15,00 kr - 540,00 kr
540,00 kr
15,00 kr

566 produkter

566 produkter

Här har vi samlat alla e-böcker inom psykologi. E-böcker du kan ta med överallt och läsa direkt i mobil & på surfplattan. Hitta din nästa läsupplevelse idag!

E-böcker - Psykologi

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Lyckligt skild, E-bok
  Lyckligt skild, E-bok
  Isbn: 9789113080932
  E-bok
  58,00 kr

  Hur vet man när förhållandet inte går att rädda? När har man rätt att gå? Krävs svek, otrohet, dåligt sexliv - eller räcker en känsla av att livet borde vara något mer? Med värme och skärpa beskriver författarna de kärlekstvivel vi alla kan drabbas av. De vänder och vrider på perspektiven, ger klarsynta råd och helt nya verktyg för krisande kärlekspar. Är varannan vecka-livet optimalt? Orkar jag behålla kontakten med mitt ex? Hur hantera svartsjuka, skuld, rädsla för ensamhet - och hur blir jag stark igen?

  Lyckligt skild gör upp med myten om att en separation är ett misslyckande. Utifrån egna erfarenheter ger författarna istället hopp och tröst, och visar att det svåra vägvalet kan leda till en lyckligare tillvaro för både barn och vuxna.

  Läs mer
 2. Omedelbar healing , E-bok
  Omedelbar healing , E-bok
  Isbn: 9789187505447
  E-bok
  58,00 kr
  Det är inte den läkande proceduren, utan medvetenheten, som skapar läkning Quantum entrainment är det senaste genombrottet inom healing. Metoden använder sig av en lätt beröring som aktiverar det autonoma nervsystemet, och skapar en atmosfär där djup läkning kan äga rum, spontant och naturligt. Det här är den första boken på svenska om healing med Quantum entrainment. Boken skapar först en förståelse för vad medvetenhet verkligen är och hur man uppnår det. Därefter lär den ut hur metoden används för att läka kroppen, balansera känslorna och skärpa medvetandet. Personer som behandlats med Quantum entrainment berättar om en omedelbar och varaktig känsla av välmående. Quantum entrainment är en healingmetod som är lätt att använda och inte kräver några förkunskaper. Du kommer att förvånas över hur enkelt, snabbt och effektivt Quantum entrainment är!

  Frank J. Kinslow har studerat och undervisat i healingmetoder i över 35 år. Han hämtar kunskap från sin kliniska erfarenhet som kiropraktor,  djuplodande studier av österländska, esoteriska filosofier och praktiker och en förkärlek för relativitet och kvantfysik. År 2007 föddes Quantum entrainment, processen för ögonblicklig healing, ur en livskris, där författaren ingenstans kunde ta vägen, och ingenting kunde göra. Ur detta ingenting kunde han skapa ett rikt och vitalt liv. Frank J. Kinslow började skriva och undervisa med en enkelhet och klarhet som på bara några år gjort det möjligt för tiotusentals människor världen över att själva skapa lika rika och vitala liv. Frank J. Kinslow bor med sin familj i Sarasota, Florida i USA. Läs mer på quantumentrainment.com.

  Läs mer
 3. Helande minnen från tidigare liv, E-bok
  Helande minnen från tidigare liv, E-bok
  Isbn: 9789187505577
  E-bok
  58,00 kr

  Minnen från tidigare liv kopplas ofta till svårigheter, trauman och negativ påverkan på det liv vi lever nu. Men i sitt arbete med klienters regressioner till tidigare liv upptäckte terapeuten Atasha Fyfe att positiva minnen kan ha minst lika stor betydelse, och att de till och med kan fungera helande. Likväl som det behövs terapi för att komma tillrätta med svåra minnen från liv levda före detta, kan positiva minnen fungera läkande för vårt liv just nu.

  I Helande minnen från tidigare liv får vi ta del av otaliga dramatiska berättelser om historiska hemligheter, forntida visdom och bortglömd kraft. Fascinerande vittnesmål om själens resor som utspelar sig mot en färgstark bakgrund av olika tider och platser. Genom praktiska övningar lär du dig hur du enkelt får tillgång till din själs sanna historia. Låt dina tidigare liv bli en källa till självförtroende, egenvärde och kraft.

  Visualiseringsövning från boken. Den här visualiseringen väcker dina minnen från tidigare liv på ett mjukt och varsamt sätt. Du kan betrakta scener från tidigare liv som en utomstående iakttagare, utan att behöva återuppleva händelserna. Du kan avbryta övningen när du vill genom att helt enkelt öppna ögonen. Om du vill ha lite extra stöd för att känna dig ännu tryggare kan du åkalla din skyddsängel eller andliga guide innan du börjar.

  Använd den här övningen så ofta du känner för det. Först kanske du bara får små glimtar av minnen, men om du övar dig kan glimtarna växa och visa dig mycket information från tidigare liv. Allteftersom kan du börja se en större bild och få en överblick över din själs reinkarnationsresa. Det hjälper dig att förstå mer om ditt nuvarande liv och hur det passar in i det övergripande syftet.

  Atasha Fyfe studerade och avlade magisterexamen i historia och engelsk litteratur innan hon utbildade sig till terapeut och hypnoterapeut med tidigare liv-regressioner som specialområde. Hon bor i Glastonbury i England, där hon erbjuder tidigare liv-kurser, skriver artiklar för new age-tidningar och hjälper klienter på minnesresor till tidigare liv. Läs mer påwww.pastlivesglastonbury.co.uk

  Läs mer
 4. E i kvadrat , E-bok
  E i kvadrat , E-bok
  Isbn: 9789187505638
  E-bok
  58,00 kr

  Om du har läst The Secret – Hemligheten eller någonsin sysslat med metafysik och andlighet, känner du redan till att dina tankar skapar din verklighet, att det finns en läkande kraft i universum och att det bara är du som kan skapa ditt eget liv. Men olyckligtvis finns det en liten, liten hake. Du tror inte riktigt på det. Inte helt och hållet.

  E i kvadrat bevisar med enkla experiment att verkligheten är formbar, att medvetandet står över materian och att vi kan forma livet med våra tankar. Ja, du läste rätt. Det står bevisar. De nio energiprinciperna som presenteras i den här boken kommer att bekräfta att de andliga principerna verkar i ditt liv vare sig du är medveten om dess existens eller inte. De nio experimenten, som alla kan utföras utan några kostnader och med mycket liten tidsåtgång, visar att de andliga principerna är lika tillförlitliga som tyngdkraften – när du väl har lärt dig vara bestämd och kristallklar i dina intentioner. Och när du går med på att sätta deadlines. I stället för att bara tro på det här som en bra teori, kan du med hjälp av E i kvadrat bevisa för dig själv att anledningen till att vi styr över våra liv är att varje tanke vi har är en energivåg som påverkar allting annat i universum.

  Pam Grout är skribent och författare och har skrivit 16 böcker, tre teaterpjäser, en tv-serie och två iPhone-appar. Hon skriver för bland annat People Magazine, CNN och The Huffington Post. Pam bor i Kansas, USA. På pamgrout.com kan du läsa mer om hennes annorlunda och uppfriskande sätt att se på livet.

  Läs mer
 5. Body Love Book, E-bok
  Body Love Book, E-bok
  Isbn: 9789177651628
  E-bok
  101,50 kr
  Har du fått för dig att du inte är perfekt precis som du är? Har du provat alla sätt att tänka och agera för att förbättra dig själv, må bättre, bli mer framgångsrik? Är du trött på att försöka vara någon annan än den du är? Längtar du efter inre frid och kärlek?
  Har du sökt inne i dig själv? Bortom tankarna, i den fysiska vibrationen av kärlek djupt inne i dig? Vår fysiska kropp bär potentialen att vara vår guide till kärlek och meningsfullhet i livet. Men bara om vi tar hand om den, lyssnar till den och lär oss att älska den - precis så som den är.
  Body Love Book tar dig med på en upptäcktsresa i din inre skattkammare. Boken utforskar hur du kan möta dig själv på djupet, bortom tankar om vem du är och går istället rakt in i kärnan av ditt existentiella jag. I kroppen, i kärleken, i medvetenheten och i sexualiteten. Sexualiteten som allt för ofta glöms bort eller förnekas när vi talar om välbefinnande och meningen med livet. Här inkluderas den som en central aspekt av kroppen, kärleken och livet.
  Läs mer
 6. Förverkliga dina önskningar, E-bok
  Förverkliga dina önskningar, E-bok
  Isbn: 9789187505683
  E-bok
  58,00 kr

  Allt som finns existerade först i tanken.

  Och allt som kommer att skapas måste först uppstå i tanken.

  Wayne W Dyer utforskar här för första gången den nivå där människans högsta Själv finns och visar hur man i grunden kan förändra sin självbild. Vi är alla gudomliga och har alla ett inre, osynligt högre Själv som kan och kommer att vägleda oss. När vi bejakar detta gudomliga inom oss är ingenting omöjligt. Det är det som är grunden i konsten att göra verklighet av det som finns i våra tankar. Vi får lära oss hur vi kommer i kontakt med fantastiska krafter inom oss, och skapar ett liv där allt man kan föreställa sig också kan bli verklighet. Allt som finns existerade först i tanken. Och allt som kommer att skapas måste först uppstå i tanken.

  När du läser den här boken vill jag att du ska veta hur viktigt det är att du kan känna i kroppen vad du vill manifestera. Var särskilt uppmärksam på vad det innebär att inom dig veta att du verkligen är en gudomlig existens som befinner dig här i den materiella världen på planeten jorden. På de sidor som följer kommer jag gång på gång att betona hur viktig din föreställningsförmåga är när det handlar om att skapa ett liv med uppfyllda önskningar. Men dina föreställningar är strikt styrda av dina tankeprocesser. När du väl har föreställt dig vad du vill bli, är det viktigt att du utgår ifrån det och lever som om din önskan redan hade materialiserat sig i den fysiska världen. Wayne W Dyer

  Wayne W Dyer har skrivit mer än 40 böcker inom ämnet personlig utveckling och praktisk psykologi, varav många utkommit på svenska, däribland Sikta mot stjärnorna, Älska dig själv, Forma ditt eget öde och Slut på ursäkterna. Han medverkar ofta i radio och TV, och har bland annat varit med i The Oprah Winfrey Show. Wayne W Dyer har doktorerat vid Wayne State University och varit biträdande professor vid St John’s University i New York. Han är verksam som föreläsare och talare över hela världen när han inte skriver böcker i sitt hem i Maui, Hawaii. Läs mer om Wayne W Dyer påwww.drwaynedyer.com

  Läs mer
 7. Tankens läkande kraft, E-bok
  Tankens läkande kraft, E-bok
  Isbn: 9789187505607
  E-bok
  58,00 kr

  I Tankens läkande kraft går Inna Segal bortom den fysiska läkningen för att visa att vårt välbefinnande reflekterar vår hälsa. Genom att svara på tjugoen av livets största frågor vägleder hon dig till ökat välbefinnande och hjälper dig att söka svaren i ditt inre. Från viktminskning till sorgebearbetning och vidare till frågan om hur man hjälper sina barn att få bra självkänsla täcker Segal hela spektrumet av mänskliga utmaningar. Med enkel visdom och lätta men effektiva övningar som går att integrera i vardagen visar hon hur okomplicerat det kan vara med läkning, förändring och utveckling. Upptäck hemligheter som hjälper dig att bland annat

  Utveckla din intuition

  Skapa harmoniska relationer

  Nå välstånd och framgång

  Hantera svåra känslor

  Hitta själsfränder

  Få ett friskare liv

  Upptäcka din själs syfte

  Förstå dina mörka sidor

  Läka och utvecklas med hjälp av kroppens energicentrum

  Uppleva villkorslös kärlek

  Boken innehåller också QR-koder som ger dig möjlighet att lyssna på Segals vägledda meditationer och healingtekniker.

  Inna Segal har skapat Visionary Intuitive Healing och är författare till den bästsäljande och prisbelönta boken Kroppens hemliga språk och The Secret Language of Color Cards. Hon är också en internationellt erkänd healer, professionell talare och programvärd för tv. För mer information om Inna Segal, besök innasegal.com.

  Läs mer
 8. Älskbarhet, E-bok
  Älskbarhet, E-bok
  Isbn: 9789187505652
  E-bok
  58,00 kr

  Kärlek är en inre resa hem. Man börjar där man är, precis där man befinner sig. Målet med resan är inte att hitta kärlek, det är att lära känna kärleken. Kunskapen om kärleken finns redan inom dig, och jag kallar den Älskbarhet.

  När du tror att det saknas någonting i en relation är det antagligen du själv. Den här boken är en meditation över kärlek. Den tar upp de viktigaste saker du någonsin kommer att lära dig. All lycka, all hälsa och allt överflöd du upplever i livet kommer direkt från din förmåga att älska och bli älskad. Den förmågan är någonting medfött, inte något vi lär oss. Det är en naturlig förmåga som vi bär med oss i vårt allra innersta väsen. Robert Holden är skapare av Loveability-programmet, som har hjälpt tusentals människor att förändra sin upplevelse av kärlek. Delar av programmet, tillsammans med samlad visdom från tänkare, filosofer och andliga ledare från alla tider och världsdelar, fallstudier och exempel ur vår omedelbara närhet, har sammanställts till den här boken. Här skapar Robert Holden en väv av tidlösa principer och användbara övningar med fokus på den sanna kärlekens natur. Med värme och personlig närvaro återger han historier, samtal, meditationer och dikter som har inspirerat honom i hans personliga utforskande av kärlekens närvaro.

  Robert Holden föddes i Nairobi, Kenya men bor nu i London med sin familj. Han är en ofta anlitad föreläsare och kursledare och har skapat Loveability-programmet. Robert Holden har skrivit flera böcker om psykologi och andlighet och medverkar flitigt i olika media – han har bland annat framträtt i The Oprah Winfrey Show, i Good Morning America samt har ett radioprogram varje vecka på Hay House Radio. Hans absoluta favoritbok, och en stor inspirationskälla till boken Älskbarhet, är A Course in Miracles.

  Läs mer om Robert Holden på robertholden.org och facebook. com/drrobertholden.

  Läs mer
 9. Bortom tidigare liv - Vad parallella verkligheter kan lära oss om relationer, läkning och förändring, E-bok
  Bortom tidigare liv - Vad parallella verkligheter kan lära oss om relationer, läkning och förändring, E-bok
  Isbn: 9789187505485
  E-bok
  58,00 kr

  Är min upplevelse av ett annat liv relevant för mitt nuvarande liv? Hjälper den här nya förståelsen mig att förändras? Har dessa nya insikter varit befriande och styrkt mig? Svaret på dessa frågor är enligt regressionsterapeuten Mira Kelley alltid: Ja.

  I den här boken berättar Mira Kelley om de livsförändrande lärdomar hon har fått genom arbetet med sina klienter. Berättelserna visar hur du kan läka dig själv till kropp, sinne och själ genom att lära dig mer om tid, karma, öde och fri vilja liksom om hur varje val skapar en ny verklighet för dig.

  Bortom tidigare liv visar hur regression kan hjälpa människor att gå in i en verklighet av hälsa och välbefinnande, och du kommer att bli vägledd till att själv uppnå samma sak.

  Förbered dig på en kraftfull transformation när du upplever lärdomarna från dina tidigare liv!

  Läs mer
 10. Hyppy tuntemattomaan: Kokemuksia suljetulta osastolta, E-bok
  Hyppy tuntemattomaan: Kokemuksia suljetulta osastolta, E-bok
  Isbn: 9789515687661
  E-bok
  87,49 kr
  Mitä eilen tapahtui?. Miksi tein sen?. Miksi olen osastolla taas? Lähdin täältä vuosi sitten ja vannoin etten palaisi enää koskaan. Karu ja traaginen kuvaus suljetusta osastosta. Kuinka rahahuolet, alkoholi ja kaksisuuntainen mielialahäiriö saa ihmisen polvilleen. Huutamaan tuskasta. Kirjani tarkoituksena on omakohtaisten kokemuksien kautta tuoda esille mielenterveysongelmaisen arkea ja siihen liittyviä kohtaamisia. Annoin itsestäni ja sielunmaisemastani suuren palan kirjoittaessani tätä kirjaa, toivon että se välittyy. Läs mer
 11. Högkänslig ... än sen då?: En guide för dig som vill förstå, E-bok
  Högkänslig ... än sen då?: En guide för dig som vill förstå, E-bok
  Isbn: 9789177852131
  E-bok
  77,66 kr
  - Vad är egentligen "högkänslighet"? - Vad har högkänsliga människor gemensamt? - Varför utgör högkänsliga människor en minoritet? - Hur inverkar högkänsligheten på våra liv? - Fungerar den högkänsliga hjärnan annorlunda? - Är högkänsliga människor intelligentare än andra? Dessa frågor, och många fler, får du svar på i den här lättillgängliga och fint illustrerade boken som guidar dig runt i högkänslighetens fascinerande värld. Ju mer du lär dig om högkänslighet, desto bättre lär du känna dig själv, ditt sätt att tänka och fungera. Den högkänsliga personen behöver nämligen hitta sitt sätt att leva, i harmoni med sitt temperamentsdrag. Du får också förslag på hur du som högkänslig kan leva ett balanserat liv i en värld som inte alltid förstår dig. Läs mer
 12. Opastavia viestejä 2: Kanavointeja, E-bok
  Opastavia viestejä 2: Kanavointeja, E-bok
  Isbn: 9789523394360
  E-bok
  38,34 kr
  Kirjasarja kertoo esimerkein miten saamme jatkuvasti sisäistä opastusta, tämä tieto odottaa jokaista joka vain hiljentyy kuuntelemaan."Olette valtava koneisto, teillä on silmiä tuhansia ja aivoja miljoonia. Sisällänne on voima jolla vapaudutte kahleistanne ja voima päättää ajatuksillanne mitä elätte ja koette. Siinä olette vajavaisia että teidän ei anneta ymmärtää sitä suurinta olentoa lainkaan mutta teidän ei tarvitse kuin katsoa sisäänne ja löydätte hänet sieltä." Läs mer
 13. Yiang: De tio vibrationerna, E-bok
  Yiang: De tio vibrationerna, E-bok
  Isbn: 9789177851615
  E-bok
  87,49 kr
  Det finns 10 vibrationer som påverkar dig hela tiden, medvetet eller omedvetet. Istället för ordet vibrationer kan du sätta energier eller färger. Funderar du över vilka färger som finns i dina aura? I dina chakras? I dina energifält? Visste du att färger även kan berätta förutom om din andlighet även om din hälsa, ditt arbete, din ekonomin och ditt kärleksliv? Yiang är 79 symbolkort som du kan använda för att tolka dina vibrationer. Men du behöver inte ens ha kortleken i din hand. Du kan välja kort online på yiangsymbol.com eller lyssna till dig själv. Kanske använda kristaller i färgerna röd, orange, gul, grön, blå, indigo, lila, magenta, turkos, rosa eller kanske en vit eller svart sten, ja, till och med en gråsten. I denna bok finner du tolkningar till ovanstående vibrationer (färger). Du kan läsa ut grundbetydelsen, för dina chakras, energifält och frågor. Men du har också beskrivningen av korten och reflektioner som guidar dig till att utveckla mer av dig själv. Förutom tolkningarna till korten så kan du läsa om chakras, aura och färger och skapa färgmagi i ditt liv. Kanske du av synkronisering bara ska slå upp en sida för att få vägledning? Läs mer
 14. Verkligheten är en illusion, E-bok
  Verkligheten är en illusion, E-bok
  Isbn: 9789177851301
  E-bok
  215,28 kr
  Hur kan du vara säker på att allt som du ser och hör varje dag är sanningen och verkligheten? Hur kommer information från omgivningen in i människans kropp? Vad består världen av? Vilka gåtor döljer sig i universum? Vad handlar våra drömmar om? Lever du i en lögn om du blir lurad? Hur vet du att du blir manipulerad? Hur betraktar filosoferna verkligheten inom filosofin? Vilka är buddhismens fyra sanningar? Lever vi i en simulation eller en verklig värld? Och vilka dolda hemligheter finns runt omkring oss, men som inte går att se? Läs mer
 15. Där livet och evigheten möts: - om att se Gud i vardagen, E-bok
  Där livet och evigheten möts: - om att se Gud i vardagen, E-bok
  Isbn: 9789177858133
  E-bok
  34,41 kr
  Det här är en bok om kärlek och rädsla, vänskap och svek, tro och tvivel, vila och engagemang, sorg och glädje, hopp och förtvivlan, ensamhet och gemenskap. En bok om livet kort sagt - och om att se Gud mitt i sitt eget liv. Det är en bok som består av tankar och reflexioner, bilder och beskrivningar hämtade från min livsresa. Ett nedslag i min vardag och det liv som är mitt eget liv. När du läser den kan du förhoppningsvis känna igen dig en smula, men kanske också se saker ur ett annat perspektiv. Karin Karlsson bor i Sävedalen och arbetar i Råda församling strax öster om Göteborg. Hon är ensamstående mamma och präst. Hon tycker om böcker och kramar, styrketräning och choklad. Läs mer
 16. Fångad i en barndom: om anorexi, matvägran och övergivande, E-bok
  Fångad i en barndom: om anorexi, matvägran och övergivande, E-bok
  Isbn: 9789177850991
  E-bok
  54,07 kr
  Författaren berättar om ett barndomstrauma, då hon var 5 år. Hennes lillebror dog. Efter detta trauma utvecklar hon vissa strategier och mönster, hon inte varit medveten om men efter terapier för klienter, har hon blivit medveten om sina egna mönster. Boken berättar öppet om hennes egna problem. Andra med liknande problem som matvägrare eller anorektiker kan känna igen sig i denna bok. I familjer, där barn dött, kan man erfara denna tomhet och mörker, som drabbar familjen. Hon skriver också om sin egen anorexi eller matvägran och orsaker till den. Om "avvisande hållning". Även problemen med det hat, som finns bland unga kriminella försöker hon analysera. Hon har erfarenhet från förorterna, där hon varit skolpsykolog. Läs mer
 17. Kärlek: Närhet och brustna hjärtan?, E-bok
  Kärlek: Närhet och brustna hjärtan?, E-bok
  Isbn: 9789523182226
  E-bok
  126,82 kr
  "Kärlek: Närhet och brustna hjärtan?" fördjupar sig i den äkta kärleken på ett sätt som hjälper läsaren att öka sin förståelse för kärlek, andlig närhet och de verkliga orsakerna till brustna hjärtan, samt till att öka sin inre frihet när det gäller kärleken. Detta ökar förståelsen både kommande och nuvarande, och även tidigare kärleksförhållanden. Förståelsen hjälper och befriar när förståelsen är verklig och inte andras färdiga svar eller trovärdiga förklaringar. Med hjälpa av denna bok observerar vi vad kärlek i själva verket är och målet är ens egen förståelse och eget seende av saken. Boken strävar inte efter att behaga eller att vara underhållande. Den fokuserar på sakens observation så att varje rad i boken är givande för läsaren. Vi behöver fungerande svar för att förstå livet och även kärleken. De fungerande svaren är inom oss med Alkuajatus hjälp är det möjligt att hitta dem. Läs mer om Alkuajatus på hemsidan: www.alkuajatus.org Läs mer
 18. Hulluna, E-bok
  Hulluna, E-bok
  Isbn: 9789523187283
  E-bok
  116,99 kr
  Kirja kertoo viistosti paljon kärsineen nuoren miehen elämästä. Loputon taistelu inhimillisyyden puolesta ei auta, kun maailma on paha ja itsekeskeinen. Yksilö voi yrittää parhaansa, mutta on voimaton suurempaa koneistoa vastaan. Sitä väsyy ja antaa periksi, ei jaksa. Miehellä olisi ollut mahdollisuudet kaikkeen, mutta ne tuhottiin järjestelmällisesti ja kuin sitä tavoitellen. Läs mer
 19. Tillbaka till fabriksinställning: Betraktelser ur en resa från utmattning och depression, till glädje, livslust och frigörelse., E-bok
  Tillbaka till fabriksinställning: Betraktelser ur en resa från utmattning och depression, till glädje, livslust och frigörelse., E-bok
  Isbn: 9789177852674
  E-bok
  97,32 kr
  Att utvecklas som människa är är också att skala ned för att komma närmare sig själv; att göra sig av med osunda krav och föreställningar — om oss själva och andra — för att på så sätt börja leva så som vi verkligen vill leva. Tillbaka till fabriksinställning bjuder på betraktelser ur en resa från depression, utmattning och sorg, till glädje, frigörelse och en nyvunnen och ännu starkare livslust. Det är en resa om ett sökande efter det sanna jaget. Och om vad som händer när man rannsakar sig själv från alla givna regler och sanningar. De korta berättelserna (som kan läsas enskilt eller i följd) kretsar kring känslor, stämningar och insikter som tillsammans illustrerar det som är svårt att förklara. Om det enkla i allt det svåra. Om det vackra i allt det fula. Och om livet - i en ask. Läs mer
 20. Christian och hans systrar, E-bok
  Christian och hans systrar, E-bok
  Isbn: 9789177858591
  E-bok
  44,24 kr
  Christian och hans systrar är en fängslande berättelse om människors oförmåga att vara helt ärliga mot varandra. Dörren till medmänniskans inre, står alltför ofta bara halvöppen. Familjen Linde är nyinflyttad i en liten by i omvandling. När fadern oväntat dör, tar den rigide farbror Sebastian över ansvaret för familjen. Förlamad av sorg låter den nyblivna änkan Hedda detta ske. Äldste sonen Christian ger sig då iväg för att så småningom hamna i Wien. När Harald Algotson får ett brev ifrån vännen Christian, förstår han att inte allt står rätt till. Han reser till Wien varvid Christian något motvilligt gör vissa avslöjanden. Medan Christian, som visar sig vara adopterad, beger sig till Trieste för att leta efter spår som kan leda till hans biologiske far, ber han samtidigt Harald leta efter denne i Sverige. Till slut ger letandet resultat och hela familjedramat rullas upp. I boken blottas själens obotliga ensamhet men författaren låter det ske med en stor portion humor och finess. Curt Andersson har på nytt skapat en annorlunda roman som är svår att släppa när man väl börjat läsa den. Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida