Eböcker

Eböcker

På Ordochbok.se har vi massor av e-böcker till schyssta priser. Här finns en e-bok för alla, leta i vårt enorma sortiment & hitta din nästa läsupplevelse idag!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Barndomsbrunnen, E-bok
Ljudbok
108,75 kr
Somna & somna om : 101 sätt att få kroppen att slappna av, Ljudbok
Pillret : en berättelse om depressioner och doktorer, forskare och Freud, människor och marknader, Ljudbok
Brott kan ej styrkas, Ljudbok
Ljudbok
172,55 kr
Min älskade slaktare, Ljudbok
Ljudbok
65,25 kr
Fredrik 2.0 - "året då jag återfann mig själv", Ljudbok
Ljudbok
217,50 kr
Mikrokosmos, Ljudbok
Ljudbok
72,50 kr
Sommarondska, Ljudbok
Ljudbok
33,35 kr
Pandemi : myterna, fakta, hoten, Ljudbok
Ljudbok
145,00 kr
Bakom garden - ett boxarliv i tio ronder, Ljudbok
Ljudbok
166,75 kr

10 Varor

Per sida

Köp e-böcker hos Ord & Bok

Här hittar du mängder med e-böcker som du enkelt kan få tillgång genom ett par klick. Vi har ett enormt stort utbud att välja mellan. Här finns något för alla smaker och intressen. Du betalar per titel och behöver inte teckna dig för något krångligt abonnemang som du så småningom glömmer att säga upp. För att hitta vad du söker så kan du antingen klicka dig fram genom kategorierna till höger eller så använder du sökrutan längst upp på sidan.

Varför en e-bok?

Många tycker att man skall ha en fysisk pappersbok i handen om man ska läsa en bok. Men det är en gammal vana som sitter djupt begravd hos många. Fler och fler läser exempelvis tidningen på surfplattan eller i mobilen idag. På samma sätt kan du göra det med en bok. Det är även mycket mer miljövänligt med en e-bok än att skövla massa träd och trycka massa pappersböcker som kanske inte ens blir sålda. Dessutom har du alltid med dig din bok i mobilen eller surfplattan. Du kan ha med dig hundra böcker utan problem. Skulle du ha med dig hundra pappersböcker så får du bära på en flyttlåda.