventyr, E-bok
  Farbror Joakims liv - När Yukons hjärtan glimmar och andra äventyr, E-bok
  E-bok
  174,00 kr
  I boken Farbror Joakims liv berättade Don Rosa om hur Joakim von Anka tjänade sin förmögenhet, från barndomens skoputsande i Skottland till att bli den rikaste ankan i världen. I den här boken samlar vi serierna som populärt brukar kallas B- och C-kapitlen av Farbror Joakims liv, och här finns det fler hemligheter från Joakims legendariska liv att berätta om - inklusive ett gripande äventyr i Yukon tillsammans med Glittriga Gullan. Läs mer
 10. 70 år med Kalle Anka & C:o, E-bok
  70 år med Kalle Anka & C:o, E-bok
  E-bok
  174,00 kr
  Att en ilsken, kolerisk och sjävgod retsticka till anka skulle kunna charmera det svenska folket i över 70 år, var det nog ingen som anade när serietidningen Kalle Anka & C:o såg dagens ljus i september 1948. Detta är ett hejdundrande jubileum som vi vill fira tillsammans med alla läsare genom att ge ut en samlingsvolym med några av de bästa serierna som tidningen har kunnat erbjuda under alla dessa år. Urvalet är gjort så att tidens anda speglas och varje epok och seriestil får sin beskärda del. Dessutom bjuder vi på massor av kuriosa och banusmaterial. KVACK, KVACK! Läs mer
 11. Musse Pigg 90 år, E-bok
  Musse Pigg 90 år, E-bok
  E-bok
  174,00 kr
  Att Musse Pigg började sin bana som entreprenör och spelvink känner kanske inte så många till, men hans äventyrslusta och deckartalanger är desto mer välkända. Mickey Mouse dök upp på filmduken första gången 1928 och inte långt därefter började han figurera sp, seriefigur i dagspressen. Sitt svenska namn fick han dock redan vid debuten i Stockholms Dagblad 1930. I den här boken har du chansen att följa Musse från den smått tokiga dagstrippserien "Minigolf med förhinder" från 1931, till rafflande moderna serier som "Plumpens hotfulla hädanfärd". Sidorna däremellan är fyllda med klassiska äventyr, bland andra den hårresande "Jakten på Spökplumpen", och artiklar som placerar äventyren i ett sammanhang. Den här boken är ett måste för alla Disney-fantaster! Läs mer
 12. Vem är vem i Ankeborg?, E-bok
  Vem är vem i Ankeborg?, E-bok
  E-bok
  174,00 kr
  Invånarna i Ankeborg är en skara färgstarka personligheter. Författaren Maya Åstrup har en speciell förmåga att fånga de här unika egenskaperna hos Ankeborgarna, och hennes serier säger något väsentligt om figurerna och deras omvärld. I den här boken samlar vi därför hennes bästa serier om alla de karakteristiska figurerna och deras särskilda karaktärsdrag för att förklara vem som är vem i Ankeborg. Läs mer
 13. Minun lapseni, E-bok
  Minun lapseni, E-bok
  E-bok
  195,63 kr
  Minun lapseni on kuvakirja jossa tavallaan kerron mitä haluan tehdä isona omien lasteni kanssa. Olen työstänyt tätä kirjaa kolme vuotta ja se sisältää vähän kirjoitusvirheitä. Läs mer
 14. Piru vie, mä en ookkaa mä!: Viikarit kansien välissä, E-bok
  Piru vie, mä en ookkaa mä!: Viikarit kansien välissä, E-bok
  E-bok
  97,32 kr
  Värikkäitä pilakuvia ja opettavaisia pakinoita kansanviisauden ylläpitämiseksi. Sankarit Usko, Toivo ja Lempi sekä Äijäviikari rouvineen ja lemmikkeineen ovat riemastuttaneet näkijöitään jo vuosituhannen alusta lähtien lehtien sivuilla, korteissa, t-paidoissa ja näyttelyissä. Ennakkoluulottomuuttaan ovat tunkeutuneet myös some-maailmaan. Huumori on piirtäjän omasta päästä ja hellahuoneesta lähtöisin. Tokaisut kelpaavat parhaimmillaan vaikka sananlaskuiksi. Kuvat ovat kauniisti piirrettyjä ja huvittavia katsella ilman tekstiäkin. Teksteissä saavat osansa miehet ja naiset, lapset ja ikähenkilöt ja niin urheilijat kuin politiikotkin. Mutta riitaa ei haasteta mihinkään suuntaan. Läs mer
 15. Lisa på Kläppby bibliotek: Del 1 - Första dagen, E-bok
  Lisa på Kläppby bibliotek: Del 1 - Första dagen, E-bok
  E-bok
  28,51 kr
  Tecknad serie om Lisa och hennes första dag på Kläppby bibliotek. I personalen möter hon den Feng shui-galna Mona, den kramvänliga Gun och den överdrivet ordningsamma Ture. Humoristiska möten med låntagare utlovas! Läs mer
 16. Laila: a poetic love story, E-bok
  Laila: a poetic love story, E-bok
  E-bok
  24,58 kr
  Book Laila is a poetic love story about the French king and the Eastern princess. Written in amusing form. For children and adults. English language. A lot Illustrations. Pleasant reading. Läs mer
 17. Wendimension: Dad 1/2, E-bok
  Wendimension: Dad 1/2, E-bok
  E-bok
  58,00 kr
  Wendimension is a fantasy adventure where daily reality collides with supernatural phenomena. It addresses the mental health of a child and offers a glimpse of her experiences from an adults perspective. Wendimension is a story of great loss seen through the eyes of little Wendy and her father. Wendy faces evil far closer than we ever realize, darkness has crept into the corners of our homes and our everyday lives. Realitys cloud of fog keeps us from witnessing these monstrosities. It seems that Wendy is the only one capable of seeing through the illusion, and soon finds herself in trouble. For adults, Wendys actions only appear as mental health issues. Can Wendy find her way back to a normal life, or will she be forever trapped in her own dimension? Or does Wendys dimension exist after all? Läs mer
 18. Citroen ZX Pariisin taivaan alta, E-bok
  Citroen ZX Pariisin taivaan alta, E-bok
  E-bok
  38,34 kr
  Ranskalaisten autojen harrastajaperheen tytär Suomesta muuttaa työn perässä Pariisiin. Siitä alkaa kiehtova tarina erään Citroen ZX:n vaiheista. Pariisin taivaan alta takaisin Suomeen. The daughter of a French car enthusiast from Finland changes to work in Paris. It begins with a story about the stages of Citroen ZX. From Paris under back to Finland. Läs mer
 19. Lööperi: Tuulihattuväen uutislehti, E-bok
  Lööperi: Tuulihattuväen uutislehti, E-bok
  E-bok
  34,41 kr
  Muinaisen Pahkasika-lehden hengessä tehty hupailukirjanen, joka jäi julkaisematta ennen toisen tekijän, murrekirjailija Hannu Hanski Heinon kuolemaa. Hanskin helmeilevä huumori tulee esille myös tässä julkaisussa esimerkillisesti. Kuvituksista vastaa sarjakuvapiirtäjä Esa EQ Halminen. Läs mer
 20. Dead-Emmett's blog: The AWFUL English Edition, E-bok
  Dead-Emmett's blog: The AWFUL English Edition, E-bok
  E-bok
  18,68 kr
  How does it feel, when you fall to the Bottom? After you have lost everything in life, and as of 'unworthy of society', fall a long way down. Drop down to the endless landfill where from above, from the Surface, all the unwanted junk is thrown down. In the Bottom are slouching around immortal skeletons, who are stuck in the past of their own selves. Endlessly wandering zombies, who are making their slow death and eventually joining among the soulless skeletons. Follow Emmett's blog, his thoughts of the past life, his daily spiritual journey. His thoughts of being a zombie. -- This story is fictional. Any resemblance with reality is pure coincidence... I think. *In stores near you!! Also available at the clinic. Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida