Digitala Läromedel - Filosofi och idéhistoria
Här hittar du alla digtala läromedel inom filosofi & idéhistoria. Vi samarbetar med ett stort antal olika förlag & distributörer. Ta del av vårt stora sortiment idag!

Digitala Läromedel - Filosofi och idéhistoria

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Stigande ordning
  1. Filosofera onlinebok
    Filosofera onlinebok
    By Ulf Persson, Kajsa Öhman
    Digitalt läromedel
    238,00 kr
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Stigande ordning

Söker du digitala läromedel inom filosofi? Då har du hittat rätt! Läser du kanske gymnasieprogram innehållande filosofikurser eller enstaka kurser för att läsa upp dina betyg. Vi har digital kurslitteratur för grundskola, gymnasiet eller vuxenutbildning. Vi har ett stort utbud av väldigt bra digitala läromedel från flera av det största förlagen. Det finns litteratur på olika nivåer beroende på hur långt du kommit i din utbildning.

Vi säljer digitala läromedel inom filosofi och de finns i flera olika varianter och giltighetstider Det finns många fördelar med digitala läromedel men vi anser att en av de viktigaste anledningarna att välja ett digitalt läromedel är att det går att individanpassa inlärningen mycket lättare än med fysiska böcker. Alla människor är olika och lär sig bäst på olika sätt. Ett digitalt läromedel inom filosofi ger dig bra förutsättningar för att lyckas med dina studier. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430