Böcker och kurslitteratur online

Böcker och kurslitteratur online

Bläddra bland flera kategorier & hundratals titlar hos Ordochbok.se. Vi har kurs- och studentlitteratur för gymnasiet & högskolan samt böcker för vetgiriga!
Visa som Rutnät Lista
Sortera
Höger och vänster
Bok
246,00 kr
Fyra romaner: Spindelmnätet ; Den stumme profeten ; Den falska vikten ; Kapuci
Det tomma hemmet
Bok
67,00 kr
Föreståndaren
Bok
229,00 kr
Riket av denna världen
Bok
221,00 kr
En handelsman i blod
Bok
198,00 kr
Rudin
Bok
190,00 kr
Iliaden - en cover
Bok
200,00 kr
Provisoriet
Bok
238,00 kr
Resan till Arzrum : vid tiden för fälttåget 1829
Bok
190,00 kr
Hatets anatomi : resor i Bosnien och Serbien
Bok
225,00 kr
Kavalleristflickans anteckningar : tilldragelse i Ryssland
Övertygelser : minnen från mitt liv med en god kommunist
Andra tider, andra fåglar : dikter
Bok
225,00 kr
Brevet från Kongo
Bok
238,00 kr
Reesa som genom Asia, Africa och många andra hedniska konungarijken, sampt öijar medh flijt är förrättat
Sofisterna
Bok
225,00 kr
Tillgivne Gunnar - i all hast Leif : ur Gunnar Ekelöfs och Leif Sjöbergs brevväxling
Ögonvittnen om Gunnar Ekelöf
Bok
200,00 kr
Blåbärsmaskinen
Bok
67,00 kr

Artiklar 1-20 av 25

Per sida

Köp böcker hos Ord & Bok

Vad är bättre än att sätta sig i favoritfåtöljen eller det mysigaste hörnet i soffan, ha en ångande kopp av favoritdrycken och försvinna in i en annan värld som bara existerar i en bra bok? Att känna bokens vikt med krispiga blad eller den svala ytan på surfplattan och veta att det är DIN stund, oavsett om det är 30 minuter eller en hel kväll. En stor variation av skönlitterära- och fackliga böcker erbjuder vi här på Ord & Bok och med mängder av kategorier som spänner över alla ämnesområden. Allt för att så många som möjligt ska kunna ta del av litteraturens underbara värld. Vill man vara mer jordbunden och är ute efter böcker av praktiska själ så finns här även böcker för lärande ändamål. Är du ute efter att lära dig ett nytt språk och behöver språkböcker? Vi har ett par dussin språk att välja på och vi kan också erbjuda skönlitterära böcker på andra språk än svenska vilket är en fördel i sitt lärande. Vi ger dig också möjligheten att introducera dina barn till litteraturens färgsprakande värld med mängder av barn- och ungdomsböcker för alla åldrar. Böcker som är allt i från roliga, lärorika, spännande och engagerande, inte bara för de minsta barnen men också för de vuxna som läser tillsammans med barnen. I lyrikens- och poesins värld får du fröjdas av klassiska verk från de mest kända poeter till kortare samlingar från personligheter kända från tv. Du hittar också här filosofiska essäer och moraliska begrundanden.

Oavsett ditt intresse av ämnen eller typ av bok så kommer du garanterat att finna det här. Skulle du mot förmodan inte hitta just den boken du är ute efter så får du gärna kontakta oss på kundtjänst så ska vi försöka hjälpa dig. Vi finns här för att du ska få din ultimata läsarupplevelse.