Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Hjälten på Titanic : kampen, kvinnorna, sveken
Bok
238,00 kr
Sola skiner också i Filipstad : om starka viljor och optimism
Andra Krönikeboken : mer än vad du tror
Bok
160,00 kr
Skriv och må bra
Bok
238,00 kr
Hedvig Eleonora : den svenska barockens drottning
Bok
286,00 kr
I Sigvards spår : en berättelse om svensk djursjukvård
Arbetsgivare åt sin egen Herde : styrelsens förebyggande arbetsmiljöarbete i församlingen
Vallonsmedjor
Bok
238,00 kr
Det ingen annan vet
Bok
216,00 kr
Kaj Engström : liv och konst - Fårösavannens lamm och Smålandsskogens väsen
Ethel Halvarsson textilkonstnär
Bok
238,00 kr
Vildmarksvägen
Bok
264,00 kr
Värt en omväg : Gömda oaser i och runt Göteborg
Bok
286,00 kr
Drömspår : Sveriges härligaste längdskidåkning
Bok
271,00 kr
Frihetslif! Selma Lagerlöf och Sophie Elkan : på resa med kamera
Österlen : ljus hav horisonter
Bok
289,00 kr
Petter Winge och hans värld : en boktryckare, bokhandlare och utgivare i 1700-talets Nyköping
Maja Fjæstad : att se på världen med konstnärsögon
Folkdräkten : Sollerön Mora Venjan Våmhus
Bok
338,00 kr
Finjasjön
Bok
308,00 kr

Artiklar 1-20 av 29

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.