Digitala läromedel & digital kurslitteratur online

Digitala läromedel & digital kurslitteratur online

Köp digitala läromedel & digital kurslitteratur online hos oss. Från kända förlag som Gleerups, Sanoma, Liber, Natur & Kultur.
Vi hittade inga produkter för ditt val.

Köp digitala läromedel och digital kurslitteratur inom alla ämnen

Här kan du köpa digitala läromedel och kurslitteratur från de flesta stora förlagen inom massa olika ämnen, så som engelska, matematik och svenska. Vi har läromedel från bland annat Gleerups, Sanoma, Liber, Natur & Kultur och Studentlitteratur. Våra digitala läromedel levereras oftast direkt efter genomfört köp till din e-post.
Fördelarna med digitala läromedel är många! Det ger dig helt andra inlärningsmöjligheter än den fysiska boken du kan ta på. Bland annat finns det massvis med jättebra funktioner som hjälper dig som elev att ta in kunskap. Dessutom ger det lärare och elever helt andra möjligheter för att skapa en mer personlig inlärning som passar varje enskild elev. En del elever vill bara läsa texten som vanligt medans andra vill ha den uppläst. Några tycker om att titta på kompletterande filmklipp och göra övningar som är självrättande.
Det finns även flera olika alternativ när det gäller digitala läromedel. Dels kan man enbart köra digitalt men man kan även ha den fysiska boken och komplettera med digitala hjälpmedel.

Fördelar med digitala läromedel och digital kurslitteratur

Fördelarna med digitala läromedel är många och fler och fler lärare och elever har insett detta. De digitala läromedlen är mer flexibla och är lättare att anpassa för varje individ. Digitala läromedel kan uppdateras snabbt och enkelt för att visa de senaste inom varje ämne. Detta innebär att elever oftast alltid har tillgång till aktuell information och material som är relevanta för deras utbildning eller kurs. Digitala läromedel kan vara interaktiva och engagerande på ett annat sätt än en pappersbok. De kan innehålla media som videor, animationer och interaktiva övningar, vilket gör inlärningen mer dynamisk och intressant för de flesta. De kan också anpassas för att möta individuella elevers behov. Lärare kan skapa olika nivåer av svårighetsgrad, övningar och uppgifter för att stödja elever med olika inlärningsstilar och kunskapsnivåer.
Digital kurslitteratur kan nås från olika enheter så som datorer, surfplattor och ibland även smartphones. Detta innebär att elever kan lära sig var som helst och när som helst, vilket kan underlätta vid distansutbildning och flexibla utbildningnar och kurser.

Digitala läromedel minskar vårt avtryck på miljön då behovet av tryckta böcker och pappersmaterial minskar. Det är ju positivt!

Hur fungerar det med digitala läromedel?

Användandet av digitala läromedel är enkelt. Efter genomfört köp via vår webshop så får man oftast direkt ett mail med en aktiveringskod eller aktiveringslänk. Man skapar med denna ett konto på respektive förlags utbildningsportal. När man väl loggat in så är man igång och kan använda det digitala läromedlet. Till skillnad mot fysiska pappersböcker så köper man sin digitala kurslitteratur som en licens. Vanligast är att man köper en licens för att få använda boken under en viss period beroende på hur länge man läser respektive kurs. Det finns licenser på 6, 12,18 och 24 månader.

Uppstår det några frågor på vägen så är du välkommen att kontakta oss.