Digitala läromedel psykologi

Söker du digitala läromedel inom psykologi? Då har du hittat rätt! Läser du kanske psykologi på gymnasiet eller enstaka kurser för att läsa upp dina betyg. Vi har digital kurslitteratur för grundskola, gymnasiet eller vuxenutbildning. Vi har ett stort utbud av väldigt bra digitala läromedel från flera av det största förlagen.

Psykologi är ett intressant ämne som man kan ha nytta av i många hänseenden. Psykologi på gymnasiet innebär att förstå och förklara hur människor beter sig, känner och tänker sett från olika perspektiv. Du som elev studerar även vårt arv kontra miljöns påverkar på en persons psykologiska utveckling i livet. Andra intressanta områden är mänskliga värderingar och beteenden i olika sociala sammankomster. För dig som vill läsa mycket psykologi så finns det totalt tre kurser att läsa.

Vi säljer digitala läromedel inom psykologi och de finns i flera olika varianter och giltighetstider Det finns många fördelar med digitala läromedel men vi anser att en av de viktigaste anledningarna att välja ett digitalt läromedel är att det går att individanpassa inlärningen mycket lättare än med fysiska böcker. Alla människor är olika och lär sig bäst på olika sätt. Ett digitalt läromedel inom psykologi ger dig bra förutsättningar för att lyckas med dina studier. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Digitala läromedel psykologi

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Levander Psykologi 1+2a för gymnasiet Digital, fjä
  Levander Psykologi 1+2a för gymnasiet Digital, fjä
  By Cornelia Sabelström Levander, Martin Levander, Lisa Levander
  Digitalt läromedel
  158,40 kr
 2. Med nya ögon - Psykologi 1 & 2a för gymnasiet Digi
  Med nya ögon - Psykologi 1 & 2a för gymnasiet Digi
  By Marie Almroth, Linnéa Svärd
  Digitalt läromedel
  158,40 kr
 3. Levander Psykologi 1+2a Digital, tredje upplagan
  Levander Psykologi 1+2a Digital, tredje upplagan
  By Cornelia Sabelström Levander, Martin Levander
  Digitalt läromedel
  158,40 kr
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Fallande ordning
© 2019 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430