Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Hemma
Bok
282,00 kr
För in de döda
Bok
83,00 kr
Wolf hall
Bok
83,00 kr
Dåligt folk
Bok
90,00 kr
Emily forever
Bok
273,00 kr
Jack
Bok
272,00 kr
Spegeln och ljuset
Bok
294,00 kr
Triomf
Bok
264,00 kr
Agaat
Bok
83,00 kr
In i en stjärna
Bok
255,00 kr
Fröken Island
Bok
83,00 kr
Ärr
Bok
77,00 kr
De sista vännerna
Bok
77,00 kr
En trogen kvinna
Bok
77,00 kr
Ásta : när det inte finns nån väg ut ur världen - vart beger man sig då?
En engelsk gentleman
Bok
77,00 kr
Broderskap
Bok
77,00 kr
Den sista kvinnan
Bok
77,00 kr
Som universum, ungefär : en släktroman
Bok
77,00 kr
Hemma
Bok
77,00 kr

Artiklar 1-20 av 111

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.