Digitala Läromedel - Juridik
Här hittar du alla digtala läromedel inom juridik. Vi samarbetar med ett stort antal olika förlag & distributörer. Ta del av vårt stora sortiment idag!

Digitala Läromedel - Juridik

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Stigande ordning
  1. Digilär Privatjuridik gy
    Digilär Privatjuridik gy
    By Fredrik Bernelf
    Digitalt läromedel
    225,75 kr
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Stigande ordning

Söker du digitala läromedel inom juridik? Då har du hittat rätt! Läser du kanske juridik på gymnasiet eller enstaka kurser för att läsa upp dina betyg. Vi har digital kurslitteratur för grundskola, gymnasiet eller vuxenutbildning. Vi har ett stort utbud av väldigt bra digitala läromedel från flera av det största förlagen.

Inriktningen mot juridik på ekonomiprogrammet är för dig som är intresserad av ekonomi och juridik. Här får du som elev kunskaper om juridikens vikt i dagens. Här berörs även internationell rätt och hur den hela tiden inverkar på juridiken i vårt svenska samhälle. Du får jobba med att förbättra dina kunskaper för att kunna bedöma och analysera juridiska problem. Andra viktiga moment är uppbyggnaden av vårt rättssamhälle och hur det fungerar. Du kommer också läsa affärsjuridik där du utvecklar kunskaper om lagar som är viktiga vid affärer.

Vi säljer digitala läromedel inom juridik och de finns i flera olika varianter och giltighetstider Det finns många fördelar med digitala läromedel men vi anser att en av de viktigaste anledningarna att välja ett digitalt läromedel är att det går att individanpassa inlärningen mycket lättare än med fysiska böcker. Alla människor är olika och lär sig bäst på olika sätt. Ett digitalt läromedel inom juridik ger dig bra förutsättningar för att lyckas med dina studier. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430