17,00 kr - 202,00 kr
202,00 kr
17,00 kr

124 produkter

124 produkter

Här har vi samlat alla e-böcker med aforismer & citat. E-böcker du kan ta med överallt och läsa direkt i mobil & på surfplattan. Hitta din nästa läsupplevelse idag!

E-böcker - Aforismer & citat

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Älskad - vila i den du är, E-bok
  Älskad - vila i den du är, E-bok
  E-bok
  143,55 kr
  Älskad är en samling reflektioner om stillhet och vila, om att lyssna till sin inre röst och om att skapa utrymme för det som är allra viktigast i livet.

  Budskapet handlar om att finna meningsfullhet genom att sakta in och skala av för att höra vad ditt hjärta säger och om att lära dig att vila i att du är älskad.

  Bär med dig boken och läs den var och hur du vill. Se den som en ständig följeslagare som påminner dig om att du är älskad.
  Läs mer
 2. Nya ordspråksboken, E-bok
  Nya ordspråksboken, E-bok
  E-bok
  17,40 kr
  Nya ordspråksboken är fylld med helt nya aforismer, aldrig tidigare publicerade i bokform. Alla ordspråken har samma upphovsman, Anders Bryvald, som här presenterar en skrift som inte liknar någon annan. Läs mer
 3. Nya ordspråk, E-bok
  Nya ordspråk, E-bok
  E-bok
  42,05 kr
  Det finns många böcker med gamla ordspråk men bara en med nya. Här får du läsa allt du behöver veta om livet, människorna och vad som driver dom framåt och bakåt. Läs mer
 4. Galna väderrubriker - 155 nyskapande exempel från kvällstidningarna, E-bok
  Galna väderrubriker - 155 nyskapande exempel från kvällstidningarna, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  De senaste åren har kvällstidningarna satsat allt mer på artiklar om väder och deras rubriker har blivit allt galnare.

  I den här e-boken har vi samlat ihop mer än 155 av de allra mest fantasirika tabloidrubrikerna från de senaste åren.

  Rubrikerna i e-boken handlar främst om påhittiga försöken att koppla olika länder och regioner till det svenska vädret.
  Du får läsa om rysskyla, ryssvärme, polska regn och brittisk värme.  För att inte tala om galna väder från både Norge, Skottland, Danmark, Ishavet och Afrika.

  Den här e-boken är perfekt både för dig som hatar kvällspressen och deras påhittade ord – och dig som älskar samma fantasi.

  E-boken har sammanställts av författaren och tabloidexperten Mikael Jägerbrand. Han har en gedigen erfarenhet av rubrikskapande och har jobbat för alla de stora svenska kvällstidningarna.  


  Läs mer
 5. Tänkvärt - en fotobok, E-bok
  Tänkvärt - en fotobok, E-bok
  E-bok
  49,30 kr

  Tänkvärt är en fotobok med 99 citat om bokens betydelse för livet. Citaten är alla infällda i foton, som ger formuleringarna ännu större djup och ger läsaren tillfälle att stanna upp en stund för eftertanke.

  Citaten kommer från ett 80-tal olika författare och tänkare och handlar alla om böckernas och läsningens stora betydelse för människans liv, utveckling och vishet. Fotona, som alla är i fullfärg, har motiv från olika platser i olika länder.

  Tänkvärt är en bok som innehåller mycket uppmuntran och många sanningar att bära med sig. Den påminner om bokens viktiga roll i livet och stimulerar till att ge läsandet ännu större utrymme i vår vardag.

  Boken är uppdelad i nio avsnitt som vardera består av elva foton med citat.

  För att se exempel på bilder och citat och för presentation av boken, gå till Tänkvärt - en fotobok på YouTube eller till www.lor.se.

  Otto Rimås är lärare på Mariannelunds folkhögskola.

  Läs mer
 6. Reflections - A Photo Book, E-bok
  Reflections - A Photo Book, E-bok
  E-bok
  49,30 kr

  Reflections is a photo book with 99 inspirational quotes about reading. The quotes are inserted in photos, which gives them even greater depth and offers the reader an opportunity to pause for a moment of meditation.

  The quotes originate from about 80 authors and philosophers and show the great importance of literature and reading for life, maturity and wisdom. The photos, which are all in full color, have been taken in different places in different countries.

  Reflections is a book which contains a lot of encouragement and many truths to ponder. It is a reminder of the importance of the book, and it encourages giving reading a more prominent place in our lives.

  The book is divided into nine parts with eleven photos and quotes in each part.

  For a sample of quotes and photos, and for a presentation of the book, go to YouTube and look at the presentation video Reflections - A Photo Book.

  Otto Rimas works as teacher at Mariannelunds folkhögskola in Sweden since 1978.

  Läs mer
 7. Kram Kompis, E-bok
  Kram Kompis, E-bok
  E-bok
  43,50 kr
  En humoristisk presentbok som innehåller en kärleksfull hyllning till vänskap. Fylld med oemotståndliga monsterillustrationer som med glimten i ögat lyckas sätta fingret på varför vänskap är så viktig för oss.
  En kram i bokform till den kompis som vi inte vill vara utan!
  Läs mer
 8. Kraft på 21 dagar, E-bok
  Kraft på 21 dagar, E-bok
  E-bok
  135,33 kr

  Vårt undermedvetna – vår autopilot – gör flera tusen små dagliga val, utan att vi är medvetna om att vi gör dessa val. Denna bok är en inspiration till medveten hjälp för att kommunicera med ditt undermedvetna och din inre kraft. Det tar 3-5 min morgon och kväll att genomföra övningarna.

  Några röster om Kraft på 21 dagar: “Jag har fått ett helt annat fokus i det jag gör och kan på ett tydligare sätt få mitt medvetna och undermedvetna att dra åt samma håll”, “så underbar bok för att få ordning på dagarna” “Tänk att en så enkel struktur kan ge så mycket” “jag har fått mera gjort nu på 21 dagar än jag fått på ett halvår tidigare”

  Läs mer
 9. Skaparglädje : med Anna Karolina Larsson, E-bok
  Skaparglädje : med Anna Karolina Larsson, E-bok
  E-bok
  201,55 kr
  Jag älskar att inspirera människor och strössla skaparglädje runt mig. Jag tror att ju fler som använder sin kreativitet dagligen desto mer härlighet sprids vidare till omvärlden. Färgernas kraft får själen att dansa och hjärtat att sjunga, en vacker symfoni dit ord inte når.Detta är en bok för dig som längtar efter att börja måla utan krav och få vara kreativ eller kanske behöver en kick för att komma igång och få mer tid till skapande i vardagen. Här är det fokus på det enkla för jag gillar enkelhet och det skall vara lätt att komma igång med uppfinningsrika idéer. Boken är uppbyggd på 30 dagar med dagliga tips och övningar som jag använder i mitt måleri för att det ska vara roligt, lekfullt och glädjefyllt.

  Mer färg & kreativitet åt folket!

  EPUB3: Fixed format
  Läs mer
 10. Snacka med Citat!, E-bok
  Snacka med Citat!, E-bok
  E-bok
  110,13 kr
  Människan har alltid fascinerats av citat, från de första filosoferna till dagens människor. Många citat lever vidare, generation efter generation. Varför? Kanske för att de med några få ord, ger oss så mycket livsvisdom. Här får du en samling av några av de mest kända citaten samt citat att fnissa åt och mycket annat! En trevlig bok att ha liggande framme och en uppskattad present! Läs mer
 11. Citatboken 3. Mord är alltid mysiga – och 333 andra råa citat från nattredaktionen på Aftonbladet, E-bok
  Citatboken 3. Mord är alltid mysiga – och 333 andra råa citat från nattredaktionen på Aftonbladet, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  VARNING! Den här e-boken innehåller mängder av okänsliga kommentarer om mord, dödsolyckor och tragedier. Läs inte de här citaten om du på något sätt tar illa upp av råa och politiskt inkorrekta uttalanden eller har moraliska invändningar mot skämt om klassiska tabloidord som blod, sex och mord.

  Här får du mer än 333 galna citat från arbetet på Sveriges största kvällstidning.
  De ger dig en unik inblick i hur snacket går på en arbetsplats där man lever på att skriva om tragedier, sex och kändisar.

  Här är några exempel ur boken:
  - ”Det är kanonkravaller.”
  - ”Hola! Vi är lite spanska i dag. Det har varit ett rånmord i Barcelona.”
  - ”Jag letar upp någon snygg likhög i motljus.”
  - ”Nato bombar och förstör, jag blir på dåligt humör.”
  - ”Du kan väl mörda dom redan i ingressen.”

  Majoriteten av citaten i boken hade orsakat skandal om de publicerats några dagar efteråt. Men de kan nog klassas som ”preskriberade” i dag och vi publicerar dom enbart på grund av sitt underhållningsvärde.

  De här galna citaten samlades in av författaren Mikael Jägerbrand under flera års spännande och hektiskt arbete som rubrikmakare. Det mesta i den här e-boken sades under de sista stressiga nattimmarna innan deadline.

  Läs mer
 12. Citatboken 4. Stoppa servrarna – och 222 andra galna citat från Aftonbladets webbredaktion, E-bok
  Citatboken 4. Stoppa servrarna – och 222 andra galna citat från Aftonbladets webbredaktion, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  Var du än arbetar så har du säkert några kul citat från medarbetare som sagt något olämpligt.

  Det är precis den typen av uppsnappade meningar du får i den här e-boken. Skillnaden är att på en kvällstidnings webbredaktion så är tonen hetsigare, blodtörstigare och mer cynisk än nästan någon annanstans.

  Här får du mer än 222 galna citat som alla kommer från redaktionen på Sveriges största nyhetssajt, Aftonbladet.se.

  Några exempel:
  • ”Kraschar en jumbojet i Bromma så finns jag på mobilen.”
  • ”Stoppa servrarna”
  • ”Åh – är det en tysk desperado? Vad kul!”

  OBS: Varning! Varning! Varning! En del av innehållet i den här e-boken är extremt politiskt inkorrekt. Sluta läs nu om du inte gillar cyniska kommentarer om blod, mord, olyckor och död.  

  Alla de här citaten är samlade av journalisten Mikael Jägerbrand som under flera år arbetade på Aftonbladet.se. Han har tidigare gett ut böckerna ”Docklandsboken”, ”Tanums hällristningar” och ”Sveriges 33 mest sevärda vikingaplatser”.
  Läs mer
 13. Galna väderrubriker – 155 nyskapande exempel från kvällstidningarna, E-bok
  Galna väderrubriker – 155 nyskapande exempel från kvällstidningarna, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  De senaste åren har kvällstidningarna satsat allt mer på artiklar om väder och deras rubriker har blivit allt galnare.

  I den här e-boken har vi samlat ihop mer än 155 av de allra mest fantasirika tabloidrubrikerna från de senaste åren.

  Rubrikerna i e-boken handlar främst om påhittiga försöken att koppla olika länder och regioner till det svenska vädret.
  Du får läsa om rysskyla, ryssvärme, polska regn och brittisk värme.  För att inte tala om galna väder från både Norge, Skottland, Danmark, Ishavet och Afrika.

  Den här e-boken är perfekt både för dig som hatar kvällspressen och deras påhittade ord – och dig som älskar samma fantasi.

  Det var under 2010 som Aftonbladet och Expressen blev allt mer kreativa när det gällde att skapa nya väderord för att locka köpare. Sedan dess har varje större väderomslag haussats upp med allt mer fantasirika rubriker.

  E-boken har sammanställts av författaren och tabloidexperten Mikael Jägerbrand. Han har en gedigen erfarenhet av rubrikskapande och har jobbat för alla de stora svenska kvällstidningarna.
  Läs mer
 14. Citatboken 2. 222 kändisar om sin ålder och om att bli gamla, E-bok
  Citatboken 2. 222 kändisar om sin ålder och om att bli gamla, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  Den här e-boken är fylld av spännande citat av svenska och internationella kändisar.

  Alla de här 222 citaten handlar om ålder, åldrande och om att bli gammal.

  Du får läsa om gamla filmstjärnor som känner sig unga – och om unga rockstjärnor som känner sig gamla. Vissa klagar på att kroppen inte hänger med, andra att de är för gamla för att göra sexscener.

  Det här är en bok för dig som vill ha lite kul läsning och du kommer garanterat att hitta citat som stämmer in på dig, din mamma eller mormor...  

  Bokens författare har flera decenniers samlad erfarenhet från olika typer av medier. Han har framför allt ägnat sin karriär åt nöjesjournalistik och har både jobbat för dagstidningar, jobbat för radio och tv samt skrivit böcker.
  Läs mer
 15. Citatboken 5. Fyra skadade är mindre än fem döda – 444 tjuvlyssnade citat på en kvällstidning, E-bok
  Citatboken 5. Fyra skadade är mindre än fem döda – 444 tjuvlyssnade citat på en kvällstidning, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  Mord, blod, olyckor, sex. Det är en rätt bra sammanfattning av snacket på en kvällstidning.

  I den här e-boken får du 444 citat som är cyniska, elaka och blodtörstiga.

  Citaten kommer alla från arbetet på den legendariska kvällstidningen GT i Göteborg. Det här är tidningen där man på 1980-talet var ökända för att hitta på historier och som av misstag råkade göra en löpsedel där det stod ”blodbladet”.

  Läs INTE den här e-boken om du på något sätt tar illa upp av råa och politiskt inkorrekta uttalanden eller har moraliska invändningar mot skämt om klassiska tabloidord som blod, sex och mord.

  De här galna citaten samlades in av författaren Mikael Jägerbrand under flera års spännande och hektiskt arbete som rubrikmakare. Det mesta i den här e-boken sades under de sista stressiga nattimmarna innan deadline.

  Läs mer
 16. Citatboken. Kändisarnas 115 bästa citat om skor, E-bok
  Citatboken. Kändisarnas 115 bästa citat om skor, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  För de flesta vanliga människor är skorna ett vardagsföremål.
  Men för kändisar är det något helt annat och många är helt besatta av skor... skor... och skor.
   
  I den här e-boken får du läsa de 115 allra bästa citaten om skor från massor av olika typer av kändisar. Här finns uttalanden från både modeskapare, författare samt film- och rockstjärnor.

  Här är några exempel ur boken:
  • ”Livet är kort, det ska inte dina klackar vara.”
  • ”Gå aldrig till ett ställe där du måste ha på dig bruna skor.”
  • ”Jag köper skor till kvinnor och de använder dem till att gå iväg från mig.”
  • ”Om en sko passar, så är den för dyr.”

  Bokens författare Marcus Boee har flera decenniers samlad erfarenhet från olika typer av medier. Han har framför allt ägnat sin karriär åt nöjesjournalistik och har jobbat både för dagstidningar, radio, tv samt skrivit ett flertal böcker.
  Läs mer
 17. Minibok: Blomsterspråket 1888, E-bok
  Minibok: Blomsterspråket 1888, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  Vet du vad det betyder om någon ger dig en ackleja, amaryll eller kanske några halmstrån?  

  För de flesta i dag är blomsterspråket nog reducerat till en ros eller två. Men på 1800-talet var det sociala samspelet mycket mer komplicerat än i dag och vilken blomma du gav din fästmö var extremt viktigt.

  I den här e-boken får du veta exakt vilka hemliga budskap du kunde lämna med olika typer av blommor och växter.

  Den här miniboken innehåller också en liten kurs i hur du spår med hjälp av olika blommor och en guide till vad olika färger betydde förr i tiden.

  Den här texten publicerades ursprungligen år 1888 med den långa titeln ”Det nyaste Blomsterspråket eller hvad blommorna säga, jemte verser för minnesböcker samt förklaring öfver färgernas betydelse i blomsterbuketter och ett blomster-ur”.  

  Det här var bara en av många mycket populära böcker om blomstersymbolik som gavs ut under 1800-talet.

  Läs mer
 18. Sherlock Holmes 444 bästa citat om brott och brottsbekämpning, E-bok
  Sherlock Holmes 444 bästa citat om brott och brottsbekämpning, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  Han är världens mest kända brottsbekämpare och har blivit filmad fler gånger än någon annan.

  Nu har vi samlat privatdetektiven Sherlock Holmes allra bästa citat om brott och brottsbekämpning i en praktisk ebok.
   
  Du får fler än 444 citat från detektiven själv. Några är korta medan andra är lite längre.

  Citaten är hämtade från de 60 originalberättelser som skrevs av författaren Arthur Conan Doyle, (1859–1930). Texterna är hämtade ur titlar som ”Baskervilles hund”, ”De fyras tecken”, ”En skandal i Böhmen”, ”Det spräckliga bandet” och ”En studie i rött”.

  Vi har bara tagit med texter där man inte behöver veta något om handlingen, citaten talar alltså för sig själva och ger en spännande inblick i mästerdetektivens sätt att arbeta och hans tankebanor och filosofi.

  Några exempel ur eboken:
  - ”Tag bort alla onödiga faktorer — den, som återstår, måste innehålla sanningen.”
  - ”Det tillhör mitt yrke att utsätta mig för fara.”
  - ”Fakta, fakta, fakta! Jag kan inte göra tegel utan lera.”
  - ”Det är varje människas plikt att se till att rättvisa sker.”

  Läs mer
 19. 58 grötrim från 1850-talet – minibok om bortglömda julseden, E-bok
  58 grötrim från 1850-talet – minibok om bortglömda julseden, E-bok
  E-bok
  18,85 kr
  Många av de julseder som var ett måste för bara 200 år sedan är på väg att försvinna helt.

  Med hjälp av den här e-boken kan du återuppliva en av 1800-talets mest populära sysselsättningar under julen; grötrimmet.

  Här får du 58 klassiska rim som användes på julaftonen här i Sverige på 1850-talet.
  Vid den traditionella julgröten framförde alla vid bordet i tur och ordning ett enkelt och ofta humoristiskt rim – om gröten.

  De grötrim som vi publicerar i den här e-boken samlades in av den svenske författaren Carl Magnus Ekbohrn (1807–1881) och publicerades i en julbok år 1854.  

  Eftersom den här texten skrevs på 1800-talet så innehåller den mått, ord och personer som inte är så bekanta i dag. Därför har vi kompletterat originaltexten med en kortfattad ordlista.

  Läs mer
 20. Kurdish proverbs and sayings: Feylî dialect, English translation, E-bok
  Kurdish proverbs and sayings: Feylî dialect, English translation, E-bok
  E-bok
  44,24 kr
  Kurdish proverbs and sayings
  A collection of proverbs and sayings from Ilam and Kermashan translated into English. The Kurdish texts are written both in Latin and Aramaic alphabets and where needed additional information is given so the reader can understand the core meaning of the proverb.
  To further help the reader with better understanding of the proverbs a glossary is added at the end of the book.

  Författaren är Feylî kurd bosatt i Sverige. Hans mål med den här boken är att bevara de kloka ordspråken och talesätten nedärvda från förfäderna. Denna bok ska förhoppningsvis agera som en bro mellan dåtid och nutid.
  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida