1999 produkter

1999 produkter

Digitala läromedel & kurslitteratur

Populära digitala läromedel

Köp digitala läromedel & kurslitteratur online hos oss. Vi samarbetar med ett stort antal olika förlag & distributörer. Ta del av vårt stora sortiment idag!

Digitala läromedel & kurslitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

Sortering

Stigande ordning Fallande ordning
 1. SOL 4000 Religion och liv 8 Fokus Elevbok Digitalbok
  SOL 4000 Religion och liv 8 Fokus Elevbok Digitalbok
  Digitalt läromedel
  159,00 kr

  SOL 4000 Religion och liv Fokus 8 är den lättlästa versionen av SOL 4000 Religion och liv 8. Fokus-böckerna är anpassade till elever med svenska som andraspråk samt andra elever för vilka de vanliga grundböckerna känns för svåra att tillgodogöra sig.

  Läs mer
 2. Myrios Adam - mellan liv och död Novellpaket (pdf+mp3)
  Myrios Adam - mellan liv och död Novellpaket (pdf+mp3)
  Digitalt läromedel
  519,00 kr
 3. SOL 4000 Samhälle i dag 8 Fokus Elevbok Digitalbok
  SOL 4000 Samhälle i dag 8 Fokus Elevbok Digitalbok
  Digitalt läromedel
  159,00 kr

  SOL 4000 Samhälle i dag Fokus 8 är den lättlästa versionen av SOL 4000 Samhälle i dag 7. Fokus-böckerna är anpassade till elever med svenska som andraspråk samt andra elever för vilka de vanliga grundböckerna känns för svåra att tillgodogöra sig. 

  Läs mer
 4. Framåt Harrys Hörna - Att arbeta inom handel Digital
  Framåt Harrys Hörna - Att arbeta inom handel Digital
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Boken handlar om hur det kan vara att arbeta inom handel. Passar på sfi kurs C och D men fungerar även på andra typer av utbildningar för vuxna: yrkesutbildningar, orienteringskurser och arbetsmarknadsutbildningar. 

  Läs mer
 5. Sju jobb Digitalbok
  Sju jobb Digitalbok
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Grundläggande läs- och skrivträning med inriktning på yrkesliv och jobb, för vuxna kurs B samt språkintroduktion. Ger inblick i sju vanliga jobb: transport, omsorg, restaurang, handel, teknik och fastighet. 

  Läs mer
 6. Myrios Vi är revor Novellpaket (pdf + mp3)
  Myrios Vi är revor Novellpaket (pdf + mp3)
  Digitalt läromedel
  399,00 kr
 7. Fördel sva för nyanlända åk 7-9 Textbok 1 Digitalbok
  Fördel sva för nyanlända åk 7-9 Textbok 1 Digitalbok
  Digitalt läromedel
  159,00 kr

  Med basläromedlet Fördel kan eleverna lära sig vardagsspråket och samtidigt utveckla sitt skolspråk. Innehållet kopplas till flera skolämnen och erbjuder flexibilitet för klassrum i ständig förändring med texter och övningar på olika språknivåer. 

  Läs mer
 8. Framåt Vinklar och rör - Att arbeta med teknik Digitalbok
  Framåt Vinklar och rör - Att arbeta med teknik Digitalbok
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Boken handlar om hur det kan vara att arbeta med teknik. Passar på sfi kurs C och D men fungerar även på andra typer av utbildningar för vuxna: yrkesutbildningar, orienteringskurser och arbetsmarknadsutbildningar. Eleverna får möta en VVS-företagare, en chef på ett ren­hållningsföretag, en maskintekniker på Stockholm Vatten och ett skyddsombud på IF Metall. 

  Läs mer
 9. SOL 3000 Samhällskunskap på lätt svenska Digitalbok
  SOL 3000 Samhällskunskap på lätt svenska Digitalbok
  Digitalt läromedel
  159,00 kr

  Boken är en lättläst sammanfattning av grundskolans kurs i samhällskunskap. Den är tänkt för ungdomar och vuxna som läser svenska som andraspråk i någon form av nybörjarverksamhet, som grundskolans förberedelseklass/internationell klass och gymnasiets introduktionsprogram. 

  Läs mer
 10. Myrios Stroganoffs hemlighet Novellpaket (pdf+mp3)
  Myrios Stroganoffs hemlighet Novellpaket (pdf+mp3)
  Digitalt läromedel
  519,00 kr
 11. Framåt Bakom ratten - Att arbeta med transport Digitalbok
  Framåt Bakom ratten - Att arbeta med transport Digitalbok
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Boken handlar om hur det kan vara att arbeta med transport. Passar på sfi kurs C och D men fungerar även på andra typer av utbildningar för vuxna: yrkesutbildningar, orienteringskurser och arbetsmarknadsutbildningar.

  Läs mer
 12. Myrios Jungfru skär Novellpaket (pdf + mp3)
  Myrios Jungfru skär Novellpaket (pdf + mp3)
  Digitalt läromedel
  399,00 kr
 13. Levander Psykologi 1+2a Lärobok för gymnasiet Digitalbok, tredje upplagan
  Levander Psykologi 1+2a Lärobok för gymnasiet Digitalbok, tredje upplagan
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Levanders psykologi ger eleverna en tydlig genomgång av de olika psykologiska perspektiven som sedan tillämpas på olika områden. Läroböckerna har ett tydligt upplägg, ett medryckande språk och ett rikt digitalt stöd.    

  Läs mer
 14. Sju familjer Bo och jobba i Sverige Digitalbok
  Sju familjer Bo och jobba i Sverige Digitalbok
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Sju familjer får eleverna baskunskaper om Sverige i sju teman: Geografi, Jobb och pengar, Kommun och stat, Skolan, Vård, Brott och straff, Historia. De får läsa enkla faktatexter och lära sig att tolka kartor, tabeller och diagram. Textfrågorna, samtalsuppgifterna och skrivövningarna är enkla och verklighetsnära. 

  Läs mer
 15. Myrios Måndag Novellpaket (pdf + mp3)
  Myrios Måndag Novellpaket (pdf + mp3)
  Digitalt läromedel
  399,00 kr
 16. 2011: Myrios om rasism (pdf+mp3)
  2011: Myrios om rasism (pdf+mp3)
  Digitalt läromedel
  1 399,00 kr
  Myrios noveller - Nya noveller i datorn, surfplattan eller mobilen!

  Myrios novellförlag erbjuder ett digital läromedel för att läsa, analysera och reflektera över skönlitteratur.

  Myrios noveller är specialbeställda av vår tids främsta unga författare* och ges ut exklusivt för skolan. Ett årsabonnemang innehåller åtta noveller inklusive ljud-noveller, lärarhandledning och författarporträtt som får...

  Läs mer
 17. Modern Retorik Digitalbok
  Modern Retorik Digitalbok
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Elaine Eksvärds budskap är klart och tydligt: retorik är konsten att få folk att vilja lyssna. Boken utmanar eleverna och uppmanar till övning genom konkreta exempel från dagsaktuella situationer. 

  Läs mer
 18. SOL 4000 Samhälle i dag 7 Fokus Elevbok Digitalbok
  SOL 4000 Samhälle i dag 7 Fokus Elevbok Digitalbok
  Digitalt läromedel
  159,00 kr

  SOL 4000 Samhälle i dag Fokus 7 är den lättlästa versionen av SOL 4000 Samhälle i dag 7. Fokus-böckerna är anpassade till elever med svenska som andraspråk samt andra elever för vilka de vanliga grundböckerna känns för svåra att tillgodogöra sig.

  Läs mer
 19. Ciao 2 Allt-i-ett-bok Digitalbok
  Ciao 2 Allt-i-ett-bok Digitalbok
  Digitalt läromedel
  199,00 kr

  Ciao 2 är italienska för gymnasiet och vuxenundervisningen. Du som är bekant med våra populära läromedel i spanska och franska, Caminando och Génial, kommer att känna igen dig i Ciao! 

  Läs mer
 20. SOL 4000 Geografi 8 Fokus Elevbok Digitalbok
  SOL 4000 Geografi 8 Fokus Elevbok Digitalbok
  Digitalt läromedel
  159,00 kr

  SOL 4000 Geografi Fokus 8 är den lättlästa versionen av SOL 4000 Geografi 8. Fokus-böckerna är anpassade till elever med svenska som andraspråk samt andra elever för vilka de vanliga grundböckerna känns för svåra att tillgodogöra sig.  

   

  Läs mer
Inga fler produkter
produkter per sida

Köp digitala läromedel hos Ord & Bok

Här kan du köpa digitala läromedel och kurslitteratur från de flesta stora förlagen inom massa olika ämnen, så som engelska, matematik och svenska. Våra digitala läromedel levereras oftas direkt efter genomfört köp till din e-post.
Fördelarna med digitala läromedel är många! Det ger dig helt andra inlärningsmöjligheter än den fysiska boken du kan ta på. Bland annat finns det massvis med jättebra funktioner som hjälper dig som elev att ta in kunskap. Dessutom ger det lärare och elever helt andra möjligheter för att skapa en mer personlig inlärning som passar varje enskild elev. En del elever vill bara läsa texten som vanligt medans andra vill ha den uppläst. Några tycker om att titta på kompletterande filmklipp och göra övningar som är självrättande.
Det finns även flera olika alternativ när det gäller digitala läromedel. Dels kan man enbart köra digitalt men man kan även ha den fysiska boken och komplettera med digitala hjälpmedel.

Digitala läromedel - alltid uppdaterat

En annan viktig fördel med digitala läromedel är att det är mycket lättare för förlagen och författarna att uppdatera sina läromedel. Man behöver inte skapa en ny upplaga och du som elev behöver inte köpa en helt ny bok. Ändrar sig forskningen eller man hittar något fel så är det lätt att uppdatera för förlagen.

Licenser

Oftast så köper man sin digitala kurslitteratur som en licens. Vanligast är att man köper en licens för att få använda boken under en viss period beroende på hur länge man läser respektive kurs. Det finns licenser på 6, 12,18 och 24 månader.