Digitala läromedel kemi

Söker du digitala läromedel inom ämnet kemi? Läser du kanske gymnasieprogram med kemikurser eller enstaka kurser för att läsa upp dina betyg. Vi har digital kurslitteratur för grundskola, gymnasiet eller vuxenutbildning. Vi har ett stort utbud av väldigt bra digitala läromedel från flera av det största förlagen. Det finns litteratur på olika nivåer beroende på hur långt du kommit i din utbildning.

Kemi är ett naturvetenskapligt ämne i skolan som kommer från vårt behov av att förstå och kunna förklara vår omvärld med fokus på hur livsprocesser fungerar samt hur olika materia är uppbyggd. En viktig del i kemikurserna är även att du som elev skall få en förståelse för kemins viktiga del i människans kropp, klimatet, material, läkemedel, teknologi m.m. I kemi läser man normalt två kurser, kemi 1 och kemi 2.

Vi säljer digitala läromedel inom kemi och de finns i flera olika varianter och giltighetstider Det finns många fördelar med digitala läromedel men vi anser att en av de viktigaste anledningarna att välja ett digitalt läromedel är att det går att individanpassa inlärningen mycket lättare än med fysiska böcker. Alla människor är olika och lär sig bäst på olika sätt. Ett digitalt läromedel inom kemi ger dig bra förutsättningar för att lyckas med dina studier. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Digitala läromedel kemi

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. PULS Kemi 7-9 Grundbok Digital, fjärde upplagan
  PULS Kemi 7-9 Grundbok Digital, fjärde upplagan
  By Berth Belfrage, Kent Boström, Eva Holmberg, Lars Bondeson
  Digitalt läromedel
  118,50 kr
 2. Kemi Direkt elevpaket 1 ex. Grundbok + 1 ex digital elevlicens 1 år
  Kemi Direkt elevpaket 1 ex. Grundbok + 1 ex digital elevlicens 1 år
  By Mona Gidhagen, Svante Åberg
  Digitalt läromedel
  752,00 kr
 3. Kemi Direkt onlinebok
  Kemi Direkt onlinebok
  By Mona Gidhagen, Svante Åberg
  Digitalt läromedel
  188,00 kr
 4. Kemi Direkt digital (elevlicens)
  Kemi Direkt digital (elevlicens)
  By Mona Gidhagen, Svante Åberg
  Digitalt läromedel
  238,00 kr
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Fallande ordning
© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430