15,00 kr - 373,00 kr
373,00 kr
15,00 kr

213 produkter

213 produkter

Här har vi samlat alla e-böcker inom hus & hem. E-böcker du kan ta med överallt och läsa direkt i mobil & på surfplattan. Hitta din nästa läsupplevelse idag!

E-böcker - Hus & hem

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Bli inredare - Så skapar du din drömkarriär steg för steg, E-bok
  Bli inredare - Så skapar du din drömkarriär steg för steg, E-bok
  Isbn: 9789198421002
  E-bok
  42,05 kr

  I e-boken ”Bli inredare - så skapar du din drömkarriär steg för steg” visas steg för steg hur du blir inredare.  

  Du får tips om varför du ska bli inredare, trender som påverkar ditt jobb som inredare, hur du kommer igång som inredare, några nödvändiga grundkunskaper och hur du jobbar med dina kunder.

  Du får också tips och råd du gör för att bli anställd som inredare, hur du startar eget som inredare, hur du skaffar dina inredningsuppdrag, hur tar betalt som inredare och hur du kan gå vidare som inredare.

  Holger Wästlund, som har skrivit e-boken, har som tidigare VD för ett av Sveriges största arkitektföretag ansvarat för många inredare och arkitekter. Han har i praktiken själv prövat och sett hur många andra på företaget prövat alla de råd och tips som finns i denna e-bok.

  Läs mer
 2. Botten upp: En bok om att leva i närheten av alkoholproblem, E-bok
  Botten upp: En bok om att leva i närheten av alkoholproblem, E-bok
  Isbn: 9789175694474
  E-bok
  136,65 kr

  Den klassiska och älskade boken "Botten upp" utkommer nu på nytt på läsares begäran och den är aktuellare än någonsin.

  "En bok jag rekommenderar som handlar om alkoholism och förnekelse, både hos alkoholisten och de anhöriga heter Botten upp av Lena Holfve." Carina Bång Medberoendeinfo.

  "Har läst en bok som heter Botten upp av Lena Holfve, har ni inte läst den så rekommenderar jag den till er! Den handlar om att vi räddar människor från deras eget ansvar. Vi tar hand om saker som den andre vuxne personen borde ta hand om själva. Vi skyddar dem från konsekvenserna av deras eget missbruk. Och när vi skyddar dem från konsekvenserna av deras missbruk så underlättar vi missbruket. Livets Villevalla"


  Lena Holfve gav ut enormt uppmärksammade böcker i en strid ström under 80-90-talet men slutade tvärt som yrkesförfattare och tillbringade därefter 25 år med att bygga upp populära IT-tjänster.

  Nu utkommer en av hennes kanske mest älskade böcker; "Botten upp" på läsares begäran då den knappt går att finan ens hos antikvariaten. Den försvinner snabbt om den kommer in.

  Läs mer
 3. Opas valaistussuunnitteluun, E-bok
  Opas valaistussuunnitteluun, E-bok
  Isbn: 9789528012030
  E-bok
  146,48 kr
  Opas valaistussuunnitteluun antaa eväitiä koti- ja työympäristön valaistussuunnitteluun. Oppaassa ravistellaan perinteistä valaistuskäytäntöä. Se käsittelee valaistusta tavanomaisesta poiketen korostaen päivänvalon kaltaisen valon merkitystä, unohtamatta kynttilän valonkaan luomaa tunnelmaa. Tämän oppaan ja antamieni valaistusneuvojen avulla voidaan kodin valaistus suunnitella niin pitkälle, että sen voi antaa sähkösuunnittelijan ja -asentajan toteutettavaksi. Tämä on edullisin tapa saada kotiin sellainen valaistus, jossa viihtyy vielä vanhanakin. Oppaassa korostuu lapsiturvallisuus, aikuisia ja vanhuksia unohtamatta, kuten myös häikäisyn esto sekä sisustuksen värien oikea näkyminen. lhmiskeskeinen valaistus on nykyaikaa. Niinpä se on tässä oppaassa voimakkaasti esillä. Näitä ohjeita noudattamalla luodaan myös heikkonäköisille ja näkövammaisille laadukas valaistusympäristö, josta voidaan nauttia vuosikymmeniä. Oppaassa esitellään uusi tapa tuoda aitoa päivänvaloa sisälle. Siitä seuraa, että arkkitehdin ei tarvitse enää kiinnittää suurtakaan huomiota ilmansuuntiin, sillä nyt saadaan ensimmäistä kertaa talon pohjoispuolellekkin niin paljon päivänvaloa kuin halutaan. Läs mer
 4. Inuti sorgen, E-bok
  Inuti sorgen, E-bok
  Isbn: 9788726748697
  E-bok
  71,05 kr
  Måndagen den 23 oktober 2000 var den dag som journalisten Tord Andersson insåg att hans son Joel var allvarligt sjuk. Redan då börjar Tord fundera på det värsta som kan hända. Kommer Joel att mista livet?

  Tord Andersson berättar om hur familjens liv vändes upp och ner när 13-årige sonen Joel drabbades av leukemi. Berättelsen följer hur hela familjen drabbas av det hemska som är varje förälders största fasa: Att ens egna barn ska drabbas av en dödlig sjukdom. Inuti sorgen är en gripande och stundvis plågsam läsning om sorg och om överlevnad. För hur går man egentligen vidare när det värsta tänkbara inträffar och sorgen och saknaden aldrig tar slut? Med sin egen berättelse förmedlar Tord hopp och planterar samtidigt ett frö, ett frö om att låta det egna livet ta större plats igen.

  Tord Andersson är pensionerad journalist som har arbetat 13 år som reporter på Östersunds-Posten och 20 år som reporter och ledarskribent på Länstidningen i Östersund.
  Läs mer
 5. Hela livet : En läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar, E-bok
  Hela livet : En läkares erfarenheter om hälsa, forskning och vardagens utmaningar, E-bok
  Isbn: 9789113115504
  E-bok
  145,00 kr
  Det var i baksätet på en taxi i New York som läkaren Anders Rosengren insåg vad som var fel. Han hade blivit inbjuden att tillsammans med världsledande forskare tala om mat, stress och motion. Men trots alla svar från forskningen var det som om den viktiga frågan saknades: vad är det vi vill uppnå med alla hälsoråd? Den frågan blev starten på utvecklingen av ett nytt koncept för att nå hälsa som skulle väcka genklang över hela världen.

  Följ med på en hisnande resa där de stora livsfrågorna vävs samman med små konkreta tips som gör det lättare att hantera vardagen. Du får utforska hur stress och motion påverkar varandra, hur dygnsrytmen kopplas till åldrande, hur din syn på tillvaron i stort färgar dina matvanor.

  Konceptet har visats förbättra människors hälsa i stora studier. Det används av tiotusentals personer via det digitala Livsstilsverktyget och beskrivs nu också på ett personligt och berättande sätt i bokform.
  Läs mer
 6. Mosleys sömnskola : Fyraveckorsprogram till bättre sömn och hälsa, E-bok
  Mosleys sömnskola : Fyraveckorsprogram till bättre sömn och hälsa, E-bok
  Isbn: 9789178871483
  E-bok
  65,25 kr

  Svårt att sova? Du är inte ensam, och det finns hjälp att få. I den här boken delar Dr Michael Mosley med sig av forskning och egna erfarenheter samt en lång rad konkreta råd. Låt honom hjälpa dig reda ut vad som hindrar dig, men också hitta vad som får dig att sova gott. Lär dig vad sömnen betyder för din hälsa och vikt, men framför allt hur du – på bara fyra veckor – kan gå från sömnstörd till en god nattsömn genom att spela i samma lag som din kropps rytm, äta rätt mat, nyttja dagsljuset med mera. När du sover gott städas din hjärna, minnen sparas, känslor hanteras och du får hjälp att lösa problem. Dessutom håller du dig friskare i längden – och förstås, du mår bättre och är gladare på dagarna.

  Läs mer
 7. Depphjärnan : Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?, E-bok
  Depphjärnan : Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?, E-bok
  Isbn: 9789178871155
  E-bok
  116,00 kr

  Succéförfattaren och psykiatern Anders Hansen är tillbaka med en ny bok om hjärnan, där han reder ut varför vi mår så dåligt när vi har det så bra. Det är lätt att tro att man har en trasig hjärna när man mår psykiskt dåligt, men ångest och depressioner är naturliga tillstånd och kvarlevor från urminnes tider då vi riskerade att dö av svält och infektioner. Vi är inte gjorda för att jämt vara glada och lyckliga – om så vore hade våra förfäder inte överlevt särskilt länge. Anders Hansen visar här hur vårt mående fungerar och ingjuter samtidigt hopp om att vi visst kan må bra i dagens uppskruvade och uppkopplade samhälle. För att lyckas behöver vi ta bättre hand om vår hjärna – och vår kropp – och kanske också sluta att ständigt jaga efter lyckan.

  Läs mer
 8. Kontroll före idrifttagning, E-bok
  Kontroll före idrifttagning, E-bok
  Isbn: 9789171627872
  E-bok
  372,65 kr
  Ett elinstallationsarbete ska kontrolleras i betryggande omfattning innan första spänningssättning sker av en färdig anläggning. Det är den som är elinstallatör för arbetet som är skyldig att se till att kontrollen utförs.

  Boken hjälper dig med frågeställningar som:
  Hur ska kontrollen utföras?
  Vad ska kontrolleras okulärt och vilka provningar kan behöva utföras?
  Måste instrument användas?

  Boken beskriver hur kontroll före idrifttagning av elinstallationer kan utföras och följer svensk standard vad gäller inspektion, provning och dokumentation av kontrollerna.
  Läs mer
 9. Handla - om konsumenters makt och ansvar, E-bok
  Handla - om konsumenters makt och ansvar, E-bok
  Isbn: 9789173892322
  E-bok
  108,75 kr
  Handla är boken för alla som vill konsumera lite klokare. Här finns praktiska råd för vilka varor du ska välja - av såväl miljö- som rättviseskäl. Dessutom är boken laddad med nyttiga webbadresser till butiker som säljer vettiga varor och organisationer som berättar hur du kan göra köp som får dig att sova gott om natten. Handla är helt enkelt en handfast guide för dig som vill vara en aktiv konsument.

  Ingela Björck är vetenskapsjournalist och arbetar med informationsfrågor åt Linköpings Universitet.
  Läs mer
 10. Johans lilla egen el bok - En bok om att göra lite nytta, E-bok
  Johans lilla egen el bok - En bok om att göra lite nytta, E-bok
  Isbn: 9789185949335
  E-bok
  137,75 kr

  Ett av de snabbaste och enklaste sätten att göra en insats för att rädda planeten, är genom att göra sin egen el.

  Det betyder att alla är med och gör energi till varandra. En solig dag eller en blåsig kväll kommer din el från det egna taket eller den egna tomten.

  Det är långsiktiga kloka satsningar, du vet vilket elpris du har 40 år framåt!

  Och det är roligt.

  Johan Ehrenberg berättar på ett roligt och smittande sätt om varför vi ska göra lite energi själva. Boken är en enda lång inspirationsresa men också full av tips och idéer.

  Johan berättar om det han själv gjort. Inget annat.

  Om egen el.

  Läs mer
 11. Hantera döden – en handbok, E-bok
  Hantera döden – en handbok, E-bok
  Isbn: 9789178871179
  E-bok
  116,00 kr

  ”Måsteläsning om en av livets allra viktigaste frågor – den om dess avslutning.” Anders Hansen

  Hur ofta talar du om döden? Tanken på att vi en dag kommer att upphöra att existera är sorglig, skrämmande och för många av oss svår att ta till sig. Att tänka och prata mer kring döden – och att lära sig mer om vad som faktiskt kommer att hända – gör oss bättre förberedda. Döden ger perspektiv och påminner om det viktiga i livet.

  Jakob Ratz Endler är läkare och har varit med många patienter när de dör. Vi får följa honom in i akutrum, operationssalar och i samtal med patienter och anhöriga. Han skriver varmt och sakligt om hur döden egentligen ser ut och hur man kan förbereda sig och underlätta för sina anhöriga. Boken innehåller även viktiga frågor som donation och rätten att avstå från behandling, kanske kan boken öppna upp för dina viktigaste samtal i livet.

  Läs mer
 12. Den som hittar sin plats tar ingen annans, E-bok
  Den som hittar sin plats tar ingen annans, E-bok
  Isbn: 9789173875103
  E-bok
  72,50 kr
  Hur hittar man sin plats? Hur vet man att man hamnat rätt?  Författaren, sommarprataren och pastorn Tomas Sjödin söker efter svaren åt oss. Fram växer en hoppfull berättelse om rätten att ifrågasätta, om att gå fast man inte vågar, om att leta efter sitt livs "ja" och till slut hitta sin egen plats.
  Tomas Sjödin är pastor, föreläsare och författare. Han har skrivit ett tiotal böcker, senast Det är mycket man inte måste (med samlade krönikor från Göteborg-Posten) och bästsäljaren Det händer när du vilar. För många radiolyssnare har han också blivit en välkänd röst som återkommande värd för Sommar och Vinter i P1.
  Läs mer
 13. Minibok: Orkidéernas historia 1894, E-bok
  Minibok: Orkidéernas historia 1894, E-bok
  Isbn: 9789187363726
  E-bok
  18,85 kr
  När du ser färgglada orkidéer hos blomsterhandlaren så kan det kännas som ett modernt fenomen att kunna köpa exotiska blommor här i kalla Sverige.

  Men redan i slutet av 1800-talet rådde det orkidéhysteri över stora delar av världen.

  I den här e-boken får du en spännande inblick i de här vackra blommornas historia.  Texten beskriver de viktiga händelserna i orkidéernas historia och hur samlare reste runt i hela världen för att hitta värdefulla och sällsynta arter.

  Texten är också spännande eftersom du får exempel på de extrema priser som samlare var beredda att betala för unika arter.  Du får också läsa om utrotningshotade arter och hur man försökte rädda dem genom nya lagar och förbud.

  Den här texten publicerades i ”Ny Illustrerad Tidning” och skrevs troligen av någon av tidskriftens regelbundna skribenter.

  Eftersom den här texten skrevs på 1800-talet så innehåller den mått, ord och personer som inte är så bekanta i dag. Därför har vi kompletterat originaltexten med en kortfattad ordlista.

  Läs mer
 14. Ylvas Tarotbrev, E-bok
  Ylvas Tarotbrev, E-bok
  Isbn: 9789175693729
  E-bok
  93,39 kr
  Lektionsbrev i bokform om Tarot, lite enklare där du får lite grunder på ett underhållande vardagligt sätt. I första brevet tar jag upp principerna med alla Ess, för du vill väl kanske ha ett extra i rockärmen?

  Vad handlar egentligen Tarot om? För mig är det nycklar till livet. Lilla arkanans kort som berättar om vad som finns i vardagen i sysselsättning, arbete, aktivitet, engagemang, känslor, allt från hat till kärlek, missnöje till lycka, upplevelser, struktur, ordning och kontroll både positivt och negativt, den fysiska kroppen, det materiella, pengar, tankar, funderingar, rädslor, begränsningar, möjligheter och välmående eller så illa som sjukdomar skapade ifrån en tanke till ett fysiskt mönster. och så på toppen av det alla aspekter ifrån stora arkanan som visar på de större händelserna och även korsvägar i livet, val, beslut, växande eller reflektioner.

  Passar bra om du inte har tolkatTarot tidigare och även om du har flera års erfarenhet.
  De 26 breven tar upp grunderna i varje sifferkort, exempelvis alla treorna och i det även Kejsarinnan, samt folket var för sig och så kort nr 11- 21 i stora Arkanan.

  Tarot steg för steg var Ylvas första bok som utkom 1993. Sedan dess har det blivit över 20 böcker i olika ämnen, varav 17 i ämnet Tarot.

  Ylva har blivit omnämnd som Sveriges Tarotdrottning och med över 40 års erfarenhet  av olika områden inom nyandlighet. Det finns en hel del kunskap som Ylva vill dela med sig av. Ylva har sett auror sedan barnsben och jobbat med färger sedan början på 90-talet.

  Ylva är en kreativ inspiratör som skriver, tolkar kort och symboler, leder kurser och har föredrag.
  Läs mer
 15. Kristaller sten för sten, E-bok
  Kristaller sten för sten, E-bok
  Isbn: 9789175695471
  E-bok
  116,99 kr
  Kristaller sten för sten är en enkel bok om kristaller i olika avseenden. Som för dagligt energibruk, eller vardagsmagi, healing eller för att läsa energi i - spå.

  Från grunden med val av stenar, rening, förvaring, som smycken, meditation och balansering.

  Stenarnas färger och till chakras.

  Det är de vanligaste kristallerna som tas upp i boken. Ca 70 olika kristaller tas upp.

  Lär dig enkelt att förstå kristallernas magiska egenskaper, det energimönster som de bär med sig.

  Denna bok gavs ut 1994 under samma namn men då spiralbunden och utan bilder på kristallerna. Detta är en omarbetad version.


  Läs mer
 16. Smärtfri: Träna och töj dig smärtfri med hjälp av hemövningar, E-bok
  Smärtfri: Träna och töj dig smärtfri med hjälp av hemövningar, E-bok
  Isbn: 9789175696195
  E-bok
  77,66 kr
  Effektiv träning för en smärtande kropp. Du kommer att överraskas hur lätt det är att smärtlindra dig själv. Vanliga åkommor så som ryggskott, nackspärr, smärtande knä och annan ledvärk lindrar du genom dessa enkla övningar.

  Camilla Gasslander är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med inriktning på smärta och idrottsskador. Licensierad personlig tränare, med över tjugo års erfarenhet av branschen. Hon är en mycket anlitad föreläsare.
  Hon säger: Träning är lika viktigt som att borsta tänderna. För att bli smärtfri behövs endast dessa enkla övningar och kämparglöd.
  Läs mer
 17. Det som spirar ur snö: En hortikulturell berättelse om radikala livsval, E-bok
  Det som spirar ur snö: En hortikulturell berättelse om radikala livsval, E-bok
  Isbn: 9789175693828
  E-bok
  77,66 kr
  En student med växtplatsångest.
  En nunna med nyuppryckta rötter.
  En samisk trädgårdsdesigner som skördat framgång.

  Deras vägval korsas. I fjällbyn vid vägens början möts de.
  Odlar potatis och hopp. Beskär buskar och varandra. Planterar rosor och visioner.

  Och se. Det spirar ur snön.
  Tänk ändå vad allting har lätt för att växa här.

  En hortikulturell berättelse om radikala livsval.

  Mariana Mattsson blev aldrig nunna.
  Hon blev trädgårdsambassadör, Garden Designer och författare.
  Hon skapade Mästarrabatten 2015 och mottog Gröna Pennpriset 2013.
  Sedan 2009 publiceras hennes populära trädgårdskrönikor i varje nummer av tidningen Hemträdgården.
  Detta är hennes fjärde trädgårdsbok och första roman.
  Läs mer
 18. Den feta maten: Hur fungerar den , E-bok
  Den feta maten: Hur fungerar den , E-bok
  Isbn: 9789175693606
  E-bok
  34,41 kr
  Myndigheternas intentioner är att vi ska äta nyttigt fast dom kört fast någonstans på vägen för länge sedan. Det kanske var då när man skapade nyckelhålet 1989. Myndigheternas första rekommendationer kom i början av 1970-talet och människorna har vid det här laget vant sig vid att våra myndigheter ger oss kostråd. Vi förväntas göra som det står i dom.

  Har skrivit sedan 1977 och gett ut 13 böcker på svenska och finska. Några av dem är på tre språk, alltså även på engelska.
  Fick beteckningen diabetes 2009. Detta gjorde att jag började tänka på kosten och därefter äta lågkolhydratkost.
  Läs mer
 19. Medan vi fortfarande älskar, E-bok
  Medan vi fortfarande älskar, E-bok
  Isbn: 9789173875059
  E-bok
  72,50 kr
  Alla som gifter sig älskar varandra och vill hålla ihop. Ändå slutar nästan hälften av alla äktenskap i skilsmässa, i Sverige fler än 20 000 om året. Måste det vara så? Nej, säger psykologen och parterapeuten Mattias Stølen Due. Mattias Stølen Due vill inspirera till handlingar och hållningar, tankar och beteenden som lyfter kärleken och relationen - innan det är för sent. Läs mer
 20. 99 galna fakta du inte visste om bad, E-bok
  99 galna fakta du inte visste om bad, E-bok
  Isbn: 9789188543004
  E-bok
  18,85 kr
  Det här är boken för dig som älskar att bada.  Här hittar du 99 galna fakta om allt som har med badning och bad att göra.

  Du kan läsa om författare som sätter sig i badkaret när de behöver nya idéer, premiärministern som skötte diplomatin när han satt i badet och prinsen som skrivit en film om badande.

  Du kan också läsa om hur man kan bada i vin, lera, gelé – och blod.  Här finns kul anekdoter om både tvål, badkar, badrum och miljonstaden där invånarna förbrukade rekordmycket vatten eftersom det inte fanns några avstängningskranar.

  Bokens 99 galna fakta är lättlästa och skrivna med glimten i ögat för att ge dig kul läsning när du åker tunnelbana, ligger i sängen... eller tar ett härligt varmt bad.

  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida