Eböcker

Eböcker

På Ordochbok.se har vi massor av e-böcker till schyssta priser. Här finns en e-bok för alla, leta i vårt enorma sortiment & hitta din nästa läsupplevelse idag!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Priset för svenskt medborgarskap, E-bok
E-bok
116,00 kr
Kommunkontoret, E-bok
E-bok
72,50 kr
Novemberbarn, E-bok
E-bok
87,00 kr
Dagarna med Lydia, E-bok
E-bok
87,00 kr
Profetians tid, E-bok
E-bok
101,50 kr
Efterdyningar, E-bok
E-bok
72,50 kr
Se mig, hör mig, men rör mig inte! - En sann berättelse om våld, missbruk och grova sexuella övergrepp, E-bok
Victoria Silvstedts självbiografi - Att resa sig upp och gå, E-bok
Osynlig Makt, E-bok
E-bok
101,50 kr
Symbolens skugga, E-bok
E-bok
101,50 kr
Nattens oönskade fjärilar, E-bok
E-bok
58,00 kr
Trollkarlen från Oz, E-bok
E-bok
36,25 kr

12 Varor

Per sida

Köp e-böcker hos Ord & Bok

Här hittar du mängder med e-böcker som du enkelt kan få tillgång genom ett par klick. Vi har ett enormt stort utbud att välja mellan. Här finns något för alla smaker och intressen. Du betalar per titel och behöver inte teckna dig för något krångligt abonnemang som du så småningom glömmer att säga upp. För att hitta vad du söker så kan du antingen klicka dig fram genom kategorierna till höger eller så använder du sökrutan längst upp på sidan.

Varför en e-bok?

Många tycker att man skall ha en fysisk pappersbok i handen om man ska läsa en bok. Men det är en gammal vana som sitter djupt begravd hos många. Fler och fler läser exempelvis tidningen på surfplattan eller i mobilen idag. På samma sätt kan du göra det med en bok. Det är även mycket mer miljövänligt med en e-bok än att skövla massa träd och trycka massa pappersböcker som kanske inte ens blir sålda. Dessutom har du alltid med dig din bok i mobilen eller surfplattan. Du kan ha med dig hundra böcker utan problem. Skulle du ha med dig hundra pappersböcker så får du bära på en flyttlåda.