Eböcker

Eböcker

På Ordochbok.se har vi massor av e-böcker till schyssta priser. Här finns en e-bok för alla, leta i vårt enorma sortiment & hitta din nästa läsupplevelse idag!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Solnedgången kan ingen ta ifrån mig, E-bok
E-bok
72,50 kr
Min vän från Metaponto, E-bok
E-bok
72,50 kr
Födda i våldets tecken, E-bok
E-bok
72,50 kr
Hedersmannen, E-bok
E-bok
72,50 kr
Kärlek, vänskap och Rock n'roll, E-bok
E-bok
72,50 kr
Dimma över Albysjön, E-bok
E-bok
72,50 kr
Det är vår och jag lever ännu, E-bok
E-bok
101,50 kr
För inte så länge sedan, E-bok
E-bok
101,50 kr
Kolonisterna på hjortronmyrarna, E-bok
E-bok
101,50 kr
Maria Magdalena Mathsdotter - Kungen, samekvinnan och den franske pastorn, E-bok
De värnlösa, E-bok
E-bok
101,50 kr

11 Varor

Per sida

Köp e-böcker hos Ord & Bok

Här hittar du mängder med e-böcker som du enkelt kan få tillgång genom ett par klick. Vi har ett enormt stort utbud att välja mellan. Här finns något för alla smaker och intressen. Du betalar per titel och behöver inte teckna dig för något krångligt abonnemang som du så småningom glömmer att säga upp. För att hitta vad du söker så kan du antingen klicka dig fram genom kategorierna till höger eller så använder du sökrutan längst upp på sidan.

Varför en e-bok?

Många tycker att man skall ha en fysisk pappersbok i handen om man ska läsa en bok. Men det är en gammal vana som sitter djupt begravd hos många. Fler och fler läser exempelvis tidningen på surfplattan eller i mobilen idag. På samma sätt kan du göra det med en bok. Det är även mycket mer miljövänligt med en e-bok än att skövla massa träd och trycka massa pappersböcker som kanske inte ens blir sålda. Dessutom har du alltid med dig din bok i mobilen eller surfplattan. Du kan ha med dig hundra böcker utan problem. Skulle du ha med dig hundra pappersböcker så får du bära på en flyttlåda.