Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
I Ukraina på drift : oligarker, aktivister och en kvarglömd fimp
Ryssland och historiens början
Bok
67,00 kr
EXIL : Sju aktivister. Sju öden i Sverige.
Bok
62,00 kr
I skuggan av en myt : Che Guevaras brorson om sina år på Kuba
Den som tröttnar förlorar : kampen om Venezuela
Bok
67,00 kr
"Hej Herr Diktator" : Ungern under Orbán
Bok
62,00 kr
Eritrea : gränslöst Land
Bok
67,00 kr
Drömmen om Damaskus
Bok
67,00 kr
När de dödar journalister : En personlig skildring av Sri Lanka
Syrien brinner : hur revolutionen mot Assad blev ett inbördeskrig
Måste få polisen ur huvudet : ett reportage om Kuba
Inget är bara för män
Bok
62,00 kr
Bistånd är politik! : en antologi om biståndets utmaningar
Mot kärleken har Fidel inte en chans
Bok
50,00 kr
Kuba sett ur exilen
Bok
50,00 kr
Ge mig kolera : vägen till överlevnad i dagens Zimbabwe
Vi är Serbiens hjärta : ett reportage om party, panik och politik
Om detta får ni inte berätta (det handlar om Singapore)
I väntan på Lenins begravning
Bok
67,00 kr
Diplomatdottern i Jakarta : reportage från Indonesien

Artiklar 1-20 av 25

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.