15,00 kr - 540,00 kr
540,00 kr
15,00 kr

589 produkter

589 produkter

Här har vi samlat alla e-böcker inom psykologi. E-böcker du kan ta med överallt och läsa direkt i mobil & på surfplattan. Hitta din nästa läsupplevelse idag!

E-böcker - Psykologi

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Mot alla odds - att leva med Turners syndrom, E-bok
  Mot alla odds - att leva med Turners syndrom, E-bok
  E-bok
  129,05 kr

  Hur har jag kunnat trotsa oddsen, inte bara en gång utan flera gånger? Av 100 graviditeter där fostret har Turners syndrom slutar 98 av dem i missfall. Jag är en av dem som överlevde tiden i min mammas mage. Det är ytterst få med diagnosen som har kunnat bli gravida, de allra flesta är infertila sedan födseln. Jag har idag fyra barn som alla har kommit till på naturlig väg.

  Har du - eller har ditt barn Turners syndrom? Har ni precis fått reda på diagnosen? Är tankarna och oron det som styr all er vakna tid? Då är det värt att läsa den här boken, då den är det första i sitt slag på den svenska marknaden och innehåller både fakta om syndromet och livsberättelser, upplevelser och tankar från andra diagnosbärare och deras anhöriga.

  Läs mer
 2. BALANSERAT BEMÖTANDE: Teori och Praktik, E-bok
  BALANSERAT BEMÖTANDE: Teori och Praktik, E-bok
  E-bok
  98,54 kr
  Conny Akterhall beskriver i boken olika sätt att hantera uppkomna konflikter och aggressiva situationer, samt hur dessa också kan förebyggas och tas hand om efteråt. Några av rubrikerna är Beteendemönster, Integritet, Tanken och Talet, Kroppsspråk, Human Skyddsteknik, Nödvärnslagen och Arbetsmiljölagen. Bokens innehåll, baserat på ca 40 år av undervisning, är framförallt riktad mot personal inom socialtjänst, inspektion, sjukvård, omsorg, skola och handel. Samtidigt är mycket så generellt att det också blir relevant utanför arbetet, t.ex. i familjesituationer eller vid andra tillfällen. Läs mer
 3. Tyst : de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns, E-bok
  Tyst : de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns, E-bok
  E-bok
  94,25 kr

  Av alla människor i vår omgivning är en tredjedel introverta. De lyssnar hellre än pratar, läser hellre än festar, skapar hellre en marknadsför sig.

  Ofta är det ett drag som inte belönas. Men i sin numera klassiska bok berättar Susan Cain varför de tysta tvärtom är helt avgörande för våra samhällen. Med nedslag i såväl historien som forskningen och samtida livsöden visar hon vari styrkan hos de introverta ligger, och hur mycket vi förlorar på att underskatta dem.

  Tyst har hyllats som en genuin och banbrytande bok med kraft nog att förändra omgivningens sätt att se på de introverta, och de introvertas sätt att se på sig själva.

  *

  Det är förförisk läsning ... med understrykningspenna i hand markerar jag den ena meningen efter den andra, hojtar påståenden till min man, typsorterar bekanta i allmänhet och mig själv i synnerhet.
  Anna Hellsten, Sydsvenskan

  Ett försvarstal för dig som inte minglar med lätthet. Och vad vore världen utan Bill Gates, Hillary Clinton och alla andra introverta, men ack så briljanta, människor?
  Elsa Westerstad, Fokus

  En röst för de tysta. Cain vänder upp och ner på vedertagna värderingar och ger oss en värdefull tankeställare.
  Mats Ternblad, Expressen

  Tyst är en guldgruva av information och Cain har gjort en banbrytande insats för att bryta introversionens stigma.
  Johan Norberg, Svenska Dagbladet

  För alla oss som under uppväxten aldrig förmådde vara utåtriktade, som aldrig kunnat bjuda på oss själva, så är den nya boken Tyst av Susan Cain en revansch och en uppenbarelse.
  Jan Gradvall

  *

  Susan Cain (f. 1968) har arbetat som affärsjurist och undervisat i förhandlingsteknik vid storföretag, advokatbyråer och universitet. Hon är utbildad vid Princeton University och Harvard Law School. Debuten Tyst blev en internationell succé. År 2022 gav hon ut boken Bitterljuv.

  Läs mer
 4. Bitterljuv, E-bok
  Bitterljuv, E-bok
  E-bok
  94,25 kr

  Föredrar du sorglig musik? Känner du tröst när det regnar en hel dag? Får du inspiration av att vara ensam? Då är du inte ensam.

  I vår kultur uppmuntras vi att blicka framåt och tänka positivt. Men baksidan av detta är att vi kan få svårare att hantera sådant som längtan och saknad – känslor som är en naturlig del av våra liv.

  Bitterljuv visar Susan Cain hur vi genom att omfamna vemodet kan bli både mer empatiska och kreativa. Från författaren till succén Tyst, som förändrade hur vi ser på introverta drag, kommer nu ännu en banbrytande bok som lyfter högst mänskliga men undervärderade egenskaper.

  *

  Susan Cain (f. 1968) har arbetat som affärsjurist och undervisat i förhandlingsteknik vid storföretag, advokatbyråer och universitet. Hon är utbildad vid Princeton University och Harvard Law School. Debuten Tyst blev en internationell succé.

  Läs mer
 5. Mind Hacking för rebeller - eller för dig som vill bli en..., E-bok
  Mind Hacking för rebeller - eller för dig som vill bli en..., E-bok
  E-bok
  116,00 kr

  TA KOMMANDOT ÖVER DIN HJÄRNA!

  Vinnare Independent Press Award 2022, USA. Vinnare New York City Big Book Award 2022, USA.


  Du guidas på en spännande resa in i ditt undermedvetna operativsystem, The Matrix. Du får lära dig hur du med små justeringar kan spränga dina inre begränsningar och få tillgång till din egen POWER och FRIHET.

  En bok med smarta och enkla #mindhacks, för att du ska kunna använda mer av din kapacitet. Du får lära dig hur du hackar din undermedvetna programmering som styr upp till 95% av din dag och hur du tar kommandot över din hjärna och ditt liv. Du lär dig övervinna rädslor, stoppa din inre sabotör, undanröja tvivel och vara din egen bästa vän, så att du kan maxa din potential.

  Är du redo att bli en rebell?

  Gör som tusentals klienter och kursdeltagare och lär dig effektiva #mindhacks från en av Europas vassaste Mind Hackers – Karin Tydén.

  Några highlights ur boken:

  • 40 effektiva #mindhacks som hjälper dig att ta kommandot över hjärnan.
  • Morgonritualer som gör dig till en vinnare.
  • Samla guldklimpar som höjer dopaminet och serotoninet i hjärnan.
  • 5-sekundersregeln för att bygga upp självförtroendet.
  • Ändra ditt känslotillstånd på 90 sekunder.
  • Förstå din rädsla och ta tillbaka kontrollen.
  • Sakta ner dina hjärnvågor och bli mentalt stark.
  • Ställ in din GPS för att fatta bra beslut och hitta rätt väg i livet.
  • Byt ut passionen mot något ännu bättre.
  • Öppna upp för hjärtats intelligens.  OM KARIN TYDÉN
  Karin Tydén är mind hacker, hypnosterapeut och flerfaldigt prisbelönad coach. Hon har en nästan övernaturlig förmåga att förstå och ”hacka” mekaniken bakom människors undermedvetna mönster och skapa nya och bättre strategier i livet. Karin är verksam i drygt 25 länder och är idag en av Europas vassaste inom sitt område. Hon har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential och är ofta coach åt coacherna.

  Läs mer på www.karintyden.se


  NÅGRA RÖSTER OM BOKEN
  "WOW, vilken bok! Fantastisk. Jag älskar bokens layout och övningarna. Den har gett mig så många insikter. Tack för all visdom du delar."

  "En guldklimp i min bokhylla. Den får fem stjärnor av fem. Boken är som en terapeut att ha med sig genom livet. Den är en riktig pärla!"

  "Tack för att du förändrade mitt liv. Jag håller fast vid många bra vanor som du lärde mig och jag mår mycket bättre. Det känns underbart. Jag läser din bok varje kväll."

  "Boken ligger ständigt bredvid min säng, lite som ett uppslagsverk. Varje kväll hittar jag något nytt och intressant. En juvel, som någon skrev. Tack!"

  "Det är den viktigaste boken jag har läst. Jag slukar den. Jag är så glad att du skrev den."

   

  Läs mer
 6. Talo Raksilassa, E-bok
  Talo Raksilassa, E-bok
  E-bok
  126,82 kr
  Psykoterapiasäätiö Monasteri on juhlinut kolmeakymmentä toimintavuottaan 2013. Koulutussäätiönä ja psykoanalyyttiseen ajatteluun sitoutuneena yhteisönä se on jo aikuisen iässä. Talo Raksilassa, Karjakatu 18 on säätiön koti Oulussa. Teoksen artikkelit kuvaavat elämän taitekohtia psykoanalyyttisestä näkökulmasta. Kirjan avaa Monasterissa usein vierailleen englantilaisen psykoanalyytikko Marianne Parsonsin kaksi kirjoitusta aggression kehityksestä ja lasten ja nuorten hoidon teoriasta ja tekniikasta. Seuraavat artikkelit kuljettavat lukijan läpi ihmisen kehitysvaiheiden alkaen vauvahavainnoinnista ja päättyen vanhuuden kokemiseen. Maarit Veikkolainen, Merja Kaleva, Jukka Tervo, Raimo Niemistö, Riitta Kellosalo ja Raija Pohjamo toimivat psykoterapiasäätiö Monasterin piirissä. He lähestyvät aiheitaan oman mielenkiinnon ja pitkän terapiatyön tuoman kokemuksen kautta. Talo Raksilassa seisoo teoreettisesti vankalla perustalla ja on samalla elävä ja koskettava lukuelämys, pieni ikkuna ihmisen kasvun ja kehityksen eri vaiheisiin. Teos sopii kaikille psykoanalyyttisesta ajattelusta kiinnostuneille sekä hoidon, terapian, kasvatuksen ja koulutuksen parissa työtä tekeville ammattilaisille. Läs mer
 7. 17 typer av män - och vad de säger till psykologen, E-bok
  17 typer av män - och vad de säger till psykologen, E-bok
  E-bok
  100,05 kr

  Hur kan en förlorad paintball-match orsaka en gift mellanchefs förfall? Och varför talar han om det på ett sätt som för tankarna till Lars Norén och riksdagens talman?

  Med hjälp av 17 stereotyper försöker författarna till den här boken förklara mäns funderingar och beteenden. Möt till exempel mammas pojke, kvinnojägaren och martyren – förundras, skratta och känn med dem. Berättelserna som ligger till grund för dessa typer är hämtade från författarnas egna erfarenheter som psykologer och består av verkliga problem med verkliga lösningar.  Mattias Lundberg och Anders Wahlberg är båda legitimerade psykologer med lång erfarenhet inom områdena kognitiv psykoterapi respektive arbetslivspsykologi. Mattias Lundberg har även medverkat som expert i SVT:s Gokväll och som radiopsykolog i radio Västerbotten. Anders Wahlberg arbetar främst som chefscoach samt med frågor som rör arbetsmiljö och stress.

  Läs mer
 8. Tango för trasiga, E-bok
  Tango för trasiga, E-bok
  E-bok
  100,05 kr
  Skrivandet är viktigt och samtal är nödvändigt. Lars Hesslind tar läsare med på en anekdotfylld resa som kanske är en diskussion med en vägg, kanske en direktsänd konferens eller kanske bara tankar tänkta på Café Trean i Göteborg. Kroppslig och psykisk ohälsa angrips med humor. ”För att inte bli offer för omständigheten försöker jag staka ut livets slingrande stig i överblickbara intervaller.” Lars Hesslind är varken akademiker, präst eller läkare, men han besitter en stor dos livskunskap, och hans bok utlovar garanterad livslust!


  Författaren, folkbildaren och debattören Lars Hesslind (1935–2010) skrev ett trettiotal romaner, barnböcker och läroböcker. Han gjorde också manus för tv, radio och film, och engagerade sig för barn med läs- och språksvårigheter. Uppväxten i ett fattigt arbetarkvarter i Göteborg kom att prägla hans författarskap. År 1983 startade han Författarskolan i Marstrand där han var rektor fram till sin bortgång.
  Läs mer
 9. 13 typer av par - och vad de säger till psykologen, E-bok
  13 typer av par - och vad de säger till psykologen, E-bok
  E-bok
  100,05 kr

  Hur upprätthåller man en relation utan att varken ses eller prata? Och vilka problem söker det "perfekta" paret hjälp för?

  I den här boken försöker författarna visa på mönster i pars beteende; vilka problem de har och de processer som ligger bakom. Till hjälp presenterar de tretton partyper som de ofta har stött på i sitt yrke som psykologer. Vi får bland andra möta de otrogna, de hämndlystna och de medberoende, och ges inblick i deras relationer och funderingar.

  En rolig bok om viktiga saker!

  Mattias Lundberg och Anders Wahlberg är båda legitimerade psykologer med lång erfarenhet inom områdena kognitiv psykoterapi respektive arbetslivspsykologi. Mattias Lundberg har även medverkat som expert i SVT:s Gokväll och som radiopsykolog i radio Västerbotten. Anders Wahlberg arbetar främst som chefscoach samt med frågor som rör arbetsmiljö och stress.

  Läs mer
 10. Fiksaa itsesi: - opi eheytymään, E-bok
  Fiksaa itsesi: - opi eheytymään, E-bok
  E-bok
  122,89 kr
  Haluatko oppia käsittelemään itse ongelmatilanteita elämässä ja laihtua syömällä vatsasi täyteen piirakkaa? Tässä kirjassa neuvotaan paitsi uusi tapa laihduttaa, käydään myös ytimekkäästi läpi monia elämän haasteita kuten: - ero - kuolema - ahdistuneisuus - peliriippuvuus - yksinäisyys - unettomuus - anoreksia - ylipaino Koskaan ei ole liian myöhäistä eheytyä ja uudistaa oma elämänsä. Mukana on helppo yksityiskohtainen resepti laihduttajan voimapiirakkaan, mikä saa aineenvaihdunnan käyntiin ja kilot putoamaan ilman nälkää. Läs mer
 11. Vapauden siivet, E-bok
  Vapauden siivet, E-bok
  E-bok
  245,05 kr
  Mitä on anteeksianto? Mikä on ego? Mikä on kaikkien ihmissuhteiden pohjimmainen tarkoitus? Tämä kirja vastaa näihin  ja moniin muihin kysymyksiin Ihmeiden Oppikurssin mukaisella opetuksella.
  Kirjassa käydään keskusteluja, joissa kirjailija itse esittää kysymyksiä elämäänsä liittyen: lapsuudesta näihin päiviin asti. Vastauksen esittää syvätranssissa oleva henkilö kanavoinnin muodossa.
  Tuo sama ääni on meissä jokaisessa. Ääni, jonka jokainen voi kuulla, kun kuuntelee sisintään.

  ”Miten minä voisin olla kuulematta sinua? Sinähän olet minä ja minä olen sinä.”

  Läs mer
 12. Onnivaattori, E-bok
  Onnivaattori, E-bok
  E-bok
  187,05 kr
  Onko suuntasi epäselvä? Hiipuuko energiasi, innostuksesi ja rohkeutesi?
  Näetkö samoja merkkejä organisaatiossasi? Onnivaattori on kirja itsen johtamisesta;
  oman kohtalon valitsemisesta, elämän siivoustalkoista ja työn merkityksen kirkastamisesta. Saavutat haluamiasi tuloksia, eikä sinua enää väsytä. Jos johdat itsesi lisäksi muita, huomaat johtamisotteesi vahvistuvan ja organisaatiosi energisoituvan. Taitavasti johdettu oleminen luo merkityksellisen tekemisen.
  Syntyy osuvan toiminnan virtaus. Tämä on puhdasta onnea, keveyden ja syvyyden leikkiä. Kutsun tätä olemisen tapaa Onnivaattoriksi. Tule mukaan ja luo oma leikkisi.

  Keskustelu jatkuu Onnivaattoriblogilla:
  http://www.onnivaattori.fi

  Läs mer
 13. Vem bestämmer över din tid? : konsten att frigöra tid och energi, E-bok
  Vem bestämmer över din tid? : konsten att frigöra tid och energi, E-bok
  E-bok
  101,50 kr

  Försöker du lösa ditt livspussel, men har för många bitar? Vad är det egentligen som har hänt de senaste 50 åren som gör att vi, trots alla tidsbesparande uppfinningar som till exempel tvättmaskiner, snabbmat och smarta mobiltelefoner, upplever att vi har mindre tid än någonsin?

  Vad skulle det ge dig att använda tiden mer som du har tänkt dig? Har du inte ens hunnit tänka efter vad du har tänkt dig? Då är det här boken för dig.

  Målet med den här boken är att visualisera och tydliggöra hur vi använder vår tid och hur vi kan få ut mer av dygnets 24 timmar. Det finns en, för många, outnyttjad potential i att börja dagen på rätt sätt och använda tiden väl, i kombination med hur vår hjärna fungerar som bäst. Med över 20 års erfarenhet av att lära människor att handskas med tiden och livet, delar Petra Brask med sig av de bästa tipsen och de mest konkreta verktygen som hjälper dig att frigöra tid och energi.

  Du får
  Effektiva metoder för att planera, prioritera och fokusera på det som är viktigt i ditt liv.
  Tydliga steg-för-steg-anvisningar för att kunna ta dig ur en upplevelse av en ekorrhjulssnurrande vardag.
  Strategier för att hantera illusionen av en alltför stressad tillvaro
  Metoder för att planera eller hur din hjärna fungerar.
  Inspirerande övningar som är lätta att applicera i din vardag.

  Petra Brask bor i Stockholm med sin familj. Hon är uppvuxen i Kalmar och på Sri Lanka. 1995 fann hon sitt kall som effektivitetskonsult. I över tjugo år har hon arbetat som föreläsare, utbildare och personal planner runtom i Sverige och internationellt, med kunder som FN och Coca Cola. Petra har byggt upp PB & Partners AB för att nå ut till alla världens hörn med sin metodik, bland annat genom att ta fram e-utbildningen Expedition Tid i fyra delar. 2014 gjorde Petra TV-serien Tidsjakten för SVT där hon hjälpte svenskar att få ihop sin tid och sitt liv. Hon är en ofta anlitad expert i tidningar och radio och har bloggat på ämnet sedan 2009, på både svenska och engelska: www.petrabraskblogg.se

  Läs mer
 14. Meningen med hela skiten, E-bok
  Meningen med hela skiten, E-bok
  E-bok
  145,00 kr

  En fredag i november, några månader före sin 25-årsdag, vaknar copywritern Nina med två guldstatyetter hemma i sovrummet. Reklambyrån hon sitter i ledningsgruppen för har på en stor gala kvällen före sopat banan med konkurrenterna och Nina har i högsta grad bidragit till succén. Ett år senare står hon framför ett apoteksfönster med mascara rinnande nerför kinderna och vill inte gå in. På receptet hon håller i handen står det 2 tabl dagl mot utmattningsdepression. Hur kunde det gå så här? Och vad händer nu?

  Meningen med hela skiten handlar om en person och en generation som inte riktigt får ihop sina arbetsliv. En generation som hastar fram utan att ha en chans att hinna tänka på de viktiga frågorna: Är det här vad jag borde göra? Vad har jag valt och valt bort? Vad är framgång egentligen, och vad ska det vara bra för? Och en person som fattat alla dåliga beslut man kan fatta, men som blev helt okej ändå: Flytten till New York, prestigefulla uppdrag och nyfunna vänner som när allting brister kommer över med kexchoklad mitt i natten. Det är en berättelse för dig som känner att livet bara spinner på utan att du hinner med. Som ibland undrar varför du går upp på morgonen. Och som vill komma lite närmare själva poängen att hitta meningen med hela skiten.

  Nina Åkestam är idag reklamforskare, föreläsare och skribent. Hon har sin bas på Handelshögskolan i Stockholm.

  Läs mer
 15. Vad män inte vet om sex...: Som kvinnor kan lära dem, E-bok
  Vad män inte vet om sex...: Som kvinnor kan lära dem, E-bok
  E-bok
  77,66 kr
  Den här boken kan bli det viktigaste hjälpmedlet för ditt sexliv.
  Full av förståelse för både de manliga och kvinnliga perspektiven när det handlar om sex, så hjälper den oss att ha ett rikt och lyckligt partnerskap som varar på det ”intima området”!
  Den är tydlig, ärlig och verkligen hjälpsam för de som söker efter en levande relation där vår sexuella natur kan uttryckas och uppfyllas tillsammans med någon annan. Den är utformad för att blåsa liv i glöden i relationen och få den att hålla. Övningarna är ovärderliga.
  Som målmedveten make, älskare och vän till sin fru, Lency, kopplas Chucks personliga och rådgivande erfarenheter ihop, för att sätta den här boken i täten vad det gäller framgångar i sexuella relationer. Den är lättsam och full av humor även om den avhandlar den djupa smärta som sexuella trauman kan skapa. Det här är en bok att ha på nattduksbordet.
  Läs mer
 16. Mahtava tehtävä, E-bok
  Mahtava tehtävä, E-bok
  E-bok
  245,05 kr
  Henkimaailma on mukana tässä suuressa tehtävässä sotia ehkäistäessä. Neuvostoliiton hajotessa, Venäjän vakaus ja hallittavuus eivät olleet kansiin kirjoitettuja asioita. Talouselämässä puhuttiin maailmantalouden johtamisesta, josta jo Raamatussa kerrotaan. Pedon 666 piti tulla valtaan johtamaan talouselämää vuosituhannen vaihteen tienoilla ja Venäjän oli tarkoitus hyökätä Suomeen ja Itä-Euroopan kautta Pohjois-Afrikkaan asti, kuten Raamatun pro-fetioissa kerrotaan. Itä-Eurooppa on kautta aikojen ollut epävakaa sotien suhteen ja nyt kirjan tekstistä käy selville, kuinka Itä-Eurooppa rauhoitetaan ja heidän karmaansa jää suorittamatta, kos-ka armo tulee heille avuksi.
  Tämän rauhanprosessin tiimellyksessä kirjoittajan työnantaja yrittää tehdä hänestä hullua, palkitsemisia anellessa, koska nämä asiat menevät tavallisilta ihmisiltä yli ”lipan”, jotka eivät ymmärrä henkisistä asioista mitään. Näin voi käydä myös Suomessa ”oike-usvaltiossa”, vaikka ei uskoisi.
  Yhdysvaltain sotaisa presidentti George W. Bush yritetään saa-da ”kuriin”, josta johtui, ettei Suomen presidenttiä enää kutsuttu valtiovierailulle Yhdysvaltoihin.
  Kirjoittajan henkinen ymmärrys ja tahto, ovat vieneet maapallon henkistä kehitystä eteenpäin. Ilman sitkeää puurtamista useamman osapuolen taholta, emme olisi tässä nyt, joista selvänäkijän osuus oli ratkaiseva.

  Läs mer
 17. Jag har aldrig berättat det här för någon, men..., E-bok
  Jag har aldrig berättat det här för någon, men..., E-bok
  E-bok
  116,00 kr

  ...Jag har blivit misshandlad, knivskuren och våldtagen som barn. jag har supit mig redlös, sniffat bensin och svalt högar med piller för att glömma. Jag har ljugit för psykologer, skadat mina kära och stulit miljontals kronor. Jag har sovit på gatan, blivit tvångsomhändertagen och försökt ta mitt eget liv. Jag har förlorat mig själv, men jag har inte förlorat mitt hopp om att jag en dag ska må bra igen. I den här boken lär du känna oss som vet hur det är att leva i totalt mörker på kanten mellan liv och död.

  Eric har levt med social fobi i över 15 år och vet hur det är att vara blyg, tillbakadragen och att sätta andras åsikter över sina egna. Efter att ha nått botten i fobins avgrund bestämde han sig för att livet måste vända och erbjuda mer. Tack vare det beslutet driver han idag Ångestskolan och hjälper dig att följa dina drömmer genom att krossa gamla "sanningar" och lära dig nya sätt att tänka på. Eric har ett stort intresse för allt som rör psykologi och hälsa, men är expert på att hjälpa blyga och tillbakadragna människor eftersom han varit en själv under så många år.

  Läs mer
 18. Onnellisuuden lyhyt oppimäärä, E-bok
  Onnellisuuden lyhyt oppimäärä, E-bok
  E-bok
  63,90 kr
  Jos uskot kohtaloon? Ehkä kohtalo johdatti sinut tämän kirjan luokse! Jos uskot Jumalaan? Ehkä Jumala halusi, että luet tämän kirjan! Jos uskot Sattumaan? Ehkä sattuma teki sinulle tepposet, lue kirja! Jos olet Onnellinen? Lue tämä kirja, niin olet myös jatkossa! Jos olet Onneton? Suosittelen lukemaan tämän kirjan! Tässä kirjassa asiat sanotaan suoraan ja ytimekkäästi ilman jauhantaa. Tämä kirja on täyttä tavaraa ja se pyrkii syvälle tajuntaasi. Kyse on onnellisuudesta, kovasta työstä ja tarmosta toteuttaa sisäisiä pyrkimyksiä. Lue, innostu, inspiroidu, lue uudelleen, työstä, jalosta ja jalostu. Siitä tässä opuksessa on kysymys! Läs mer
 19. Personal Growth for Democrats, E-bok
  Personal Growth for Democrats, E-bok
  E-bok
  58,00 kr
  Personal growth, policy, and politics are intimately intertwined. Personal perseverance helps. Equal opportunity, norms, and social structures help even more. Republicans don’t get the connection. You do. Welcome to a short but hopefully poignant book about helping yourself and others.

  There are thousands of books about self-help and personal growth. There are thousands of books about politics and developing society. Almost none of these books make the connection between personal growth and government policy. 

  Personal Growth for Democrats will remind you, surprise you and make connections for you. Your personal choices about time, money, relationships and efforts to succeed are important, but the choices you make on election day are of equal importance. Both sets of choices will help you (and nations) climb that pyramid that most people are trying to climb. There is simply more to it than perseverance, faith, and hard work. 

  John Steinberg, Ph.D., is the author of fifty books in Swedish and English about learning, education, leadership, values, and personal growth. John is grumpy, angry and concerned about the direction of our democracies. With graceful anger, he makes the case that helping ourselves is intimately connected with helping others and urges you to vote for the political party that sees this connection. This is a short book that will take only an hour to read. If you are a concerned citizen with some social engagement, it will help you move forward.
  Läs mer
 20. Om narcissism, E-bok
  Om narcissism, E-bok
  E-bok
  116,00 kr

  Boken belyser narcissism i olika former, både naturlig, frisk narcissism, kulturellt betingad narcissism (en kantring i våra personligheter utifrån det västerländska samhällets fokus på individualism, egoism och självförverkligande, på bekostnad av gemenskap och solidaritet), samt Narcissistisk personlighetsstörning (patologisk narcissism).
  Förutom en gedigen genomgång av narcissismbegreppet och symptom och beteenden avhandlas narcissistens psykiska försvar- och anpassningsmekanismer. Vidare belyses samhällsutvecklingens betydelse för utveckling av narcissism behandling, samt behandling och andra åtgärder. Boken innehåller också ett belysande (och skrämmande) kapitel om
  Donald Trump, som har väl så många symptom på narcissism som finns i amerikanska psykiaterförbundets kriterielista för narcissism (DSM V).


  Författarbeskrivning
  Ralph Stenbäcker. psykolog och organisationskonsult, tidigare chef och rektor, m.m. har tidigare givit ut psykologisk facklitteratur (Det psykiska arvet, Nya Doxa, m.fl. 4 uppl. / slutsåld), som beskriver bl.a. förändring av personligheter från neuros till jagsvaghet i det moderna samhället, och belyser såväl symtom, inre dynamik som behandling och andra åtgärder.
  Förutom facklitteratur har författaren hittills givit två spänningsromaner/deckare: Morden i Sigtuna – bortom svart eller vitt och Kontraktet.

  ralph.stenbäcker@telia.com, 070-5565242

  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida