7,00 kr - 1 197,00 kr
1 197,00 kr
7,00 kr

872 produkter

872 produkter

Här har vi samlat alla e-böcker inom medicin & hälsa. E-böcker du kan ta med överallt och läsa i mobil & på surfplattan. Hitta din nästa läsupplevelse idag!

E-böcker - Medicin & hälsa

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Jag lämnar ekorrhjulet : ett liv utan lönearbete, E-bok
  Jag lämnar ekorrhjulet : ett liv utan lönearbete, E-bok
  E-bok
  145,00 kr

  När fyrabarnsmamman och gymnasieläraren Åsa Axelsson går in i väggen har hon inget val: hon måste tänka om. Slut på slänga och slösa. Slut på obegränsat med mjölk och evighetsduschar för barnen. Grönsaksodling istället för greklandsresa.

  Men det som börjar i ekonomisk nödvändighet blir snart en livsstil – och en tillvaro i balans. Livet är roligare, friskare och rikare än på länge. Märkligt nog råder balans även på bankkontot. Lönearbetet och stressen visar sig ha skapat utgifter.

  En fråga väcks: Varför sliter vi ut oss, borde vi inte försöka leva annorlunda?

  Åsa Axelsson berättar roligt, dråpligt och trotsigt om sitt tankeväckande ekonomiska experiment. Boken är också ett skarpt och provokativt inlägg i debatten om synen på arbete och hur samhället ska se ut.

  Kanske är det dags att ställa ekorrhjulen på soptippen?

  Läs mer
 2. Ska man förlåta?, E-bok
  Ska man förlåta?, E-bok
  E-bok
  58,00 kr

  Det är viktigt att förlåta, brukar det sägas. Man ska gå vidare, titta framåt. Inte vara bitter och långsint. Vi lär barnen att säga förlåt. Men exakt vad det innebär att be om ursäkt och att förlåta är inte självklart. För vems skull ska man förlåta - för sin egen eller någon annans? Är förlåtandet en present till den som gjort en illa? Eller ett slags medicin? Och finns det tillfällen när det är fel att förlåta?

  Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

  Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.

  Läs mer
 3. Reclaima tacksamheten, E-bok
  Reclaima tacksamheten, E-bok
  E-bok
  58,00 kr

  Att vara tacksam låter gammaldags och omodernt - det är att nöja sig med smulorna, inte våga satsa eller drömma. Istället ligger fokus ofta på det vi inte har, och vi upplever en brist på det vi saknar - trots hög materiell standard. För allt kan ju förbättras och förändras: karriärer, bostäder och relationer. Om något inte är optimalt - skaffa nytt. Ständig brist, ständig otillfredsställelse. I jämförelse med det kanske inte tacksamhet är så dumt?

  Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

  Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.

  Läs mer
 4. En bok om utveckling, E-bok
  En bok om utveckling, E-bok
  E-bok
  131,95 kr
  En djuplodande bok om människans livsvillkor och vad som påverkar hur våra egenskaper utvecklas redan som foster, under uppväxten och som vuxna att kunna möta olika utmaningar i livet. Själva utvecklingen står i fokus och förmågan att kunna anpassa sig till en ständigt föränderlig tillvaro. Perspektiv tas från psykologi, biologi, neurologi och filosofi i en ansats att förena olika perspektiv i en bredare och mer mångsidig bild av vad det är att vara människa. Läs mer
 5. Back to Nature with Ayurveda - part 2, E-bok
  Back to Nature with Ayurveda - part 2, E-bok
  E-bok
  126,82 kr

  Ayurveda is a complete health lifestyle in a scientific way. It is about yoga, meditiation, treatments, food and herbs. Ayurveda creates harmony in body, mind and soul, with help from nature and the five elements. In a simple way you get unique and deep knowledge about Ayurveda and lot good and practical advice how to cure health problems and keep permanent health, wealth and happiness in life.

  This is part two of two.

  Asha Devi, Brahmacharini, before living in Himalaya, is an Ayurvedic doctor practicing in Sweden for the past 10 years. Before that she had a flourishing practice in the Indian capital of New Delhi. She has had a lifelong association with Ayurveda.

  Born in a family of Ayurveda physicians, love for nature came naturally to her. She has done extensive social work, focusing on women empowerment and education of underprivileged children. She has a heartfelt desire of promoting world peace and spreading the benefits of Ayurveda throughout the world.

   

  Läs mer
 6. Lyckas med Skolan och Livet: Ett andetag till lycka i skolan och i livet, är det intressant? Sociala färdigheter för unga vuxna., E-bok
  Lyckas med Skolan och Livet: Ett andetag till lycka i skolan och i livet, är det intressant? Sociala färdigheter för unga vuxna., E-bok
  E-bok
  44,24 kr
  Sociala färdigheter för unga vuxna att lyckas med skolan och livet. Nå ökad livskvalitet. Bli trygg i dig själv. Genom inre trygghet når du högre grad av lycka här och nu. Med lugn och stillhet i sinnet, ges möjlighet att lyckas med skolan och livet.

  Christian Keiller är verksam inom skolan och ser dagligen behovet att stärka självkänslan. Christian Keiller lever och verkar i Göteborgsområdet och har sedan år 2001 en kandidatexamen i Industriell Ekonomi från Högskolan Dalarna.
  Läs mer
 7. Handbok till föräldrar med utvecklingsstörda barn, E-bok
  Handbok till föräldrar med utvecklingsstörda barn, E-bok
  E-bok
  38,34 kr

  I boken har jag samlat bra information om olika insatser och stöd man kan söka till sitt handikappade barn av samhället.

  År 2003 föddes mitt och min mans första barn Johan utvecklingsstörd med kromosomavvikelse. Jag och min man önskade många gånger att det skulle finnas en bok med bra information om olika insatser och stöd man kunde söka. Istället matades vi med en mängd olika information.

  Jag är gift har fyra barn bor med två hundar och en katt  i ett hus i Alingsås kommun. Jag älskar att skriva och blir glad när människor tycker om det jag skriver. 

  Läs mer
 8. EFT Nyckeln till verklig frihet, E-bok
  EFT Nyckeln till verklig frihet, E-bok
  E-bok
  63,90 kr

  * Är du trött på att vara rädd?
  * Begränsas ditt liv av fobier?
  * Vill du ha bättre relationer?
  * Vill du ta ansvar för ditt välmående?

  EFT är en unik självhjälpsmetod där man knackar på utvalda akupunktur-punkter för att ta bort störningar och blockeringar som kan uppstå i kroppens energisystem.

  Miljontals människor använder EFT dagligen för att ”knacka bort” besvär som:

  Fobier - Smärta - Rädslor - Oro - Sorg - Ilska - Stress

  Detta är en enkel ”kom-igång-guide” där du steg för steg lär dig grunderna i EFT med hjälp av tydliga bilder och instruktioner. Du får även lära dig den nästan bortglömda "Gamutproceduren" med de klassiska ögonrörelserna.

  Här finns alla originalpunkter beskrivna, inklusive fingerpunkterna och du hittar flera exempel på vardagliga situationer där du kan ha nytta av EFT.

  Läs mer
 9. Hypnos, avslappning och suggestion ur KBT-perspektiv: Handbok för kliniker, speciellt inom tandvården, E-bok
  Hypnos, avslappning och suggestion ur KBT-perspektiv: Handbok för kliniker, speciellt inom tandvården, E-bok
  E-bok
  77,66 kr

  Författaren, Nils Norrsell, är leg. tandläkare och leg. psykoterapeut och har arbetat med hypnos sedan 1958, dvs. redan under tiden för sin utbildning till tandläkare. Ämnet förknippades på den tiden ofta med magi och ockultism och mindre ofta med vetenskap och beprövad erfarenhet. Kognitiv beteendeterapi, KBT, har sedan dess tillkommit och har bidragit med modeller och förklaringar till viktiga principer bakom fungerande psykoterapi.
  Tidigare ansågs suggestion vara den huvudsakliga mekanismen vid terapeutiska interventioner under hypnos. KBT ser tankar och beteenden som inlärda och påverkbara genom om- och nyinlärning. Själva hypnostillståndet har under tidernas lopp beskrivits på många olika sätt. Här beskrivs det som ett passivt tillstånd utan analytiskt tänkande eller initiativtagande, under vilket uppmärksamheten styrs reflexmässigt och beteendet styrs av motivation som skapas med hjälp av suggestion.
  Boken innehåller KBT- och hypnosteorier utformade efter ett synsätt som författaren funnit vara fruktbart. Den är tänkt som en handbok för nybörjare, främst inom tandvården. Den lämpar sig även för läkare, sjuksköterskor och andra legitimerade yrkesgrupper inom vården samt för vissa pedagoger. Praktiska, särskilt utvalda exempel på användbara induktionsmetoder beskrivs utförligt.

  Läs mer
 10. Närvara : Stärkt självförtroende med kroppens hjälp, E-bok
  Närvara : Stärkt självförtroende med kroppens hjälp, E-bok
  E-bok
  72,50 kr
  Om inte du tror på dig själv - hur ska då någon annan kunna göra det?
  Harvardpsykologen och TED-stjärnan Amy Cuddy avslöjar hur man tar fram sitt modigaste jag för att öka sitt självförtroende, inspirera andra och prestera på topp.

  Amy Cuddys revolutionerande bok avslöjar hur du med enkla knep kan möta dagen lite mer självsäker än tidigare. Hon presenterar fascinerande forskning bakom kroppsspråkets påverkan på människor. Något så enkelt som att ställa oss i en självsäker pose - trots att självsäkra är det sista vi känner oss - kan förändra både vår uppfattning om oss själva och vilket intryck vi gör på andra.
  Läs mer
 11. Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft! En bok om mannens sexualitet och maskulina essens, E-bok
  Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft! En bok om mannens sexualitet och maskulina essens, E-bok
  E-bok
  145,00 kr
  Varför pratas det så sällan om den manliga sexualiteten i positiva och uppmuntrande ordalag? Den manliga sexualiteten är i grunden, precis som den kvinnliga, en positiv kraft. Förutom att skapa liv skänker den hälsa, åtrå, extas och livsenergi. Det är dags för mannen att återerövra en positiv bild av sin sexualitet. Även mannen har oanade förmågor inom sig, vilket har varit väl känt inom den  taoistiska visdomen i årtusenden och män kan bli multi-orgasmiska och få helkroppsorgasm. Mannen behöver återta kontakten både med sitt känsloliv och sin maskulina kraft. 

  Boken inleds med ett teoriavsnitt om taoism, qigong, sexuell qigong och vad som menas med sexuell energi. Du får lära dig vikten av att skilja på orgasm och ejakulation, hur du kan hålla tillbaka din utlösning och förlänga din njutning. Din relation till dig själv och ditt känsloliv är hänger ofta samman med tidig utlösning, prestationskrav och förmåga till intimitet. Och vad är det som händer i mötet mellan man och kvinna? Varför har vi så svårt ibland att acceptera våra skillnader och hur kan vi bli bättre på att hantera onödiga missförstånd mellan könen? Hur kan mannen frigöra sig från sin sexuella boja och bilden av sin drift som snabb, omedveten och i princip okontrollerbar? Boken tar även upp livets olika skeenden, prostatabesvär och det manliga klimakteriet, andropausen. Till sist kommer övningarna som är speciellt skapade för män. Innehåller även 25 illustrationer.

  Boken är berikad med intervjuer och samtal med män om deras upplevelser och erfarenheter kring hälsa, sexualitet och att vara man idag samt intervjuer med qigonglärare. Taos avsikt är inte att skapa en ny macho man som kan ha sex hur länge som helst och alltid är redo. Taos avsikt är inte heller att skapa en mjukisman som bara är inkännande och meditativ. I den nya tiden handlar det inte om antingen eller, utan om både och. Tao vill lära både män och kvinnor en praktisk väg att använda sin livsenergi på och samtidigt fördjupa sin upplevelse av kärlek och frihet i själen. Det finns egentligen bara en väg, den som leder till en djupare kontakt med dig själv och acceptans av den du är. Oavsett läggning, om du är romantiskt lagd eller har en andlig disciplin kan du ha glädje av denna kunskap och dessa övningar.

  Irene Andersson har över 25 års utforskande och resande och lärande i olika länder, vilket har lett till en unik kombination av kunskap, erfarenhet och verktyg. Hon kombinerar modern forskning med visdom från olika tanketraditioner som ser till helheten. Hon är certifierad qigonginstruktör sedan 1998 och har utbildat sig på Tao Garden i Thailand, direkt av Mantak Chia samt tillbringat mycket tid tillsammans med taoistiska läromästare i olika länder. Hon är en uppskattad kursledare och föredragshållare och har även skrivit "Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!". En bok om kvinnans sexualitet och essens.
  Läs mer
 12. Jag har ju ett bra liv, E-bok
  Jag har ju ett bra liv, E-bok
  E-bok
  72,50 kr
  Äntligen var familjen Nygård i Kalifornien. Föräldrarna firade 20 år som gifta och hade tänkt ut en semester som kunde passa allihop inga vilda nöjesparker, bara ställen som kunde ta emot tolvårige Adrian och hans rullstol och medicinska utrustning, ingenstans där Adrians hyperkänsliga immunsystem kunde utsättas för påfrestningar, men ändå en semester.
  När de kom dit åkte de iväg på en kristen konferens i en församling som föräldrarna hade läst om. Där bad man ofta för sjuka, så mamma Marian frågade Adrian vad han skulle tycka om det ifall det hände.
  Vet inte, sa han och ryckte på axlarna. Jag har ju ett bra liv.

  Ända sedan Adrian var fem månader hade hans föräldrar fått ägna all tid åt honom och hans livshotande sjukdomar. Han saknade förmåga att tillgodogöra sig mat och blev våldsamt sjuk till och med av en bit gurka eller vattenmelon. På hans kropp fanns 40 operationsärr. Hans muskler hade blivit så svaga att han var tvungen att använda rullstol. Han hade problem med minnet. Han kunde bara gå i skolan sporadiskt och gick ofta från frisk till livshotande febrig på mindre än en kvart.

  Det var inte så att hans föräldrar och deras vänner inte hade bett för honom. Men när mamma Marian och pappa Thomas upptäckte att han hade ätit en grissinipinne efter en gudstjänst under konferensen förstod de att något särskilt hade hänt.

  Marian Nygård är Adrians mamma och hade inte tänkt skriva någon bok, men när hon hörde den ena efter den andra prata om den där pojken som hade blivit helad bestämde hon sig för att berätta själv hellre än att låta Adrian bli en vandringssägen.
  Marian och hennes man Thomas är också fosterföräldrar. Thomas, som under många år skötte Adrians sjukvård på heltid, har nu ett arbete utanför hemmet igen.
  Läs mer
 13. The art of healthy living with physical impairments, E-bok
  The art of healthy living with physical impairments, E-bok
  E-bok
  7,25 kr
  The art of healthy living with physical impairments

  This guide to an active and healthy lifestyle is written primarily for you, those of you who live with a physical impairment and want more information, who are keen to get in better shape, and who have a desire for a healthy lifestyle and its positive effects. But it is also intended for family and friends, personal assistants, rehabilitation professionals, and primary health providers who want to advance their understanding. The authors are Anna-Carin Lagerström and Kerstin Wahman.
  Läs mer
 14. Back to Nature with Ayurveda - part one, E-bok
  Back to Nature with Ayurveda - part one, E-bok
  E-bok
  122,89 kr

  Ayurveda is a complete health lifestyle in a scientific way. It is about yoga, meditiation, treatments, food and herbs.

  Ayurveda creates harmony in body, mind and soul, with help from nature and the five elements. In a simple way you get unique and deep knowledge about Ayurveda and lot good and practical advice how to cure health problems and keep permanent health, wealth and happiness in life.

  This is part one of two of Back to Nature with Ayurveda.

  Asha Devi, Brahmacharini, before living in Himalaya, is an Ayurvedic doctor practicing in Sweden for the past 10 years. Before that she had a flourishing practice in the Indian capital of New Delhi. She has had a lifelong association with Ayurveda.

  Born in a family of Ayurveda physicians, love for nature came naturally to her. She has done extensive social work, focusing on women empowerment and education of underprivileged children. She has a heartfelt desire of promoting world peace and spreading the benefits of Ayurveda throughout the world.

   

  Läs mer
 15. Lugn i stormen: EFT: Första hjälpen för den sjuka jobbstressen, E-bok
  Lugn i stormen: EFT: Första hjälpen för den sjuka jobbstressen, E-bok
  E-bok
  93,39 kr
  En kort inspirationsbok om hur man med enkel självhjälpsmetod kan ta ned sin stressnivå och bli av med oönskade känslor som hindrar en i jobbet och livet i stort. Ofta med bestående resultat.

  Boken är skriven för att passa folk i farten, även så kallade techies och andra skeptiker. Kanske beror på att författaren räknar sig till den skaran.

  Metoden, EFT (Emotional Freedom Techniques) reducerar din stresshormon med 24% på en session med en EFT coach. Det är dock en självhjälpsmetod, som man kan snabbt lära sig grundkunskaperna i för att använda på egen hand. Det är verkligen på egen hand, eftersom EFT kombinerar stimulans av akupunkturpunkter med de egna fingertopparna och mental träning.

  Bokens spiralbindning gör det möjligt att lägga boken platt på bordet för att se hela metoden medan man utför den på sig själv. Man kan också hålla boken i en hand och t.o.m. vika den ut och in för att enkelt läsa när man t.ex. pendlar.

  Sara Bern är styrelsemedlem i EFT förbundet - Yrkesförbundet för EFT och knacknings-metoder. Sara är certifierad advanced EFT practitioner hos AAMET och AMT, hon är certifierad BSFF practitioner och EmoTrance practitioner. Utöver detta har hon en civilingenjörsutbildning i Datateknik och Ekonomi. Därtill har hon tillägnat sig mycket kunskap inom stress- och smärtforskning, epigenetik, biovetenskap såväl som neurovetenskap.
  Detta sammantaget bidrar till hennes möjlighet att lära ut EFT på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt, också för manliga tekniker och andra skeptiker.

  Sara har jobbat med EFT för många olika yrkeskategorier, chefer, agila utvecklingsteam på Cybercom, ingenjörer, lärare, läkare och entreprenörer, VDs för att nämna några.

  Hon verkar i dag som Agil coach och Executives Global Networks mötesledare inom IT världen. Hon fortsätter föra in EFT i affärsvardagen som ett av många verktyg.

  SARA BERN, GOLDEN OPPORTUNITY                                                                               
  www.EmotionellFrihetsTeknik.se
  www.GoldenOpportunity.se
  se.linkedin.com/in/sarabern
  Läs mer
 16. Så länge vi lever: Hur insikten om livets korthet kan tydliggöra nuet och dess möjligheter, E-bok
  Så länge vi lever: Hur insikten om livets korthet kan tydliggöra nuet och dess möjligheter, E-bok
  E-bok
  72,50 kr
  Vi förstår inte alltid att uppskatta det självklara, men den dag vi inser att livet är ändligt kan vi på ett bättre sätt göra kloka val och satsa på det som ger livet mening.
  Ur boken

  Vi har något viktigt att lära oss av de som drabbats av svår sjukdom, skriver cancerläkare Peter Strang. I sina samtal med patienter får han ofta möta de brännande frågor som uppstår i dödens närhet. 

  Nu vill han uppmuntra också oss som ännu är friska att tänka till: Vad går livet ut på? Vad är det som verkligen ger glädje i livet? Och vad vill jag hinna med?

  Peter Strang är cancerspecialist och professor i palliativ medicin. Han är även en uppskattad föreläsare och författare till en rad böcker, nu senast romanen I skuggan av sommaren.
  Läs mer
 17. Var Dag Nog: En inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva, E-bok
  Var Dag Nog: En inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva, E-bok
  E-bok
  72,50 kr
  När Shauna Niequist insåg att sättet hon levde på inte gjorde henne ett dugg lycklig och att hon hade blivit sjuk i både kropp och själ av sitt stressiga och pressande liv, bestämde hon sig för att något måste ändras.

  Var dag nog får vi följa med henne på resan som förändrade hennes liv. Varmt, öppet och ärligt delar hon med sig av sina erfarenheter och lärdomar. Och hon vill genom boken ta dig med på samma resa för att hitta ditt äkta jag den du skapades till att vara innan du började tro att du måste bevisa och förtjäna ditt värde.

  Om du längtar efter nära relationer, lek, vila, nåd, kärlek, mening och djup, men istället fastnar i press, perfektion och prestation då är det här en bok för dig.
  Läs mer
 18. Lost in Careerland: Hur du vinner i spelet karriär, hittar din väg och din röst, E-bok
  Lost in Careerland: Hur du vinner i spelet karriär, hittar din väg och din röst, E-bok
  E-bok
  323,44 kr
  Välkommen att stiga in i spelet som kallas karriär. Lugn bara lugn, jag kommer visa dig kontrollerna, lära dig banorna och hur du levlar upp. Boken har tre delar: 1. Player ONE [delen som handlar om DIG. Hur du hittar din röst, bygger på ditt mod, kartlägger skills och det där som gör dig unik. För om du känner dig själv och vet vad du går för, då är du ostoppbar] 2. Resources [delen som handlar om verktyg & resurser du behöver för att vinna i spelet] 3. Enter the arena [delen som handlar om hur du hanterar det stelbenta spelet för jobbsökande, företagande och utbildning utan att tappa dig själv] För dig som vill trampa upp en egen stig. För alla rebeller, visionärer, outsiders och drömmare. Läs mer
 19. Ihmisen Terveys, E-bok
  Ihmisen Terveys, E-bok
  E-bok
  439,36 kr
  Vauvantekolaki saa maiden välisen politiikan ja luonnonsuojelun helpommaksi ja jos tavoite on 700 000 000 - 2 000 000 000 asukasta tulevien sukupolvien määrässä maapallolla, niin tämän tavoitteen voi saavuttaa jo 100 vuodessa hyvällä yhteispelillä ja oikealla politiikalla. Eli hakemuspapereita vauvantekoja varten. Ja hyvinvointi paranee ihmisten ja luonnon välillä. Kuinka raha kiertää yhteiskunnassa, maan Valtiossa eli perustulo 1200 euro, palkka 1000 - 4000 euro, alennettu palkka 500 - 1000 euro ja työttömyyskorvaus 500 euro ja terveysraha maksimi 600 euro. Nämä rahat ovat kuukausituloja. Hallitus antaa rahaa kuluttajille. Lue tarkemmin "IHMISEN TERVEYS" ja "PARATIISI HALLITUS osa 1 ja osa 2" kirjoista. Olen näitä "IHMISEN TERVEYS" kirjan terveysopintoja soveltanut itseeni, jolloin en ole aina lääkärin apuja tarvinnut. Lääkärin ja lääkkeiden avut voi olla oikeita aina välillä, mutta tämän kirjan terveysopintojen kautta aina vähemmän tarpeellisia kuin nykyään hyvinvointikaupungeissa. Jos maksetaan terveysrahaa omasta terveyden hoidosta kansalaiselle maksimi 600 euroa tai muuta vastaavaa rahayksikköä. Ja lääkärin määräämiä lääkkeitä ei tarvitse läpi elämän syödä vaan kuuriluontoisesti ja oppia terveitä elämäntapoja omilla rahoilla mm. kerhotiloissa eri kaverien ja ystävien ja harrastuksien kanssa ja/tai työpaikoilla. Kuntoterapeutti voi olla uusi ammatti ja myös terveyden hoitaja ja lääkäri hieman korjattuna työpaikkana, ettei liikaa lääkkeitä määrää turhaan. Terveet elämäntavat tulee kansalaisten oppia ja se ei saa olla rahasta kiinni. Jos koteja on oikea määrä, niin kuin tulevaisuudessa vauvantekolain kautta, uusille sukupolville koteja oltava ilman uusien liikarakentamista. Tämän kirjan opintoja voi kuntoterapeutti opiskella ja myös maan kansalainen omalla kielellään ostamalla tämän kirjan kotiinsa. Voidaan siis olla työttömiä, mutta heille tulee ja kaikille tulee maksaa terveysrahaa joka on maksimi 600 euro/kk. Ja perustulo ja palkka ja alennettu palkka ja työttömyyskorvaus ovat olemassa. Tällä terveysrahalla voi palkata mm. kuntoterapeutin töihin ja seuraksi. Ja kerhotilat käyttöön. Ja tuliterapia on aina tervetullut hoito ilman lääkärin lääkkeitä ja varmuudenvuoksi kaikki lääkkeet ei käy terapian ajaksi. Jopa luutkin vahvistuu, itse huomasin. Metsien uudelleen kasvatus on tärkeä asia osana tulevaisuuden politiikkaa, kun aiemmin on metsäpaloja ollut ja avohakkuita tehty. Rokotteet täytyy muistaa viruksia vastaan. Tosi hyvä keksintö. Läs mer
 20. Livet med dig i mitt hjärta, E-bok
  Livet med dig i mitt hjärta, E-bok
  E-bok
  116,00 kr
  Den här boken handlar om den gränslösa kärlek och sorg som infinner sig då man förlorar ett litet efterlängtat barn sent i graviditeten, redan innan babyn fått en chans att möta livet utanför sin mammas mage. Om att bli gravid på nytt samtidigt som man bär på en stor sorg.
  2019 skulle bli det där magiska året då vi skulle få välkomna vårt  första barn. Drömmen krossades på ett ögonblick och livet som vi kände  det då blev aldrig sig likt igen.
  Den 15 mars 2019 blev jag mamma för  första gången. Jag fick en dotter men fick aldrig ta med henne hem.
  Det är en personlig berättelse och jag har skrivit den som en del av sorgbearbetningen under det första året. Du får följa med i alla de känslor av stormande lycka, svåraste sorg och all vanmakt som kom och gick under tiden före och efter att min dotter Edit föddes.
  Emelie är född 1988 och uppvuxen i Östergötland. Hon har varit bosatt i Los Angeles, Wellington och Stockholm men bor nu i Göteborg tillsammans med sin familj. Utbildad inom ekonomi och marknadsföring och har jobbat inom dessa områden i olika branscher. Det här är hennes första bok.
  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida