18,00 kr - 247,00 kr
247,00 kr
18,00 kr

90 produkter

90 produkter

Här har vi samlat alla e-böcker inom fiske, jakt & skytte. E-böcker du kan ta med överallt och läsa direkt i mobil & på surfplattan. Hitta din läsupplevelse idag!

E-böcker - Fiske, jakt & skytte

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Träna din hund : steg för steg till en glad och väluppfostrad hund, E-bok
  Träna din hund : steg för steg till en glad och väluppfostrad hund, E-bok
  E-bok
  66,70 kr
  Med hjälp av positiva träningsmetoder gör du träningsprocessen till en roligt lek både för dig och din hund. Samtidigt stärks också relationen mellan dig och hunden. Den här hunden visar dig hur du tydligt lär din hund grundkommandon som "Hit!", "Plats!" och "Loss!". Steg för steg lär du din hund hur den t.ex. ska gå i koppel utan att dra, inte passera "osynliga gränser" och att visa respekt för barn och husdjur. I boken finns också problemlösning så att du kan få bukt med sådant som rädsla och aggression genom motbetingning och positiv omdirigering.

  Kyra Sundance är en internationellt känd hundtränare. Hon uppträder med hundar i stuntshower och har skrivit flera bästsäljande böcker. Kyras böcker har sålts i över en miljon exemplar och bygger på att träningen ska vara effektiv och rolig för såväl hund som människa.
  Läs mer
 2. Maaseudun matkassa, E-bok
  Maaseudun matkassa, E-bok
  E-bok
  185,80 kr
  Kurkistuksia mökin puutarhan kauttamaaseudun elämään ja historiaan. Läs mer
 3. Din vän valpen : så bygger ni en relation för livet, E-bok
  Din vän valpen : så bygger ni en relation för livet, E-bok
  E-bok
  58,00 kr

  Tänker du att din blivande hund ska bli en kär familjemedlem? Har du ambitionen att förstå dig på din hund och varför den gör som den gör? Vill du träna din valp på bästa sätt? Då är detta boken för dig.

  Din vän valpen står för en modern syn på hunduppfostran, där den ömsesidiga respekten väger tyngst. I stället för bestraffningar belönar och förstärker Natasja Ravenklint hundens positiva beteenden.

  Boken innehåller allt du behöver veta före valpköpet och berättar hur du handskas med olika situationer under den första tiden. Allt från val av ras till vad du behöver innan valpen flyttar in. Dessutom massor av praktisk vardagsträning som vad du gör när valpen tigger vid matbordet eller drar i kopplet.

  Övningarna beskrivs i tre nivåer beroende på hur mycket tid du vill lägga: enkla vägen, lagomvägen och träningsvägen.

  Unna dig och din hund att bli bästa vänner på riktigt!

  Läs mer
 4. Skogslycka: Tips för möten i skogens gläntor, E-bok
  Skogslycka: Tips för möten i skogens gläntor, E-bok
  E-bok
  87,00 kr

  SKOGSLYCKA kan vara så mycket. Kanske att möta lavskrikan i sin gamla granskog eller att ta en
  tupplur i en glänta med rådjuren. I den här boken berättar naturfotografen och journalisten Rolf Segerstedt om många fina möten i våra skogar. Möten som kan tjäna som inspiration för oss andra.
  I bokens första del gör vi nedslag i lyckor, alltså gläntor i skogen, där han varit med om något
  spännande. I bilder och korta texter berättar han om mötena.

  I bokens andra del förmedlar han erfarenheter som ger fler möjligheter att se och möta fåglarna
  och djuren i skogen. Tipsen ökar dina chanser till ett vildare liv.

  I bokens avslutande tredje del får vi veta mer om begreppen skogsbad och rewildning som båda
  tjänar till att öka vår skogslycka.

  Läs mer
 5. Bobs lilla bok om livet, E-bok
  Bobs lilla bok om livet, E-bok
  E-bok
  71,05 kr
  "Jag inser att det kan låta konstigt och till och med lite löjligt att säga så här om en katt, men jag tycker att han är en sann inspirationskälla. Det är som om han vore en gammal filosof som förstår sig på allt och alla i sin omgivning. Som om han redan har sett allt förut och vet allt om livet. De senaste tio åren har han faktiskt varit ett slags guru för mig." - James Bowen

  I Bobs lilla bok om livet delar James Bowen, författare till den internationella bästsäljaren Gatukatten Bob, med sig av de erfarenheter och insikter han fått under åren med sin trogne vapendragare Bob.
  Läs mer
 6. Tranropet, E-bok
  Tranropet, E-bok
  E-bok
  100,05 kr
  Försommar. Fågelsång, harsyreblänk och fjärilsfladder. Dofter av jord och vatten. Laxöringsvak, rävungars gnäll. Gökrop, rödhakedrillar och blånande skuggor. Begynnande natt. I mossan ligger en rad laxöringar. De fuktiga kropparna blänker guldgula i nattljuset, ett återsken av norrlandshimlens försvinnande färgprakt.

  Tranropet är en fiske- och naturskildring av författaren Hans Lidman som uppmuntrar läsaren att söka sig ut i den svenska naturen med en genreöverskridande läsupplevelse.

  Hans Gustav Otto Lidman (1910-1976) var en svensk författare och fotograf. Lidman är mest känd för sina litterära naturskildringar och genreöverskridande författarskap där läsaren får följa med på hans vandringar och resor, fiskeäventyr och möten med många spännande människor.
  Läs mer
 7. Apportering till vardag och fest, E-bok
  Apportering till vardag och fest, E-bok
  E-bok
  217,50 kr
  Har du en fågelhund och vill hitta ett riktigt roligt sätt att aktivera din hund på - och kanske starta på jaktprov? Vill du träna på ett sätt där din hund har lika roligt som du när ni tränar? Vill du lära dig hur du kan kombinera klickerträning och jaktprovsträning? Då är det här en bok för dig!

  Apportering till vardag och fest är den första boken på svenska om hur du kan träna jaktapportering med klickertänk. Boken beskriver ett nytänkande inom fågelhundsträningen som utmanar dig att testa något nytt ? om du vågar och vill. I boken presenteras mer än 100 övningar som du kan göra för att få en duktig apportör. Övningarna är anpassade för de inledande jaktprovsklasserna för spaniel och retriever, men även du som har en stående fågelhund har nytta av boken när du lär in apporteringsarbetet.

  Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är instruktörer i Göteborg bedriver all träning sin med klickertänk. Med sina spanielar och retrievrar tränar och tävlar de lydnad, bruks, agility, rallylydnad, viltspår och går på jaktprov.
  Läs mer
 8. Valpträning till vardag och fest - belöningsbaserad fågelhundsträning, E-bok
  Valpträning till vardag och fest - belöningsbaserad fågelhundsträning, E-bok
  E-bok
  217,50 kr
  Rätt från början! Har du en fågelhundsvalp? Kanske tänker du jaga med den eller starta på prov – eller så vill du bara träna på det som din hund i grunden är avlad för? Vill du dessutom träna på ett sätt som ger glädje för både dig och valpen är det här boken för dig! Gör en massa rätt från början så blir träningen av den lite äldre hunden så mycket lättare! I den här boken får du lära dig mer om hur du skapar goda rutiner som kommer göra jaktträningen mycket lättare. Du får tips om hur du kan lära valpen att växla mellan aktivitet och vila och såklart finns massor av tips på valpövningar kring till exempel stadga, apportering, stoppsignal och dirigering. Filmer på alla övningar! Från författarna till boken Apportering till vardag och fest! Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är hundinstruktörer och bedriver all träning med ett klickertänk. Med sina retrievrar och spanielar fokuserar de främst på jaktträningen – både att jaga och att starta på prov. De har även erfarenhet från tävlingslydnad, brukslydnad, agility, rallylydnad, viltspår, specialsök och nosework. 2012 gav de ut boken ”Apportering till vardag och fest” och startade Klickerförlaget, där de sprider kunskap om positiv hundträning genom kurser, filmer och det skrivna ordet. Boken finns nu tillgänglig som förhandsbeställning. Den skickas från oss i mitten av december. Läs mer
 9. Studiehandledning Apportering till vardag och fest, E-bok
  Studiehandledning Apportering till vardag och fest, E-bok
  E-bok
  79,75 kr
  Behöver du lite mer struktur på din träning? Är ni ett träningsgäng som vill ha en kurs att följa? Eller är du kanske instruktör och vill ha ett bra kursupplägg som bygger på boken Apportering till vardag och fest? Då är den här studiehandledningen något för dig! Handledningen innehåller åtta tillfällen med tips på praktisk träning, vad du kan läsa i boken som knyter an till träningen, vad du ska tänka på när du utvärderar träningspasset och vad du ska träna på till nästa tillfälle. Den är uppbyggd som en grundkurs där vi riktar in oss på de mest grundläggande färdigheterna din hund behöver för att bli en bra apportör: Gripa och hålla fast, avlämningar, fotgående, stadga och stoppsignal, närsök, dirigeringar och hur du kan sätta ihop alla moment. Använd handledningen som det passar dig bäst! Lägg till eller ta bort övningar, gör det lättare eller svårare och anteckna gärna direkt i den. Elsa Blomster och Lena Gunnarsson driver Klickerförlaget Göteborg AB där de sprider kunskap om positiv hundträning genom kurser, filmer och det skrivna ordet. Läs mer om våra kurser och böcker på våra hemsidor: www.klickerforlaget.se och www.apporteringtillvardagochfest.se Läs mer
 10. Retrieving for All Occasions - Study Guide, E-bok
  Retrieving for All Occasions - Study Guide, E-bok
  E-bok
  94,25 kr

  Does your gun dog training need a little more structure? Are you part of a group that wants a program to help organize your training together? Or maybe you are an instructor who wants to organize a course based on Retrieving for All Occasions? Then this study guide is for you!

  The guide has eight lessons with tips for practical training, an overview of how to you can connect your training to the book, what you should think about when you evaluate your training sessions and what you should work on until your next lesson.

  The study guide is designed as a foundational training program and focuses on the most basic skills your dog needs to be a good gun dog. It cover themes such as taking and holding, delivery to hand, heelwork, steadiness and stop whistle, hunting an area, directional retrieves and how you can put it all together. Use the guide in whatever way suits you best! Add or subtract exercises, make it easier or more difficult and feel free to scribble everywhere in it. 

  Elsa Blomster and Lena Gunnarsson are dog training instructors in Gothenburg, Sweden, and use only reward-based training methods. They train and compete with their spaniels and retrievers in obedience, agility, rally obedience, tracking, and field trials. Read more about their courses and books on their webpage: www.retrievingforalloccasions.com

  Läs mer
 11. Med passion för det vilda - jakten, hundarna, maten, E-bok
  Med passion för det vilda - jakten, hundarna, maten, E-bok
  E-bok
  188,50 kr

  Med passion för det vilda - jakten, hundarna, maten är boken är för dig som gillar hundar – och jakt. Det är en hundträningsbok och en kokbok fast allra mest är det en bok som vill inspirera dig. 

  Inspirera dig till att vilja testa nya saker i träningen av din jakthund och pröva på nya recept i köket men även ge dig lite nyttig kunskap om viltvård, djur och natur. 

  Det här är boken som ger dig nästan alla delarna i jakten med hund. Alltifrån träningen av jakthunden till första hjälpen för hund, styckning och tillagning av viltet, hur du tränar viltspår, vad du har för ansvar som jägare med mera.  

  Oavsett om du är ”gammal och garvad” inom jakten eller en nyfiken nybörjare –?här finns något för alla. 

  Helena Lyckoskog har tränat hund sedan barnsben. Jakten är en stor del av hennes liv –framför allt jakten med hund. När hon inte jobbar som lydnadsinstruktör dömer hon viltspårprov, utbildar och meriterar hundar inom viltspår samt tränar eftersöksekipage. Helena håller utbildningar för blivande viltspårinstruktörer samt föreläser och skriver i olika tidningar om hundavel, jakthundens träning och välmående med mera.  

  Läs mer
 12. Retrieving for All Occasions, E-bok
  Retrieving for All Occasions, E-bok
  E-bok
  217,50 kr

  Do you have a gun dog and want to have a great time working with your dog and perhaps enter a field trial? Do you want to find a training method where your dog has just as much fun as you do? Do you want to learn how to combine clicker training and field trial training? If so, this is the book for you.

  Retrieving for All Occasions is an accessible and inspiring book about how you can use the clicker training philosophy in your gun dog training. The book describes an approach to gun dog training that will challenge you to try something new – if you have the desire and will to do so. This book includes over 100 exercises to train a talented spaniel or retriever. The exercises are for introductory field trial classes for spaniels and retrievers, but this book is also useful for those who have pointers or setters and want to train them for gun dog work.

  Elsa Blomster and Lena Gunnarsson are dog training instructors in Gothenburg, Sweden, and base all their training on the clicker training philosophy. They train and compete with their spaniels and retrievers in obedience, agility, rally obedience, tracking, and field trials. 

  Läs mer
 13. Det gula ögat, E-bok
  Det gula ögat, E-bok
  E-bok
  71,05 kr
  På kullen häckar ett par kråkor. I grannens gamla granar finns ytterligare ett kråkbo. Och i kärret häckar ett tredje par. Alla dessa kråkor gör en hel del ofog. Men trots risken som kråkorna medför är kullen full av småfåglar. De har byggt sina bon utom synhåll och i största möjliga mån utom räckhåll. Men det är inte alltid deras ansträngningar räcker till och kråkorna är både närgångna och påhittiga ...

  I Det gula ögat berättar författaren Hans Lidman om vildmarken i hans hemtrakter Hälsingland. Om vildmarken, naturvårdsarbetet och det blomstrande djurliv det medför.

  Hans Gustav Otto Lidman (1910-1976) var en svensk författare och fotograf. Lidman är mest känd för sina litterära naturskildringar och genreöverskridande författarskap där läsaren får följa med på hans vandringar och resor, fiskeäventyr och möten med många spännande människor.
  Läs mer
 14. Lapplands stjärna, E-bok
  Lapplands stjärna, E-bok
  E-bok
  100,05 kr
  Under en resa till Norrland träffar författaren Hans Lidman norrlänningen Mikko som berättar för honom om sin olycka. Om den skatt han hittat för tjugo år sedan, men tappat bort och letat efter uppe på fjället sedan dess. Om Lapplands stjärna, det mest begärliga av de råämnen, korunder, som slipade blir till vackra rubiner och granater. Det värdefulla mineralet med det gåtfulla och fantasieggande namnet ...

  I Lapplands stjärna berättar författaren Hans Lidman om sina naturupplevelser och människomöten uppe i det vackra norr. Boken består av en samling berättelser som Lidman samlat på sig under sina resor.

  Hans Gustav Otto Lidman (1910-1976) var en svensk författare och fotograf. Lidman är mest känd för sina litterära naturskildringar och genreöverskridande författarskap där läsaren får följa med på hans vandringar och resor, fiskeäventyr och möten med många spännande människor.
  Läs mer
 15. Kring kojelden, E-bok
  Kring kojelden, E-bok
  E-bok
  71,05 kr
  Under julhelgen bestämde sig kamraterna för att de skulle ge sig upp i bergen för att ta sig an Storbergsbjörnen. Det var vackert och stjärnklart när de båda jägarna spände hästen framför en kälke och begav sig upp mot Storberget. Med sig hade de en säker och rutinerad älghund. Det hade fallit så mycket snö att hästen hade svårt att ta sig fram och de nådde inte björnens ide förrän sent på förmiddagen.

  Kring kojelden är en samling vildmarksberättelser av författaren Hans Lidman.

  Hans Gustav Otto Lidman (1910-1976) var en svensk författare och fotograf. Lidman är mest känd för sina litterära naturskildringar och genreöverskridande författarskap där läsaren får följa med på hans vandringar och resor, fiskeäventyr och möten med många spännande människor.
  Läs mer
 16. Nordens fartyg från hednatiden 1872, E-bok
  Nordens fartyg från hednatiden 1872, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  I flera tusen år var havet det bästa och snabbaste sättet att ta sig fram.  I den här e-boken får du läsa mer om några av 1800-talets mest fantastiska fynd av forntida båtar.

  Trots att det gått mer än 140 år sedan den här texten om arkeologiska fynd skrevs så är den fortfarande aktuell.  

  Du får läsa om de sensationella fynd av båtar som gjordes i mitten av 1800-talet i Norge och dåvarande Danmark. I dag är båda båtarna i texten, Nydambåten och Tuneskeppet, populära sevärdheter på museer i Slesvig respektive Oslo.

  Den här texten skrevs år 1872 av signaturen ”O. M:s” och publicerades i den mycket populära tidskriften Ny Illustrerad Tidning.  Fökortningen användes av Sveriges mest kända arkeolog genom historien, Oscar Montelius (1843–1921).  Han var så banbrytande i sin forskning att hans böcker fortfarande används i undervisningen på universiteten.

  Eftersom den här texten skrevs på 1800-talet så innehåller den mått, ord och personer som inte är så bekanta i dag. Därför har vi kompletterat originaltexten med korta texter med mått och viktiga ord.

  Läs mer
 17. Forntidens djurparker. Återutgivning av text från 1921, E-bok
  Forntidens djurparker. Återutgivning av text från 1921, E-bok
  E-bok
  18,85 kr

  I den här e-boken får du veta mer om djurparkernas flera tusen år långa historia.
  Du får läsa om de allra första samlingarna i faraonernas Egypten och får sedan mängder av exempel från både Fenicien, Kina, Indien och romarriket.

  Texten är fylld av fakta om vilka djur som var populära under olika tidsperioder.

  Den här texten publicerades ursprungligen år 1921 i tidskriften ”Ord och bild” med rubriken ”Några drag ur forntida djurkult”.

  Författare till texten är den svenske zoologen Alarik Behm (1871–1944) som var expert på exotiska djur. Han är mest känd som chef för Skansen och Nordiska museet och som författare till uppslagsverket ”Djurens liv”.

  Eftersom den här texten skrevs i början av 1900-talet så innehåller den mått, ord och personer som inte är så bekanta i dag. Därför har vi kompletterat originaltexten med en kortfattad ordlista.
  Läs mer
 18. Suomen maan Meripedot maalikuvilla selitetyt, E-bok
  Suomen maan Meripedot maalikuvilla selitetyt, E-bok
  E-bok
  26,10 kr
  ”Monia vuosia sitten saatiin hylkeen poika kiini meren rannalta ja vietiin elämänä lähellä olevaan kartanoon. Se oli niin sievä ja lapset suostuivat siihen niin ettei sitä maltettu tappaa. Eikä siitä pikkuisesta elämästä olisi suurta hyötyäkään tapettuna ollut, jonka vuoksi ei se ärsyttänyt ihmisten ahneuttakaan, joka kaikista ihmisen vioista on julmin sekä lähimmäistä että eläimiä kohtaan.”

  “Suomen maan meripedot – maalikuvilla selitetyt” on kiinnostava vuonna 1855 julkaistu tietokirja hylkeistä ja mursuista. Kirjailija Gustaf Erik Eurén oli aikaansa edellä, sillä kirjassa käsitellään myös ihmisen harjoittamaa julmuutta hyljettä kohtaan. Kirja sisältää myös kauniit tietopiirokset mursuista ja eri hyljelajeista.


  Gustaf Erik Eurén (1818–1872) oli suomalainen tietokirjailija, opettaja ja kielentutkija. Hän valmistui papiksi Turun yliopistosta, mutta hän työskenteli suurimman osan elämästään historian lehtorina hämeenlinnalaisessa lukiossa. Eurén perusti myös Hämeenlinnan ensimmäisen sanomalehden vuonna 1858.

  Eurén julkaisi tietokirjallisuuden lisäksi myös elämäkertoja.
  Läs mer
 19. Den ultimata handboken HUND (Epub2), E-bok
  Den ultimata handboken HUND (Epub2), E-bok
  E-bok
  58,00 kr
  EBOK, Epub2 
  ISBN: 9789188987396 


  Fixa hundtricket med din bästa vän.  

  I Sverige finns det nästan en miljon hundar och minst lika många lyckliga hundägare. Den här boken är för er, och för dig som är på väg att skaffa hund.  

  Kan din hund sitta fint, komma springande eller stanna när du ber den? I den här boken lär du din hund viktiga kommandon, vardagslydnad och roliga trick som utvecklar er relation. Utöver hur du lär ut olika trick får du tips på förberedelser inför valpköpet och lär dig hur du uppfostrar en valp. Dessutom får du kunskap om första hjälpen för hundar och om olika hundraser.

  Sammantaget ger boken dig de verktyg du behöver inför livet med hund och utrymme för att anteckna era framsteg. Boken är helt enkelt en ultimat guide för dig som hundägare.

  Läs mer
 20. Varsinainen hirvijahti, E-bok
  Varsinainen hirvijahti, E-bok
  E-bok
  100,05 kr
  Aaro Pori, Tuomo Suotalo ja Esa Vaara ovat jo aikaa sitten muuttaneet pois pohjoisen selkosilta, mutta metsän imu on edelleen vahva. Lapsuudestaan asti yhtä pitänyt kolmikko nauttii eräilystä hirvenmetsästyksen muodossa. Nyt edessä on erityinen hirvisyksy, sillä metsästysseura on saanut juhlavuoden kunniaksi muutaman ylimääräisen kaatoluvan. Kenen tähtäimeen juhlahirvet osuvat?

  Jahti alkaa iloisissa ja onnekkaissa merkeissä. Yksi virhe johtaa kuitenkin töppäilyyn ja hätiköintiin, joka muuttaa tunnelman täysin.

  Jorma Kurvinen (1931–2002) tuli tunnetuksi Susikoira Roi -nuortenkirjasarjastaan ja sotaromaaneistaan. Ennen ryhtymistään päätoimiseksi kirjailijaksi Kurvinen työskenteli toimittajana. Häneltä on ilmestynyt myös tietokirjoja. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolme kertaa.
  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida