7,00 kr - 265,00 kr
265,00 kr
7,00 kr

777 produkter

777 produkter

Här har vi samlat alla e-böcker inom romantik. E-böcker du kan ta med överallt och läsa direkt i mobil & på surfplattan. Hitta din nästa läsupplevelse idag!

E-böcker - Romantik

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Doft av lavendel/Minns du?, E-bok
  Doft av lavendel/Minns du?, E-bok
  Isbn: 9789150766820
  E-bok
  76,85 kr
  Doft av lavendel
  Innan hon formellt adopterar sin systerson beslutar sig Nathalie Fournier för att försöka hitta hans far. Sökandet leder henne till en pittoresk provensalsk vingård där hon tar ett tillfälligt jobb – och fängslas totalt av sin chef, miljardären Dominic Fontesquieu. Kan hon skapa ett liv där, i den berusande miljön bland vajande lavendelfält, eller kommer hans familj sätta käppar i hjulen?

  Minns du?
  För många år sedan var den framgångsrika modellen Cassie hejdlöst förälskad i den mystiske Marcel – tills kärleksaffären slutade i katastrof. Nu är Cassie en supereffektiv assistent vars nya chef håller på att vända upp och ner på hennes tillvaro! Den mäktiga företagsledaren kan i sin tur knappt ens minnas den bekymmersfria man han en gång var, men märker snart att någonting med hans nya assistent verkar märkligt bekant. Har de setts förut?
  Läs mer
 2. Guld och gröna skogar/När ödet slår till, E-bok
  Guld och gröna skogar/När ödet slår till, E-bok
  Isbn: 9789150767087
  E-bok
  76,85 kr
  Guld och gröna skogar
  Tony Caroselli visste innerst inne att något inte var som det skulle när Lucy försvann så plötsligt. Nu kan han inte förlåta sig själv för att han lät henne gå. Så när hon plötsligt dyker upp som en räddande ängel och hindrar honom från att begå sitt livs största misstag gör han allt för att gottgöra henne. Men frågan är om det han har att erbjuda är tillräckligt för Lucy?

  När ödet slår till
  ”Vill du byta plats?” Föga anar Adrienne att frågan ombord på planet inte bara kommer att rädda livet på henne, utan även ge henne ett nytt. Intet ont anande vaknar hon upp som Cynthia Dempsey, fästmö till en känd mediemogul. Dock helt utan minne. Vad kommer att hända när omgivningen upptäcker att hon i själva verket är en helt annan person?
  Läs mer
 3. Bruksherren, E-bok
  Bruksherren, E-bok
  Isbn: 9788711836088
  E-bok
  100,05 kr
  Bruksherren till Glimringe glas- och kristallbruk Josia Rutenswärd har varit slösaktig och sorglöst förbrukat vad tre generationer sparat samman. Vid Josias bortgång hotas glasbruket vid ruinens brant. När konkursen är oundviklig framträder venetianaren Giovanni Giotti med ett signerat dokument vilket klart bevisar att Rutenswärd överlåtit Glimringe glasbruk till honom, men vad många inte vet är att Rutenswärds dotter Beata Elisabeth ingår i köpet. Men Beata Elisabeth är i hemlighet trolovad med greve Sixten Riddercrona och det har alltid varit en offentlig hemlighet att de en dag ska få varandra…

  ”Bruksherren” är en romantisk och passionerad kärlekssaga som utgör den röda tråden i denna fängslande historiska roman. ”Bruksherren” är den andra delen i "Glimringeserien" som bygger på författaren Birgit Th. Sparres hembygd Limmareds glasbruk.

  Birgit Th. Sparre föddes 1903 och dog 1984. Hon var en svensk författare, kanske mest känd för romansviten "Gårdarna runt sjön", där hon skildrade sin hemtrakt runt Åsunden och Ulricehamnsbygden. Birgit gav ut sammanlagt 33 böcker mellan 22 och 73 års ålder.
  Läs mer
 4. En ängel på flykt, E-bok
  En ängel på flykt, E-bok
  Isbn: 9788711652473
  E-bok
  40,59 kr
  När Ula flyr från sin tyranniske morbror, earlen av Chessington-Crewe, får hon hjälp av markisen av Raventhorpe. Hon går med på hans planer att ge sina släktingar en ordentlig läxa och gör omedelbart sensation i societeten. För Ula har en dröm gått i uppfyllelse, ända tills earlen med sadistisk grymhet vänder på situationen. Förpassad från himmelriket till helvetet sänder Ula sina tankar till markisen. Kan han komma till hennes undsättning en gång till?

  Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

  Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.
  Läs mer
 5. Elokuva elämää, E-bok
  Elokuva elämää, E-bok
  Isbn: 9789528079279
  E-bok
  172,74 kr
  ELOKUVA ELÄMÄÄ Kirjava joukko nuoria ja aikuisia opiskelee elokuvantekemisen ihmeitä syrjäseudulla sijaitsevan opiston elokuvalinjalla, Helsingistä tänne maaseudun rauhaan häipyneen alan konkarin, ja elokuvantaiteen maisterin, Jari Katajan johdolla. Opistolla maisteri jakaa elokuvantekemisen teoriaa ja taitoja sekä käytännön vinkkejä innostuneelle oppilasjoukolle, ja nämä puolestaan sotkeentuvat parhaan kykynsä mukaan opiston asuntolassa toisiinsa. Kaikeksi onneksi Jari tutustuu seudun kunnanlääkäriin, Kirsti Lehmuskallioon, ja heidän suhteensa lämpenee romanttiseksi juuri, kun Helsingistä kantautuu tieto ex-vaimo Marjatan uuden miesystävän, kuuluisan elokuvaohjaajan, joutumisesta kohtalokkaaseen onnettomuuteen. Läs mer
 6. Låt hjärtat visa vägen/En sista natt/I hetaste laget, E-bok
  Låt hjärtat visa vägen/En sista natt/I hetaste laget, E-bok
  Isbn: 9789150768886
  E-bok
  76,85 kr
  Låt hjärtat visa vägen
  Romeo Brunetti har uppnått affärsmässiga framgångar genom att konsekvent stänga av sina känslor. Förutom den gången då han i ett ögonblick av dumdristighet förlorade sig i den vackra Maisie O’Connell. Nu har hans förflutna hunnit ikapp – och med det en fyraårig son. Romeo inser att om han någon gång ska följa sitt hjärta så är det nu! Men Maisie verkar inte lika övertygad ...

  En sista natt
  Som kronprins har Maksim fått lära sig att plikten kommer först och att kärlek bara skapar problem. Nu behöver hans kungarike en arvinge och när Maksim upptäcker att hans älskarinna inte kan få barn måste han göra slut. Men först vill han ha en sista passionerad natt i hennes varma säng ...

  I hetaste laget
  Lorelei LaBlanc försöker minnas vad som egentligen hände kvällen innan systerns bröllop. Alltför mycket champagne. En passionerad natt med Donovan St. James. Det kan inte vara sant, hon får absolut inte kopplas ihop med stans hetaste journalist! Lorelei har ju ett viktigt jobb att sköta.
  Läs mer
 7. En värmande tass/Hem till jul, E-bok
  En värmande tass/Hem till jul, E-bok
  Isbn: 9789150768442
  E-bok
  76,85 kr
  En värmande tass
  Sjuksköterskan Stevie hatar när det är något hon inte kan lösa själv. Men som ny på jobbet och ensamstående mamma till en son är det bara att inse: hon behöver hjälp. Stevie förväntade sig bara inte att den skulle dyka upp i form av hennes chef och en bedårande hund! På pappret är Josh allt Stevie borde undvika. Men innanför hans charmiga yttre finns ett hjärta som också behöver räddas …

  Hem till jul
  Det var åratal sedan Rohan lovade Elise att komma hem till jul, och hon väntar än. Men en dag, när Elise i tjänsten rycker ut på en dramatisk räddningsaktion i Banffs snötäckta berg, möter hon sin älskade Rohan på nytt. Hon blir helt paff när det visar sig att han inte har något minne av deras förflutna. Finns det trots allt en chans att det är i år han kommer hem till jul?
  Läs mer
 8. Saltstänkta kyssar/Hjärtspecialisten, E-bok
  Saltstänkta kyssar/Hjärtspecialisten, E-bok
  Isbn: 9789150768459
  E-bok
  76,85 kr
  Saltstänkta kyssar
  En medelhavskryssning är precis vad sjuksköterskan Sophie Blythe behöver! Det är ett perfekt tillfälle att återupptäcka den frisinnade kvinnan hon en gång var, innan hon träffade sin otrogne exman. Och fartygsläkaren Luciano Montavano skulle vara den perfekta romansen. Den ursnygge men reserverade italienaren är inte mer intresserad av en relation än hon är, men ju mer de lär känna varandra, desto svårare blir det att föreställa sig att kliva iland. Såvida hon inte kan få med honom! 

  Hjärtspecialisten
  Den nyutexaminerade läkaren Lizzie har fått jobb i Wyoming. På den lilla läkarpraktiken visar det sig att hon ska arbeta tillsammans med den heta hjärtspecialisten Cole. Cole är inte intresserad av något långvarigt, men en liten flirt kan väl aldrig vara fel? De inleder en het romans, men när det är dags för Lizzie att dra vidare händer det något inom den inbitna ungkarlen som gör honom livrädd!
  Läs mer
 9. En äkta konstnärssjäl, E-bok
  En äkta konstnärssjäl, E-bok
  Isbn: 9789150767957
  E-bok
  66,70 kr
  Kommissarie Hazard Manning är fast besluten att fånga konstförfalskaren som härjar bland Londons aristokrati. När utforskningarna leder honom till Kents nya konstskola, är det Addy Stansfield som visar honom runt. Hazard är van vid en mörk och ruffig miljö, men Addys soliga sätt är förförande och lockar honom mot ljuset. Samtidigt får Hazards professionella instinkt varningsklockor att börja ringa. Kan Addy vara den person som han skickats för att avslöja? Läs mer
 10. En bra story/Övernattningen, E-bok
  En bra story/Övernattningen, E-bok
  Isbn: 9789150768251
  E-bok
  76,85 kr
  En bra story
  Joshua Lowell fick rycka in och rädda både familjen och företaget när hans pappa stack efter att ha förskingrat en förmögenhet. Han har arbetat hårt på att kunna lägga det förflutna bakom sig, men så dyker en envis reporter upp och börjar ställa frågor. Sophie Armstrong kan lukta sig till ett scoop, men kemin mellan henne och Joshua är explosionsartad från första ögonkastet. Frågan är, kommer hon att förgöra eller förföra honom? 

  Övernattningen
  Efter några slitiga hundår är den ensamstående mamman Ainsley Voss nära att uppfylla sina drömmar. Jobbet som assistent åt musikmogulen Gage Woodson är det sista steget. Om han bara inte vore så otroligt het! Det är omöjligt att fokusera på jobbet när blickarna mellan dem glöder. Allt ställs på sin spets under en dagsutflykt då ett kraftigt åskväder tvingar dem att stanna över natten. Dessutom på ett hotell som bara har ett rum kvar, med en säng att dela …
  Läs mer
 11. Med hjärtat som insats, E-bok
  Med hjärtat som insats, E-bok
  Isbn: 9789137155623
  E-bok
  65,25 kr

  ”Jag ÄLSKAR Simona Ahrnstedt.”

  Marian Keyes

  När Dessie och Sam var unga älskade de varandra till vanvett. Men på en fest krossades deras kärlek och brutalt drevs de isär. Ingen av dem har hämtat sig från sveken och lögnerna.

  Femton år senare är Dessie säkerhetsexpert med erfarenheter från krigszoner över hela världen. Samtidigt som hon har en hög position i en våldsam bransch där kvinnor är sällsynta, kämpar hon med trauman som kan förgöra henne.

  Sam var förortsgrabben som alla räknade ut. Efter Dessies svek var revansch länge hans drivkraft, och han har på egen hand skapat ett framgångsrikt hotellimperium. När Sam får mordhot riktade mot sig behöver han en livvakt. Ödet för Dessie i hans väg …

  Det räcker med en blick så vet både Dessie och Sam vad som gäller. Den här gången spelar de med hjärtat som insats.

  Bästsäljande författaren Simona Ahrnstedts böcker utkommer i 23 länder och har i Sverige sålt i över 800 000 ex.

  ”Här finns allt som bra romance ska innehålla.” Tara

  ”Outstanding.” Publishers Weekly

  ”En av våra feelgoodmästare.” Femina

  ”En ny bok av Simona Ahrnstedt är ett måste.” Lottens bokblogg

  ”Den svenska romancemästaren Simona Ahrnstedt skriver så bra …” Lotta Olsson, Dagens Nyheter

  ”Det är som att öppna en ask med riktigt lyxiga praliner och mumsa i sig varenda en. Jag längtar redan till nästa bok av Simona Ahrnstedt.” Vardagsmagi

  ”… att med lätt hand kombinera budskap och underhållning är en särskild konst.”

  Maria G Francke, Sydsvenska Dagbladet

  ”Oemotståndligt från början till slut.” Tessa Dare

  ”Det handlar om starka kvinnor som själva väljer sina liv.”

  Dala-Demokraten

  Simona Ahrnstedt är en Sveriges bäst säljande underhållningsförfattare. Med hjärtat som insats är hennes tionde bok. Hon älskar fika, tulpaner och jämlikhet.

  Simona är medgrundare till Romanceakademin och bor utanför Stockholm med sina två söner och två siameser. Hon skulle gärna jogga mer, men hinner tyvärr inte på grund av allt sitt tv-tittande.

  Hon finns på instagram under användarnamnet @simonaahrnstedt

  Läs mer
 12. Löften och längtan, E-bok
  Löften och längtan, E-bok
  Isbn: 9789150767919
  E-bok
  66,70 kr
  En traumatisk händelse har gjort lady Regina rädd och osäker. Enbart tanken på närhet gör henne skräckslagen och det är högst motvilligt hon går med på det äktenskap hennes far insisterar på. Men när den blivande mannen inte dyker upp på bröllopsdagen räddar hennes vän Dalton St. George, lord Camford, situationen genom att överta rollen som brudgum! Steg för steg lyckas Dalton komma närmare Regina, men precis när hon börjar ta sig ut ur skuggorna från det förflutna blir hennes väl dolda hemlighet avslöjad. Ska det nya liv hon just påbörjat behöva ta slut så plötsligt? Läs mer
 13. Kärlekens palett, E-bok
  Kärlekens palett, E-bok
  Isbn: 9789150767926
  E-bok
  66,70 kr
  Artemisia har varit med förr. Ingen gentleman vågar riskera sitt rykte och försvara hennes konst inför Akademien – det får hon göra själv. Och ledamöterna ska allt få se. Hon har fyra månader på sig att visa att hon har det som krävs. Men allt försvåras när Darius Rutherford, arvingen till greven av Bourne och dessutom konstkritiker, börjar dyka upp i ateljén. Han är inte bara stilig utan också oroväckande intresserad av hennes konst ... Läs mer
 14. Arvtagarna/Rädda det som räddas kan, E-bok
  Arvtagarna/Rädda det som räddas kan, E-bok
  Isbn: 9789150768855
  E-bok
  76,85 kr
  Arvtagarna
  Både Orion och Calista förväntas ta över efter sina fäder. Bägge har länge vetat att de ska gifta sig med varandra och har ställt in sig på ett kärlekslöst äktenskap. Men när de tillbringar tid tillsammans överraskas de av den samhörighet de känner. Kan deras inre glöd smälta muren av is som de byggt runt sig själva?

  Rädda det som räddas kan
  Vad skulle du göra om din man plötsligt försvann, och du tror att han medvetet håller sig undan? Locka fram honom genom att låtsas gifta om dig? Det är i alla fall Frejas plan. Men när det går som hon tänkt och Giovanni återvänder kommer också all frustration tillbaka. Vad hon inte vet är att Giovanni hade sina skäl. Nu är han fast besluten att göra allt i sin makt för att rädda deras äktenskap.
  Läs mer
 15. Jul i krinolin, E-bok
  Jul i krinolin, E-bok
  Isbn: 9789188801814
  E-bok
  65,25 kr

  En oemotståndlig kärlekshistoria som sprakar av julstämning, godsaker och passion. Här möts ”Jane Eyre”, ”Fröken Frimans krig” och ”Chocolat”! December 1870: Den unga fattiga Lovisa Lind ska snart emigrera till Amerika, men först ska hon hjälpa till med konfekten på baron von Drevers spektakulära vinterbal. Förfärat märker hon att den vresige änklingen får hennes frusna hjärta att tina, och attraktionen verkar ömsesidig fastän hon bara är karamellkokerska. Över godsets mörka korridorer svävar både något romantiskt, något sorgset och något kusligt. Medan snön yr och kylan kopplar ett järngrepp om bygden dras Lovisa in i en hisnande karusell av alltmer mystiska hemligheter och omöjlig förälskelse.

  Läs mer
 16. På kurs mot kärleken/Het läkare, hemlig pappa, E-bok
  På kurs mot kärleken/Het läkare, hemlig pappa, E-bok
  Isbn: 9789150768428
  E-bok
  76,85 kr
  På kurs mot kärleken
  Efter att ha haft kontakt i flera månader via en dejtingapp är kirurgen Ivy Ross redo att träffa sin ”Mr right”. Men så blir hon plötsligt inkallad till tjänstgöring på ett hangarfartyg och chansen går förlorad. Tror hon. För döm om hennes förvåning när Mr right, alias Travis King, visar sig vara överläkare på samma skepp! De är väl medvetna om att den starka dragning de har till varandra är direkt olämplig ombord, men hur ska de kunna stå emot …

  Het läkare, hemlig pappa
  Specialistsjuksköterskan Julie Sterling återvänder till hemstaden som hon lämnade med brustet hjärta för flera år sedan. Hon vill ge sin son James den trygghet han så väl behöver, men det finns ett litet problem. Hennes nya chef  – läkaren och cowboyen Trevor Montgomery – är far till James! Och det blir inte lättare av att det fortfarande slår gnistor mellan dem. Kan de bli en familj på riktigt?
  Läs mer
 17. Jul i rubinrött, E-bok
  Jul i rubinrött, E-bok
  Isbn: 9789188801975
  E-bok
  116,00 kr

  Andra boken i Ulltunasviten – uppföljaren till succén ”Jul i krinolin”. Utåt sett har Nina Swartensköld allt: man, barn och en gynnad tillvaro på Dackesta herrgård. Men bakom stängda dörrar är äktenskapet olyckligt och hon drömmer om ett annat liv. När den frisinnade privatläraren Johan Mahler anländer för att undervisa sonen och bo på godset sker det otänkbara – Nina blir kär och känslorna är besvarade. Medan vintermörkret sänker sig brinner den hemliga förälskelsens låga allt starkare. Men riskerna är enorma. Om greven får veta sanningen mister Nina allt. Julen 1888 närmar sig, granen kläs inför luciabalen och det visar sig att fler på herrgården bär på en förbjuden längtan …

  Läs mer
 18. Kalla, vita vinternätter, E-bok
  Kalla, vita vinternätter, E-bok
  Isbn: 9789188801753
  E-bok
  65,25 kr

  Det är december och snöslasket i Stockholm är avgasgrått. Cilla Storm trivs som kriminalreporter men lider av skrivkramp. När vännerna Zacke och Jonathan bjuder med henne till deras nyköpta sportstuga i idylliska Idre ser hon chansen att fly storstaden och komma i julstämning. Ännu trevligare blir det när väninnan Rosie följer med. Men redan första dagen hittas en ung man död i den populära fjällanläggningen. Snart börjar Cilla och Rosie nysta i fallet, och spåren leder dem till ett lyxhus där en välbärgad och mytomspunnen familj huserar ...

  Läs mer
 19. Liljor och rosor/Flykten från altaret/Helgon och syndare, E-bok
  Liljor och rosor/Flykten från altaret/Helgon och syndare, E-bok
  Isbn: 9789150768848
  E-bok
  76,85 kr
  Liljor och rosor
  Fem år har gått sedan Lily Holloway – Rafael Castellis styvsyster och förbjudna kärlek – omkom i en tragisk bilolycka. Men en dag får Rafael syn på en kvinna som ser precis ut som hans Lily. Är det verkligen hon? Hur är det i så fall möjligt? Rafael förstår snart att under ytan puttrar många hemligheter – och han tänker ta reda på sanningen!

  Flykten från altaret
  När Alessia Battaglia lämnar Alessandro Corretti vid altaret är hennes högsta önskan att hans kusin Matteo ska komma efter henne. De hade ju faktiskt en magisk natt tillsammans. Men han ser bara på när hon försvinner, ovetande om att Alessia bär på en hemlighet ...

  Helgon och syndare
  Den före detta skönhetsdrottningen Vivienne LaBlanc är fast besluten att ta hem helgontiteln i tävlingen ”Helgon och syndare”. Det ser hon som en enkel match – tills motståndaren ropas in på scenen. Syndaren är ingen mindre än den rockstjärnesnygge Connor Mansfield, en gammal hjärtekrossare från high school som hon haft sina duster med ...
  Läs mer
 20. Änka på äventyr, E-bok
  Änka på äventyr, E-bok
  Isbn: 9789150767933
  E-bok
  66,70 kr
  När Redford Greystoke, greven av Westram, kliver in i den lilla butiken anar han föga vad som väntar honom. Han är där för att kräva pengarna tillbaka för en falsk statyett men butiksinnehavaren, Harriet Godfrey, anar oråd. Det blir startskottet på ett äventyr de sent ska glömma! Det visar sig att det är hennes far som har sålt statyetten, och Harriet är beredd att söka upp mannen som i sin tur sålde den till honom. Spåren leder till Bath och Red slår följe med Harriet. Resan inte bara förändrar livsvillkoren för dem båda, den ger dem dessutom en chans att få uppleva äkta, glödande passion! Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida