2,00 kr - 440,00 kr
440,00 kr
2,00 kr

927 produkter

927 produkter

Här har vi samlat alla e-böcker med dramatik. E-böcker du kan ta med överallt och läsa direkt i mobil & på surfplattan. Hitta din nästa läsupplevelse idag!

E-böcker - Dramatik

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. Kultainen vasikka, E-bok
  Kultainen vasikka, E-bok
  E-bok
  72,96 kr
  Eedit on nokkela nainen, joka elää poikkeuksellisia aikoja. Ensimmäinen maailmansota riepottelee Eurooppaa. Aivan kaikesta on pulaa, niin perustarpeista kuin luksuksestakin.

  Nyt Eedit on päätynyt hyviin naimakauppoihin konttoristi Jaakon kanssa. Jaakon palkalla ei kuitenkaan eletä sitä ylellistä elämää, jonka perään Eedit haikailee. Eedit kannustaakin aviomiestään käyttämään sodan luomaa yhteiskunnallista kituutusta hyväkseen. Ilman Eeditin rakkautta ei hyväsydäminen Jaakko alkaisi tahkoamaan rahaa muiden epätoivolla. Mutta mitäpä ei mies upean naisen rakkauden eteen tekisi!

  Maria Jotuni kertoo ikiaikaisen tarinan rahasta, rakkaudesta ja omastatunnosta komedian keinoin.


  Maria Jotuni (1880–1943) on yksi mestarillisimpia suomalaisia kirjailijoita. Hänen tunnetuin teoksensa on onnetonta avioliittoa kuvaava romaani "Huojuva talo", joka julkaistiin vasta 20 vuotta hänen kuolemansa jälkeen.

  Jotuni käsitteli teoksissaan usein naisten asemaa ja yhteiskunnallisia epäkohtia. Kirjailijan tarkkanäköiset ihmiskuvaukset ihastuttavat myös 2000-luvulla.
  Läs mer
 2. Coriolanus, E-bok
  Coriolanus, E-bok
  E-bok
  72,96 kr
  Roomalaiskenraali Gaius Marcius Coriolanus on urhea ja voittoisa sotilas, joka on nousemassa Rooman konsuliksi. Coriolanuksen taipumaton luonne kuitenkin kääntyy häntä itseään vastaan. Ankara kenraali menettää nopeasti nälänhädästä kärsivien roomalaisten suosion.

  Coriolanus karkotetaan kaupungista, mikä saa hänet liittoutumaan pahimman vihollisensa kanssa. Coriolanuksen äiti Volumnia on jäänyt Roomaan ja estää poikaansa hyökkäämänsä entisiä joukkojaan vastaan. Mutta onko rauhan solmiminenkaan tyydyttävä ratkaisu?


  William Shakespeare (1564–1616) on yksi maailman merkittävimmistä kirjailijoista. Dramaturgina hän kirjoitti tragedioita, historiallisia näytelmiä sekä komedioita, joita esitetään yhä 400 vuotta myöhemmin. Tämän lisäksi Shakespeare kirjoitti sonetteja.
  Läs mer
 3. Zombier, zombier, zombier : eller Omgiven av odöda, E-bok
  Zombier, zombier, zombier : eller Omgiven av odöda, E-bok
  E-bok
  72,50 kr

  Det går knappast att missa hur zombiens popularitet har ökat de senaste decennierna. Vi ser zombier i reklamfilmer, i sexleksaker som zombiedildos, sketcher om sossezombier, träningsredskap och så vidare. Zombien har lämnat det subkulturella, invaderat kulturen och även akademin.

  Zombier, zombier, zombier : eller Omgiven av odöda är den första svenska antologin som på allvar tar sig an att beskriva zombier ur olika perspektiv. Hur kan vi förstå det växande intresset för zombier? Vad säger det om vår samtid? Vad finns det för nordiska förlagor till zombien? Vilka verkliga smittor skulle kunna orsaka zombieliknande sjukdomar? Hur kan zombien tolkas politiskt?

  Boken består av nio populärvetenskapliga artiklar som behandlar zombier och zombiescenarion ur olika perspektiv. Dessutom finns ett förord med zombiens historia och ett försök att definiera vad som egentligen är en zombie.

  Läs mer
 4. The Clash, E-bok
  The Clash, E-bok
  E-bok
  94,25 kr

  Det här är boken om och av The Clash, världens bästa punkrockband. Här berättas hela historien om fyra killar från »Ladbroke Grove, London w10«, som skrev om rockhistorien under sju omtumlande år 19761983.
  The Clash var en svamp som sög åt sig samtiden och spottade ur sig låtar där varje textrad var på liv och död. De hade integritet nog att blanda rocknroll & punk med reggae & dub; vit musik med svart. The Clash var solidariska internationalister med bultande hjärtan  och samtidigt det snyggaste band världen skådat. De var trendsättare, revolutionärer - och deras legendstatus har aldrig falnat.
  Strummer, Jones, Simonon & Headon - var för sig berättar de här sin egen version av vad som hände; från uppväxten till bildandet av The Clash, om spelningarna, om relationerna inom bandet, till fansen, pressen och andra band. Och, inte minst, hur låtarna kom till.
  Det här är den första Clash-boken som medlemmarna själva varit med och skapat. Materialet är hämtat ur deras privata samlingar och boken är rikt illustrerad med unika bilder av bandet både på och bakom scen, såväl som turnéaffischer, konsertbiljetter och kuriosa.

  »Mitt liv förändrades den sekunden dom gick upp på scen för evigt.« THÅSTRÖM
  »Ett av Englands bästa band någonsin.« NICK HORNBY, författare till bland annat High Fidelity och Om en pojke
  »En enorm inspirationskälla för mig.« BERNARD SUMNER, Joy Division & New Order
  »Alla fyra bidrar till berättelsen, men gång på gång är det Joe Strummers röst som sticker ut. Om en låt inspirerad av en filmreplik säger han att det var som att hålla i ena änden av en tråd som var fäst i en sång och när det börjar gå utför med The Clash beskriver han Jones som Elizabeth Taylor på uselt humör« NEW YORK TIMES

  Läs mer
 5. Familjealbum: Att rädda de tidiga bilderna efter pappa var ett nödvändigt projekt, E-bok
  Familjealbum: Att rädda de tidiga bilderna efter pappa var ett nödvändigt projekt, E-bok
  E-bok
  122,89 kr
  När pappa dog 2002 fick jag överta en kartong med svartvita negativ. Allt var i en salig röra, bara nedslängt. Det var negativ i formatet 6x9 och 6x6, det handlade om de tidiga bilderna, de äldsta som jag känner till.

  Arbetet med negativen efter pappa har varit en tekniskt bitvis krävande process eftersom kvaliteten på materialet var så varierad, men kanske ännu mer en mental prövning. Att anta resan genom min tidiga uppväxt har varit en vandring kantad av minnesbilder och upptäckter.

  Jag bestämde mig för att bevara historien för eftervärlden i form av en bok. Genomgående för alla texter som finns i boken är att det handlar om vad jag minns och vad mina föräldrar berättat för mig under min uppväxt.

  Det här är i första hand ett familjealbum. Intresset är inte allmängiltigt, det är familjebilder. Samtidigt är det en skildring av familjeliv i Karlstad under 1950-talet. Det är ett nedslag på samhällsutvecklingens tidsaxel. Vi söker oss tillbaks till den spirande efterkrigstiden, den period då Sverige påbörjade bygget av folkhemmet. Städerna befolkades, bostäderna blev bättre, det materiella välståndet ökade. Alla hade jobb, alla pilar pekade uppåt.

  Hans Wahlgren är född och uppvuxen i Karlstad. Han köpte sin första systemkamera 1970 och började ägna sig åt gatufotografi utan att förstå att det var en av fotografins äldsta genrer. Det var lustfyllt att fotografera på gatorna. Under en period fanns planer på att bli yrkesfotograf, men lyckligtvis övergavs dessa planer till förmån för en högskoleutbildning inom ekonomi.

  Efter avslutade studier flyttade han med blivande hustrun till Stockholm för att skaffa jobb. Den värmländska arbetsmarknaden var iskall, men i Stockholm var arbetsmarknaden betydligt hetare. Efter några år kan vi flytta tillbaks, var planen. Verkligheten ville annorlunda. Familjen blev kvar i Stockholm och Hans blev framgångsrik managementkonsult med huvudsaklig inriktning på IT-projektledning.   

  Under alla år som konsult var kameran åsidosatt. Den fanns ofta med, men det fanns aldrig tid till fördjupning inom fotografin. År 2006 bestämde sig Hans för att byta karriär. Konsultlivet hade varit framgångsrikt på många plan, men nu var det dags att låta intresset för fotografi få fritt spelrum. Numera ägnar sig Hans på heltid åt fotografi, fortfarande till huvudsak åt gatufotografi. Cirkeln är sluten.
  Läs mer
 6. Den mörka sanningen, E-bok
  Den mörka sanningen, E-bok
  E-bok
  77,66 kr
  Efter en traumatisk upplevelse kämpar Alice mot sina tillitsproblem och många rädslor. Just när hon gett upp hoppet om att få vara lycklig så träffar hon Marco. Han är den första som inte ger upp om henne. Han gör allt han kan för att komma närmare henne och Alice börjar våga tro på att allt ska bli bättre men hon hade ingen aning om vad hon gett sig in på.

  "Alice fick panik när hon såg att det var mannen bakom henne som hade skickat meddelandet. Hon började springa, men mannen sprang efter henne. Hon korsade hörnet på ett hus och såg sig inte för utan ramlade huvudstupa, när hon snubblade på några plankor som låg på marken. Hon hörde en röst som sa hennes namn och hon såg en hand som sträcktes ut mot henne. Alice skrek högt...."


  Rosita Jakobsson är född och uppväxt i Skellefteå. Hon har alltid tyckt om att läsa och skriva och har alltid haft en dröm om att skriva en egen bok. "Den mörka sanningen" är hennes debutroman och hon arbetar redan på andra bokprojekt.
  Läs mer
 7. Slussen: En bedagad skönhet bortom all räddning, E-bok
  Slussen: En bedagad skönhet bortom all räddning, E-bok
  E-bok
  97,32 kr
  Jag har passerat Slussen dagligen under 30 år utan att reflektera över Slussens ändlighet.

  Boken fotograferades huvudsakligen 2014, Slussen var mycket sliten men fortfarande intakt. Jag skrev då "Nu när Slussen måste rivas fann jag det nödvändigt att dokumentera denna åldrande skönhet. En kärleksförklaring till vittrad betong, rostig armering och spruckna kakelplattor."

  Idag är jag glad att jag ägnade ett år att återvända och fotografera den Sluss som nu (år 2016) rivs och som snart inte längre finns mer än i våra minnen.

  Född och uppvuxen i Värmland, sedan 1978 bosatt i Stockholm. Numera frilans- och gatufotograf på heltid. Jag köpte min första systemkamera 1970. Länge fotograferade jag på gatan utan att ha ett namn på företeelsen. Att fotografera på gatan var det som kändes naturligt och intressant. Numer är mitt gatufotograferande ett medvetet val. Det är med kameran på stan som jag har en möjlighet att kommentera och reflektera över rådande samhällsutveckling.

  Kontakt
  hans.wahlgren@wbi.se   
  www.wbi.se
  Läs mer
 8. Kultainen talja - Golden Fleece: irrallisia kuvitelmia - loose imaginations, E-bok
  Kultainen talja - Golden Fleece: irrallisia kuvitelmia - loose imaginations, E-bok
  E-bok
  97,32 kr
  Kultainen talja sisältää kuvia ja kertomuksia ympäri maailmaa. Kuvaaja Lasse Ansaharju on erikoistunut katukuvaukseen, kuvat ovat satoa hänen matkoiltaan. SusuPetal on sanoittanut tunnelmiaan, jotka ovat syntyneet Lassen kuvia katsoessa. Läs mer
 9. Stockholm 1.: Ett år på stan med början i oktober 2011, E-bok
  Stockholm 1.: Ett år på stan med början i oktober 2011, E-bok
  E-bok
  116,99 kr
  Gatufotografering i Stockholm.

  Ett år på stan med början i oktober 2011. "Stockholm 1."  är min första bok i en serie böcker med svartvita gatufotobilder från Stockholm.

  Jag fotograferar liv i Stockholm. Gator och händelser, folk. Men  inte porträtt. De som medverkar på mina bilder vet nästan aldrig om att jag fotograferar. Mitt arbetssätt är att inte synas, jag låter skeenden passera förbi, som dom gör på stan. Om jag stör det jag ser går ögonblicket förlorat. Ibland kommer bilderna till mig, ibland inte.

  Boken utgavs i en första version 2012. Det här är tredje utgåvan med några smärre textmässiga ändringar jämfört med tidigare utgåvor. "Stockholm 2." planeras för utgivning under 2017.

  Boken är tvåspråkig, svenska / engelska.

  Hans Wahlgren är född och uppvuxen i Karlstad. Han köpte sin första systemkamera 1970 och började ägna sig åt gatufotografi utan att förstå att det var en av fotografins äldsta genrer. Det var lustfyllt att fotografera på gatorna. Under en period fanns planer på att bli yrkesfotograf, men lyckligtvis övergavs dessa planer till förmån för en högskoleutbildning inom ekonomi.

  Efter avslutade studier flyttade han med blivande hustrun till Stockholm för att skaffa jobb. Den värmländska arbetsmarknaden var iskall, men i Stockholm var arbetsmarknaden betydligt hetare. Efter några år kan vi flytta tillbaks, var planen. Verkligheten ville annorlunda. Familjen blev kvar i Stockholm och Hans blev framgångsrik managementkonsult med huvudsaklig inriktning på IT-projektledning.   

  Under alla år som konsult var kameran åsidosatt. Den fanns ofta med, men det fanns aldrig tid till fördjupning inom fotografin. År 2006 bestämde sig Hans för att byta karriär. Konsultlivet hade varit framgångsrikt på många plan, men nu var det dags att låta intresset för fotografi få fritt spelrum. Numera ägnar sig Hans på heltid åt fotografi, fortfarande till huvudsak åt gatufotografi. Cirkeln är sluten.
  Läs mer
 10. Det moderna genombrottets dramer. Fem analyser., E-bok
  Det moderna genombrottets dramer. Fem analyser., E-bok
  E-bok
  201,55 kr
  I den här boken analyseras fem dramer från 1880-talet. Alla uppfördes under det litterärt livliga decennium då inte minst debatten om kvinnans ställning var het. Idag förekommer endast två av dem i teaterrepertoaren. Strindbergs Fröken Julie och Ibsens Hedda Gabler räknas till de levande klassikerna. De övriga – Ann Charlotte Lefflers Sanna kvinnor, Victoria Benedictssons Romeos Julia samt Amalie Skrams Agnete – är sällan spelade.

  Här ger fem litteraturvetare sin syn på dramatexterna i nyskrivna analyser. Tillsammans synliggör de frågor som låg i tiden och gestaltades på scenen under en vital period i slutet av 1800-talet.

  Texterna till Lefflers, Benedictssons och Skrams dramer finns också återgivna i boken, som främst vänder sig till studerande i litteraturvetenskap på universitet och högskolor.
  Läs mer
 11. Hungrigt hjärta : Om gudslängtan, livssmärta och Springsteen, E-bok
  Hungrigt hjärta : Om gudslängtan, livssmärta och Springsteen, E-bok
  E-bok
  72,50 kr

  Vi har alla hungriga hjärtan.
  Hjärtan som längtar efter sällskap i ensamheten vi känner.
  Hjärtan som vill finna ett sätt att hantera smärta och sorg i livet.

  Musikern och författaren Robert Eriksson skriver personligt om allas vår önskan att få reda på vilka vi egentligen är och vad det innebär att leva sitt liv fullt ut. Han gör det utifrån Bruce Springsteens låttexter, som ofta handlar om vår brottningskamp med livet, med sig själv, andra människor och Gud.

  Robert Eriksson är författare, musiker och pastor i Betlehemskyrkan i Göteborg. Han är även initiativtagare till den uppskattade Springsteen-mässan.

  Läs mer
 12. Bergman me, Jane you, E-bok
  Bergman me, Jane you, E-bok
  E-bok
  43,50 kr

  BERGMAN ME, JANE YOU : A necro comic ghost sonata in one act.

  BERGMAN LIVES and gives the desire to live.
  Vladimir Oravsky raises Ingmar Bergman to life and allows him to meet up with a wannabe actress, who imagined that the road to success is not necessarily dependent on the hard work and talent ... BERGMAN ME, JANE YOU is Dinner for One also known as The 90th Birthday, is August Strindberg and his The Ghost Sonata, is Shakespeare’s Hamlet, is Lars Norén, is Tarzan and Jane ... 

  But I had a bit of fun too: Like when I read with what seriousness they discussed all my lies and obvious fantasies. I could make them believe anything. They ate it all. Like the most primitive population who can believe in a Lord of the Flies. And how they then drew grotesque conclusions about my plays and films… Totally based on my invented revenge on them. That was a little funny actually…  But after a while my laughing developed into horror: All those dissertations, analyses, etcetera… None of them ever discovered the bluff. From beginning to end everything was nothing but an entertaining revenge over these free lunch eaters. Because by then I was God and no one dared to rewrite my Sinai-tablets. For whom are these so called analyses written and why were they written at all? The cultural hacks don’t give a damn about art or the artists behind it. They only work for these charlatans’ own sake, for their own careers’ sake. To be allowed to parade on some paper or TV station and there sit behind some door with their name on it and with some fancy titles. The world apparently WANTS to be fooled, why else since it lets itself be fooled so easily.

  Damn, devil, cock, shit, hell, prick, cunt, Satan, fuck, bitch, balls, piss, asshole, murran…

  I may be past all that now, but sometimes, still sometimes, I’m reminded of the bitter taste from the time when I had to lick these types’ asses, then I’m reminded… I’ll never get rid of that taste. Even when the worms swallow the last bits on my legs’ flesh, then the taste of ass will live on. I hope, I really hope, that at least a bit of what I’ve done will smell better than those peoples’ stench.

  Läs mer
 13. Ninja Photography: How to create an 'attack system' for making images, E-bok
  Ninja Photography: How to create an 'attack system' for making images, E-bok
  E-bok
  63,76 kr
  Ninja Photography is describing an attack system for making images. Try to create images that are part of you will take a while, but dont cave in, you will get there, even if you may despair at times along the road towards your own photographic language of images. Try to acquire the skills of making photography automatic, a part of who you are, walking around in life. Practice a lot, like a martial artist, making loads of images, and please leave the areas with canned photography out of your life. Läs mer
 14. Slanten i vanten, E-bok
  Slanten i vanten, E-bok
  E-bok
  174,00 kr
  Lennart Hjulström har varit en centralgestalt inom svensk teater under 40 års tid. Han har stått på scenen tillsammans med skådespelare som Thommy Berggren, Sven Wollter och Gunilla Nyroos. I pjäser som Flotten, Hemmet och Sandlådan samarbetade han med Kent Andersson och Bengt Bratt och omformade den svenska teatern till att bli en angelägenhet för de många. Samma drivkraft har han haft som regissör, teaterledare och professor.

  I Slanten i vanten – Scener från teatern och livet tänker han tillbaka på och resonerar om vad som format honom som skådepelare, som regissör och som människa. Samt inte minst om vad teater kan och bör vara. Henning Mankell skriver i förordet: ”Detta är precis det jag en gång hoppades på när jag bad Lennart skriva – med råge! En meditativ text, med nedslag i de praktiska erfarenheterna. Lennart både sammanfattar och tänker nytt på en och samma gång. Det privata viker in sig i yrkesutövningen: detta är vad som format Lennart Hjulström och som i sin tur format ett stycke av den svenska teaterverkligheten.”

  Lennart Hjulström är född 1938 och har medverkat i ett stort antal filmer, bl.a. som flygöverste i Tre kärlekar och rektor i Ondskan. Lennart Hjulström har varit chef för Folkteatern i Göteborg och professor i regi vid Dramatiska Institutet. För närvarande är han verksam som skådespelare och regissör vid Dramaten och Stockholms Stadsteater.
  Läs mer
 15. Snuten i skymningslandet : svenska polisberättelser i roman och film 1965-2010, E-bok
  Snuten i skymningslandet : svenska polisberättelser i roman och film 1965-2010, E-bok
  E-bok
  217,50 kr
  Snuten i skymningslandet är en svensk idé- och kulturhistoria 1965-2010 såsom den kommit till uttryck i de tongivande polisberättelserna i roman och film. Michael Tapper tar avstamp i en historik över den moderna kriminalpolitiken, polisorganisationen och kriminalgenren för att de stilbildande och mest säljande romanerna och filmerna under perioden. Författaren belyser hur genren använts för att angripa folkhemmet och beskriva dess sönderfall.Sjöwall-Wahlöö står inte oväntat i centrum, men även författare som Leif GWPersson, Jan Guillou, Henning Mankell och Stieg Larsson samt filmatiseringarna av deras romaner analyseras. Ett särskilt kapitel ägnas åt de fristående filmserierna Beck, Johan Falk och Wallander.

  I polisberättelserna utspelar sig ideologiska slag om Verkligheten där fiktionen inte bara är en spegel av samtiden utan också påverkar vår uppfattning av den och i slutänden även verkligheten självt genom opinionsbildning och politiska beslut.

  Det är hög tid att sätta sökarljuset på den svenska polisberättelsen i roman och film, och på de politiska sammanhang, händelser och debatter som format och formats av den. Snuten i skymningslandet lägger en avgörande pusselbit till förståelsen av den svenska samtidshistorien.
  Läs mer
 16. King Lear, E-bok
  King Lear, E-bok
  E-bok
  133,10 kr
  Based on the mythological Leir of Britain, the main character of King Lear decides to retire from the throne and hands over the kingdom his daughters.

  The premonition of the division of the kingdom will solely be based on the girls’ strength of flattery. His two oldest daughters flatter him greatly, but the youngest one, Cordelia, refuses to play this game. King Lear is furious and chooses to banish her despite her love for him.

  Soon, however, the old king finds himself overruled by his oldest daughters and is driven to madness. Who will now fix the kingdom and resolve the civil wars to come?

  King Lear is a classic book for adults, one of Shakespeare’s most tragic and heart-breaking plays as it searches the depths of human suffering and despair. Great for fans of Gayle Forman and John Green.


  William Shakespeare (1564-1616) was an English playwright, poet and actor. Regarded as the greatest playwright in the world and the greatestEnglish languagewriter, her wrote poems and sonnets, and also comedic, tragic and historical plays such as "Hamlet", "Othello", "King Lear", "Much Ado About Nothing", "A Midsummer Night's Dream" and "Macbeth". Incredibly influential and popular, he also invented numerous words and phrases.
  Läs mer
 17. Kamraterna, E-bok
  Kamraterna, E-bok
  E-bok
  30,45 kr
  Axel och Bertha är ett modernt och jämställt konstnärspar som verkar i Paris. Han är i omgivningens ögon feminin, har lugg, bar hals och på en maskerad är det tänkt att han ska bära spansk kvinnodräkt. Hon är ekonomiskt oberoende, ledamot i kvinnosaksföreningen ”Gift Qvinnas eganderätt” och använder manlig nakenmodell. Läs mer
 18. Samum, E-bok
  Samum, E-bok
  E-bok
  30,45 kr
  Handlingen utspelar sig i en arabisk gravkammare. Utanför viner den den heta ökenvinden - samum. Biskra, som är förklädd till vägvisaren Ali, väntar där på sitt offer: den franska löjtnanten Guimard. Läs mer
 19. Loppiaisaatto, E-bok
  Loppiaisaatto, E-bok
  E-bok
  72,96 kr
  Haaksirikosta selviytynyt Viola pelastautuu Illyrian rannikolle. Violan veli Sebastian ei selviydy onnettomuudesta, joten Viola päättää jäädä yksin Illyriaan. Uudessa kaupungissa on vaikea saada työtä, joten lopulta Viola päättää pukeutua mieheksi ja pestautua palvelijaksi herttua Orsinon hoviin.

  Hovissa Viola rakastuu Orsinoon, jolla puolestaan on lämpimiä tunteita leski lady Oliviaa kohtaan. Lady Olivia sen sijaan rakastuu Violaan, jota hän luulee Cesario-nimiseksi mieheksi.

  Tilanne mutkistuu entisestään, kun Violan kuolleeksi luultu veli Sebastian ilmestyy paikalle. Viola ja Sebastian ovat huomattavan yhdennäköisiä, mikä aiheuttaa muissa hulvattomia sekaannuksia. Paljastuuko Violan todellinen henkilöllisyys lopulta?


  William Shakespeare (1564–1616) on yksi maailman merkittävimmistä kirjailijoista. Dramaturgina hän kirjoitti tragedioita, historiallisia näytelmiä sekä komedioita, joita esitetään yhä 400 vuotta myöhemmin. Tämän lisäksi Shakespeare kirjoitti sonetteja.
  Läs mer
 20. På tal om musikproduktion : elva bidrag till ett nytt kunskapsområde, E-bok
  På tal om musikproduktion : elva bidrag till ett nytt kunskapsområde, E-bok
  E-bok
  78,30 kr

  Musikproduktion är namnet på ett växande utbildningsområde. Undervisning i musikproduktion handlar kort sagt om att lära ut hur man producerar och sprider musik med hjälp av vår tids underbara musikskaparverktyg. Boken innehåller elva artiklar om centrala företeelser i musikproduktion. De är tänkta som tankeväckande introduktioner till ämnen som berörs i undervisningen. Författarna kommer från Sverige, Norge och Finland – och är ledande forskare inom detta kunskapsområde.

  Bland ämnena som behandlas märks: Musikens industriella produktion, Vad är ett fonogram, Begreppen analog, digital och sampling, Filmljudteknikerns yrkesroll, Funktionell analys av musik i film.

  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida