Eböcker

Eböcker

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Röda Ögon: Reisa, E-bok
  Röda Ögon: Reisa, E-bok
  By Emelie Kempe
  E-bok
  27,55 kr
 2. Jul igen: Stilla natt, oheliga natt, E-bok
  Jul igen: Stilla natt, oheliga natt, E-bok
  By Daniel Andersson, Monica Ivesköld, Kristina Suomela Björklund, Annah Oj, Laura Marken, Eva Sjögren, Emelie Kempe, Monika Chanovian, Ingbritt Wik, Philip Stenström, Ingegerd Rönnlid, Lizette Lindskog, Mija Åhlander, Sabine Schulz Svensson, Lovisa Ehr
  E-bok
  14,50 kr
 3. Röda Ögon: Maght, E-bok
  Röda Ögon: Maght, E-bok
  By Emelie Kempe
  E-bok
  14,50 kr
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Fallande ordning

Här hittar du mängder med e-böcker som du enkelt kan få tillgång genom ett par klick. Vi har ett enormt stort utbud att välja mellan. Här finns något för alla smaker och intressen. Du betalar per titel och behöver inte teckna dig för något krångligt abonnemang som du så småningom glömmer att säga upp. För att hitta vad du söker så kan du antingen klicka dig fram genom kategorierna till höger eller så använder du sökrutan längst upp på sidan.

Varför en e-bok?

Många tycker att man skall ha en fysisk pappersbok i handen om man ska läsa en bok. Men det är en gammal vana som sitter djupt begravd hos många. Fler och fler läser exempelvis tidningen på surfplattan eller i mobilen idag. På samma sätt kan du göra det med en bok. Det är även mycket mer miljövänligt med en e-bok än att skövla massa träd och trycka massa pappersböcker som kanske inte ens blir sålda. Dessutom har du alltid med dig din bok i mobilen eller surfplattan. Du kan ha med dig hundra böcker utan problem. Skulle du ha med dig hundra pappersböcker så får du bära på en flyttlåda.

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430