Böcker skönlitteratur

Böcker skönlitteratur

Laddar ...
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Skymningstankar och nattvakor : svenska sällsamheter 1
  Skymningstankar och nattvakor : svenska sällsamheter 1
  By Henning Berger, Carl Jonas Love Almqvist, Clas Livijn, Aurora Ljungstedt, Zacharias Topelius, Selma Lagerlöf, Helena Nyblom, Ola Hansson
  Bok
  215,00 kr
 2. Necronomicon i Sverige
  Necronomicon i Sverige
  By Rickard Berghorn, Howard Phillips Lovecraft, Ralph Adams Cram
  Bok
  170,00 kr
 3. Mord och andeväsen : Hastfordska vapnet och andra nattstycken
  Mord och andeväsen : Hastfordska vapnet och andra nattstycken
  By Aurora Ljungstedt
  Bok
  217,00 kr
 4. Hin Ondes hus
  Hin Ondes hus
  By Aurora Ljungstedt
  Bok
  221,00 kr
 5. Mörkrets makter
  Mörkrets makter
  By Bram Stoker
  Bok
  236,00 kr
 6. Sökandet efter det drömda Kadath
  Sökandet efter det drömda Kadath
  By H. P. Lovecraft
  Bok
  236,00 kr
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Stigande ordning

Böcker som inte är till för att vara praktiska, som inte är fackböcker vars intention är att lära dig ett specifikt ämne, det är det som är skönlitteratur. I skönlitteraturens värld kan allt hända, det finns inga regler, inga förhållningssätt eller krav. I skönlitteraturen har du mängder av genrer som kan tilltala dig om du gillar allt ifrån spänning, skräck, romantik, drama, komedi med flera. Precis som i filmens värld kan man säga. Böcker, precis som filmer, är eskapismen som tillkommit efter det muntliga historieberättandet och böcker i form av skönlitteratur togs fram främst kring 1800-talet. Skönlitteraturen samt all form av historieberättande som underhållning är människans sätt att hantera sin vardag och sitt liv. Att hitta något att dela med andra och att ha en gemenskap där man relaterar till situationer och händelser som intresserar andra.

Att läsa en skönlitterär bok kan vara något man gör när man har en stund att fördriva på väg till och från jobbet, i ett väntrum eller på rasten. Det kan vara dagens höjdpunkt som avslutning på dagen, när alla dagens bestyr är gjorda och man äntligen kan sätta punkt på bästa sätt. För tänk dig själv; hoppa över den sociala sammankomsten en fredagskväll, fylla upp badkaret, lägga sig med en bra bok och samtidigt ha ett upphällt glas vin på kanten. Okej, du kanske skippar badet och helt enkelt lägger dig på soffan. Oavsett så finns det så många stunder där en riktigt bra bok kan förgylla vardagen. Hos oss så kommer du att garanterat hitta flera böcker som passar dig, oavsett genre. Kanske du föredrar historieberättande i bildformat? Då har vi även det i olika format; allt ifrån komiska till allvarliga, från klassiska till nydanande.

Saknar du något i utbudet? Hör av dig till oss på Ord & Bok så hjälper vi dig!

 

© 2020 Karlsson E-handel AB - Orgnr: 559029-1430