Eböcker

Eböcker

På Ordochbok.se har vi massor av e-böcker till schyssta priser. Här finns en e-bok för alla, leta i vårt enorma sortiment & hitta din nästa läsupplevelse idag!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Seyde från Syrien, E-bok
E-bok
79,75 kr
The school ghost and Mister SNORE, E-bok
E-bok
79,75 kr
7 dagar blev 7 år, E-bok
E-bok
145,00 kr
På hemligt uppdrag, E-bok
E-bok
91,35 kr
Hemligheterna i Finnedal, E-bok
E-bok
108,75 kr
Wilman odlar en lillebror, E-bok
E-bok
81,20 kr
Sjukt kär i dig, E-bok
E-bok
79,75 kr
Även elaka människor har rätt att få må bra, E-bok
E-bok
36,25 kr
Åkes mamma, E-bok
E-bok
36,25 kr
Lilla Jättearga jag, E-bok
42,05 kr

10 Varor

Per sida

Köp e-böcker hos Ord & Bok

Här hittar du mängder med e-böcker som du enkelt kan få tillgång genom ett par klick. Vi har ett enormt stort utbud att välja mellan. Här finns något för alla smaker och intressen. Du betalar per titel och behöver inte teckna dig för något krångligt abonnemang som du så småningom glömmer att säga upp. För att hitta vad du söker så kan du antingen klicka dig fram genom kategorierna till höger eller så använder du sökrutan längst upp på sidan.

Varför en e-bok?

Många tycker att man skall ha en fysisk pappersbok i handen om man ska läsa en bok. Men det är en gammal vana som sitter djupt begravd hos många. Fler och fler läser exempelvis tidningen på surfplattan eller i mobilen idag. På samma sätt kan du göra det med en bok. Det är även mycket mer miljövänligt med en e-bok än att skövla massa träd och trycka massa pappersböcker som kanske inte ens blir sålda. Dessutom har du alltid med dig din bok i mobilen eller surfplattan. Du kan ha med dig hundra böcker utan problem. Skulle du ha med dig hundra pappersböcker så får du bära på en flyttlåda.